reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Planeta upírů

Terrore nello spazio

Další název:
Planet Of The Vampires / Demon Planet / Planet of Blood / Space Mutants
Žánr:
Rok:
1965
Délka:
86 minut

Celkové hodnocení filmu Planeta upírů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.5.2006
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2007
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2006
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2013
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.2.2013
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
sudcadred
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.10.2013
lisak-18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14823minih14823Oheň (1991) 
Backdraft n
minih43953minih43953Coroana de foc (1990) 
n
minih27684minih27684Trhák pana Bowfingera (1999) 
Bowfinger n
minih8382minih8382Hodíme se k sobě, miláčku...? (1974) 
Hodíme se k sobě, miláčku...? n
minih23156minih23156Vzbuďte se, vojáci! (1994) 
Renaissance Man n
minih38779minih38779Pan Rosnička (2005) 
The Weather Man n
minih34038minih34038Kožené slunce (2002) [TV film] 
n
minih41448minih41448Hádej kdo? (2005) 
Guess Who n
minih64008minih64008Mafioso (2001) [Video] 
n
minih7976minih7976Gremlins 2: Nová generace (1990) 
Gremlins 2: The New Batch n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.8 %
8   - AGAMEMNON
6   - catamount
7   - Ingrid
4   - lionheart
5   - ASPHALT
1   - jambroz58
6   - sudcadred
10 - lisak-18
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.187/0.166