reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pískovna [TV film]

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
47 minut
„Restituovaný statek odkrývá osudové rodinné vztahy...“

Celkové hodnocení filmu Pískovna

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2016
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.5.2007
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.12.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.11.2009
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
sebsen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24211minih24211Zvoník u Matky Boží (1997) 
The Hunchback of Notre Dame n
minih65170minih65170Krach (2010) 
Trader Games n
minih131184minih131184Ohnivá zkáza (2014) [TV film] 
Firequake n
minih51267minih51267Když už ses narodil, nemůžeš se dál schovávat (2005) 
Quando sei nato non puoi più nasconderti n
minih18393minih18393Salón Kitty (1976) 
Salon Kitty n
minih28812minih28812Umění boje (2000) 
The Art of War n
minih51243minih51243Plaváček (1986) [TV film] 
Plaváček n
minih47004minih47004Noci v Rodanthe (2008) 
Nights In Rodanthe n
minih46244minih46244Carlina píseň (1996) 
Carla's Song n
minih46842minih46842Tutenstein (2003) [TV seriál] 
Tutenstein n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 %
8   - curil
8   - Faye
8   - caligari
7   - rosta12
7   - fingon
8   - sebsen

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

76 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

76 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

56 minut již uběhlo
104 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

61 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599419
Fotografií: 517159
Plakátů: 250328
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.515/0.496