reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Píseň ohlašuje pomstu

O´Cangaçeiro

Další název:
The Magnificent Bandits, Viva Cangaceiro,
Žánr:
Rok:
1970
Délka:
98 minut
„Na území, kterému vládnou brazilští bandité se našlo ložisko ropy. Začíná válka o naftu...“

Celkové hodnocení filmu Píseň ohlašuje pomstu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.5% (24 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.10.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.1.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
26.2.2014
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.2.2012
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.3.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.9.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.8.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.10.2009
tomas.sulc.754
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.5.2014
jochen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.9.2010
Minnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.1.2012
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.8.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2010
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.9.2011
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.4.2011
milo1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.7.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.5.2009
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.3.2010
JONNY
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.1.2011
Patrik581102
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.1.2012
KLENENTINA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.9.2010
pavlik100
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.8.2009
leonardo007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih91147minih91147Někdo zvoní (1991) [TV inscenace] 
Někdo zvoní n
minih62157minih62157Jízda smrti (2007) 
End of the Line n
minih39429minih39429Sexy Pistols (2006) 
Bandidas n
minih67479minih67479Program (1993) 
The Program n
minih37404minih37404Kdo je kdo (1973) [TV film] 
Kdo je kdo n
minih72669minih72669Encyklopedie II. světové války (2002) [DVD] 
n
minih12753minih12753Modré z nebe (1997) 
Modré z neba n
minih46233minih46233Červený pás (2008) 
Redbelt n
minih69231minih6923114 ostří (2010) 
Ťin i wej n
minih24388minih24388Žít a zemřít v L.A. (1985) 
To Live and Die in L.A. n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.5 %
6   - cicis
7   - curil
1   - Pitryx
6   - hvezdyn
8   - Bara.40
7   - Charlie35
7   - Faye
6   - melakara
8   - satyr
7   - tomas.sulc
8   - jochen
9   - Minnie
8   - zepo
6   - rosta12
5   - lionheart
3   - miroslav22
9   - milo1
6   - jambroz58
8   - Miloš11
8   - JONNY

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.552/0.529