Duben
ohodnotit

Piráti z Karibiku: Na konci světa

Pirates of the Caribbean: At World´s End

Další název:
P.O.T.C. 3; Piráti Karibiku: Na konci sveta (SK); Pirates of the Caribbean - Am Ende der Welt
Rok:
2007
Délka:
169 minut
Premiéra v ČR:
24.5.2007

Komentáře k filmu Piráti z Karibiku: Na konci světa

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 83
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.12.2009
Tento třetí díl jsme   potřebovali, aby jsme se   dozvěděli, jak vše   dopadne.Osobně se mi tady   dost líbil Geofrey Rush jako   znovuzrozený kapitán   Barbossa a taky Keith Richards   v roli kapitána Teague (   strážce zákoníku ) - malá   role, ale skvělá.
Cash89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.2.2008
Souhlasím s tím, že jsou   Piráti na konci světa   překombinovaní, že jsou   jiní než Truhla a úplně   jiní než Perla, že by asi   potřebovali zkrátit, že   Chow Yun-Fat nebyl úplně   využit a že Depp už není   tak zábavný jako v   předchozích dvou filmech.   Ale přesto se mi trojka až   překvapivě líbila. Snad je   to tou zvláštní   atmosférou, vtípky, které   se objevovaly vždy, když to   vypadalo, že se začnu nudit,   úžasnou Zimmerovou hudbou   nebo parádními triky.   Jediné, co mi skutečně   vadilo, byla Calypsó,   zejména její rozměry před   tím, než začala bitva. A   Tia Dalma se svým neustálým   tajemným mentorováním taky   nebyla to pravé ořechové.   Pokud se vám Piráti na konci   světa mají líbit, je   potřeba k nim skutečně   přistoupuvat pouze jako k   zábavě, zkusit si užít   hračičkování, představit   si, jak bychom na takovém   filmu ulítávali v deseti   nebo dvanácti letech. Truhla   mrtvého muže mě k tomu   nakopla. U trojky jsem se k   tomu musel nakopnout já sám.   Ale vyplatilo se. Pokud toto   nedokážete nebo nechcete   dokázat, nemá smysl na ten   film chodit. Budete zklamáni.
Steawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.6.2010
Na to,že je to   3.pokračování,si to 10   hvězdiček pořád jěště   zaslouží.Nevim jak bude   vypadat snad dobudoucna   natočená 4,ale takovéhle   zakončení se myslím hodně   povedlo.
stepankas
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.12.2007
WAU!
Myle mě překvapil, čekala   jsem, že trojka už z   pravidla bude odfláklá, jak   to u spousty filmů na   pokračování bývá, ale   nic. Stejně skvělý jako   předchozí dva díly.   Slyšela jsem, že už se   píše i pokračováni..?   Podpoří mě někdo v tom co   jsem slyšela? Snad jo, O.   Blooma bych nerada nechala ve   stavu, jak končil v   posledních minutách. (Nesmí   na pevninu - jen za deset let)   Jak by se pak dostal za svou   láskou?! :)
Federer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.8.2014
JEDNOZNAČNĚ NEJLEPŠÍ DÍL SÉRIE!!!
V mých očích mají Piráti   z Karibiku vzestupnou   tendenci.
Prvnímu jsem   dal 8/10, druhému 9/10 a   nyní plný počet!
Nejpozitivnější byl   návrat Geoffreyho Rushe a   Johnnyho Deppa - dvou   nejlepších postav, které   obě zemřely. Ale i další   herci zahráli skvěle,   nejlíp asi Bill Nighy a Keith   Richards.
A   závěrečná bitva kolem   Maelstromu - to bylo zkrátka   mistrovské,   nepřekonatelné...Nejlepší   scéna všech dílů.
Nenašel jsem chybičku.
markes13
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.5.2009
Nejlepší film
Tento film je velmi dobrý   protože herecké obsazení a   efekty dělají kulisu která   stojí za to.Zvuk je velmi   dobrý a děj je super.Při   výdělku který mají piráti   z karibiku.Je to druhá   nejvýdělávanější   trilogie v historii.
pepamitas
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Blíží se
Tak uvidíme, jak se tvůrci   poprali s vyvrcholením celé   trilogie. Našlápnuto je ke   skvělému kasovnímu trháku   a hlavně k další vlně   popularity pro Johny Deppa. je   fakt v této roli naprosto   úžasný a nezbývá, než   věřit, že jack Sparrow by   opravdu takto jednal a takto   se choval. Snad i děj a   scénář naplní kvality   hereckých výkonů.
petulla
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Film, který nabírá stále   větší obrátky svou   dobrodružností, hvězdným   obsazením a stálým   neustupujícím originálním   humorem a originálním   příběhem. Každý se mnou   bude určitě souhlasit pokud   řeknu, že se těšímě, až   se film dostane do kin!   Orlando Bloom tady exceluje   tak jako v jiných filmech,   zda-li ne víc a Johny Depp   ještě víc.
kadodinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.3.2009
Uplně to předčilo mé představy.
No, já si myslím ,že je to   nejlepší,ze všech   dílů.Opravdu povedený...Je   to hooodně dlouhý film.U   jiných filmů mi to docela   dost vadí,ale tenhle film   vás tak zaujme,že to ani tak   nepostřehnete.Obsazení je   opravdu suprový(jako u všech   dílů).Vtipné hlášky   atd... k tomu prostě   patří..Nedokázala bych si   to představit bez   nich.Nepatří to do těch   lehkých filmů u kterých   nemusíte vůbec   přemýšlet,to ne.A to   proto,že je děj hodně   zamotaný a smotaný do   sebe,takže si v tom musíte   udělat jasno,abyste to   pochopili.Strašně mooooc   pěkná hudba,ta je opravdu   povedená.Herecké výkony   jsou skvělé.Na všech   dílech hodně přidává   to,že je to jakoby natočené   na moři.Vytknout tu podle mě   nic nejde takže já dávám   jednoznačně 10.Opravdu   doporučuji
Anduska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.1.2008
Jednička byla velice   zdařilá. Druhý díl byl   docela zklamání nicméně   jeho konec mě vybídl ke   sledování dalšího   pokračování a jsem zato   ráda. Na konci světa je pro   mě velmi příjemné   překvapení. Nepostrádá   vtip, děj, napětí. Jediné   co musím vytknout je   přílišná délka, která   některé scény hrozně   protahu je.
gaia253
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.3.2008
Je sice pravda,že to je něco   úplně jinýho,než   předchozí dva díly..Ale i   tak mě to úplně   oslnilo.Nevím,jestli je to   Orlando Bloom,Johnny   Depp,tajemná atmosféra a   nebo moře,ale zkrátka mě to   dostalo stejně jako   předchozí díly!
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.8.2008
piráti-trojka
Tak tento díl mne   překvapil...po druhém dílu,   který považuji za naprostý   propadák, mi trvalo hodně   dlouho, než jsem se odhodlala   a zapnula třetí. Jaké však   bylo moje překvapení -   výborné vizuální efekty,   samá akce, která střídá   bitku a další akci, celku   jasně daný příběh, a   dokonce probleskl i sem tam   nějaký ten vtípek (i když   to nebylo tak dobré, jako v   jedničce). Zajímavá mi taky   přišla občasná   "vážnější   vlna", o kterou se   kupodivu staral Jack   Sparrow.
Abych to   shrnula, zajímavá herci,   poutavý příběh a úžasné   efekty k dobrodružnému   filmu.
Lienocka22
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.4.2009
Táto trilógia bola fakt   výborná, od skvelého   Johnnyho Deppa cez vizuálne   efekty až po príšerky, čo   tu pobehovali :) Ja osobne moc   Orlanda Blooma ani Keiru   Knightley nemusím,   našťastie to zachránila   výborná postava, a to Davy   Jones. Nemôžem sa   vynadívať, ako ho   vynikajúco stvárnil Bill   Nighy. Síce ho nebolo moc   vidieť ( :D ), ale napriek   tomu to bol skutočný   zážitok :o) Odporúčam!
killy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.1.2008
Tak toto jsou nejhorší   piráti z karibiku, chabé   herecké výkony, nudný   scénář. Nebýt bitev s   dokonalými triky, tak bych   tento film asi zahodil a   litoval, že jsem si ho   koupil.
Snape
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.7.2008
Asi budu vyjimka, ale podle me   absolutne nejlepsi z cele   trilogie. Prislo mi to proste   jako dobre udelanej film a uz   ne jako pohadka pro deti.
Kaaza
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.9.2011
Hele asi takhle, dost mě to   zabolelo po výborných dvouch   dílech takovej dopad... jako   by to nebylo ono (ale to tak   většinou bývá). Říkám   si jak někdo může sprasit   tak skvěle našlapnutou   trilogii, vždyť to ani   nejde... bohužel, jde. Zas   tak velká hrůza to sice   není ale některé pasáže   jsou příšerné. Celkově   vzato se z třetích Pirátů   stal nakonec pohodovej   snímek, kterýmu ale chybí   odstup a nadhled předchozích   dvou (vtipnějších)   bratříčků. Humor ve trojce   zcela nevymizel, zůstal v   několika sympatických   scénách, ale ve své   podstatě tak odmítl vlastní   podstatu jedničky a   odebráním dětstkých vtipů   se začal film brát strašně   vážně. Solidní   šermířský souboj, jako byl   ve dvojce na kole se zde   nekoná. Na druhou stranu,   vizuální stránka je celkem   akceptovatelná, i když se   najde spousta hluchých míst.   A když dojde na bitku, je   také na co se koukat. Keira   má zde také hroznou pasáš,   asi dvou minutový proslov a   to už je úplně špatně.   Celkově je "Na konci   světa" podařenější   než "Truhla mrtvého   muže". Přesto to ale   pořád směřuje k těm osmi   hvězdám.
pakacka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.5.2007
Nemůžu si pomoct, ale trojka   se mi zdála ze všech   nejlepší.
U jedničky   šlo hlavně o nápad, který   se úžasně chytnul, a o   perfektní provedení. Dvojka   to víc rozvedla a trojka? I   když většina lidí, co film   viděli, se shoduje na tom,   že je to nejslabší z   (doufejme jen) trilogie, za   sebe musím jít proti proudu.   Jendička mě docela nudila   (přišla mi, že až na pár   gagů to nesplnilo moje   očekávání na 100 %),   dvojka byla víc akční (na   souboj na mlýnském kole   dlouho nezapomenu:-)), ale u   mě opravdu vyhrává   poslední díl. Je pravda, že   se v něm vyskytuje až   příliš postav, každá z   nich podvádí všechny   ostatní, člověk se v tom   občas ztrácí. Navíc ta   úmorně dlouhá stopáž...   Ale já se docela bavila a to   i přesto, že tam nebylo   tolik vtipu. Do toho skvělá   hudba, technická stránka a   Johny Depp.
Jen   doufám, že si tvůrci   uvědomí, že pravidlo   "Třikrát a dost"   má svůj účel.
vercounek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.12.2007
musím přiznat, že jsem   čekala trochu víc. Občas   jsem se i ztrácela, kdo   vlastně s kým bojuje a ten   konec mě taky docela zklamal.   Jinak docela dobré
Lusinka1312
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.2.2008
V pokračování filmu PIRÁTI   Z KARIBIKU: TRUHLA MRTVÉHO   MUŽE, který v roce 2006   lámal rekordy, nacházíme   naše hrdiny Willa Turnera   (Orlando Bloom) a Elizabeth   Swannovou (Keira Knightley) v   okamžiku, kdy se přidali ke   kapitánu Barbossovi (Geoffrey   Rush) a zoufale pátrají po   kapitánu Jacku Sparrowovi   (Johnny Depp), aby ho   osvobodili z pasti ve   skříňce Davyho Jonese,   která mu zatemňuje mysl –   zatímco strašidelná loď   duchů Bludný Holanďan a   Davy Jones, pod kontrolou   Východní indické obchodní   společnosti rozsévají   zkázu všude po Sedmi   mořích. Proplouvají   podvodem, zradou i divokými   vodami a musí se dostat až   na exotický Singapur a   postavit se prohnanému   čínskému pirátovi Sao   Fengovi (Chow Yun-Fat).
Nyní směřují až na   samý konec země, kde si   každý musí nakonec vybrat   stranu, na kterou se postaví   v konečné, obrovské bitvě   – v sázce totiž nejsou   pouze jejich životy a osudy,   ale i sama budoucnost způsobu   života pirátů, kteří   milují svobodu.
Peto508
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.1.2008
Jeden z najlepších filmov   Jerryho   Bruckeimera.Záverečná bitka   vo víre je asi najlepšia   scéna zo všetkých   častí.Johnny Depp je   tam,výborný.Ale naopak má   tento film aj hluchejšie   miesta.Medzi jeho največšie   mínusi patria hlavne príliš   dlhé scény,dlhé rozhovory a   dľžka filmu.Ale oplatí sa   to vidieť,hlavne v kine tam   vás to naprosto   uchváti.Dúfam že bude aj   4.90%
Lorelai
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.3.2009
Nejlepší ze všech   filmů,nemám co dodat.Vtipný   Jack Sparow,neodolatelný Will   Turner,krásná Elisabeth   Swann,ale i Barbosa mě   příjemně překvapil.Jen   škoda že Will musí sloužit   na Holanďanovi moct jen   jednou za let na zem je podle   mě krutý trest.
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.1.2009
Johnny Depp a Orlando Bloom.   Dvojka, které se žádný   pirát nevyrovná. Skvělé   scény, spousta   dobrodružství a ještě   více napětí díky   pirátským bojům.
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.4.2010
Piráti z Karibiku: Na konci světa
Sledovat tento film v kině   byla pro mě jako pro   fanouška přímo povinnost.   Po vizuální stránce je   snímek dokonalý, tu logickou   raději vynechme. To, že   divák vůbec nemá potuchy   kdo s kým a proti komu,   vůbec neberu jako mínus,   spíše to považuji za   pozitivní. Jsem zvědav co   nám přinese očekávaná   čtyřka, ale myslím si, že   to bude stát za to.
Pokud se chystáte Piráty   zkouknout, rozhodně vydržte   i titulky, na konci, ale   úplně úplně na konci,   čeká malé překvapení...
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.2.2018
Třetí filmový díl o   dalších eskapádách Jacka   Sparrowa a mnohých dalších   prostě musel být velkolepý.   Těžko říct proč, ale je   to takové nepsané filmové   pravidlo. A velkolepý   skutečně je. Otázkou však   je, jestli není zase až moc.   Scénář je ušit na míru a   tak se nese v té nejlepší   plynulosti. Ano, nikam se   dějově nespěchá a všemu   se dává svůj čas. Ale i   tak je potřeba vše   vyřčené pořádně   sledovat, neboť přemíra   postav a shluk všemožných   individuí může způsobit   zmatečnost a nepochopení   dané věci. I když ani zde   nechybí typická estrádní   zábava plná speciálních   efektů, skotačivé momenty,   ohromná výprava a ryzost,   příběh je přeci jen o   něco vážnější, což   kromě zábavy nutí i   neobvykle právě u toho   přemýšlet. To však   nemění nic na tom, že se   stále jedná o příznačnou   popkornovou zábavu, která je   svoji vizualitou a myšlenkou   složitější než se zdá.
Justik66
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.11.2007
Co dodat. Na můj vkuz už moc   pohákové. Fanoušky této   trilogie třetí díl určitě   potěší, ale z mého pohledu   byli dva předchozí díly   mnohem lepší.
prvosenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.9.2012
PIRÁTI Z KARIBIKU III
NA KONCI SVĚTA

Další vynucené   pokračování, které trpí   typickými nešvary. S   dalšími díly roste   rozpočet, stopáž,   monumentálnost, nabubřelost   a emancipace, ale klesá   kvalita scénáře, počet   zajímavých, vtipných a   originálních okamžiků.   Tento díl nabídne dějové   veletoče, neskutečnou   ukecanost hlavní trojky,   která navenek vystupuje jako   přátelská, ale postupně se   z hrdinů stávají   nesmiřitelní rivalové,   kteří se neváhají spojit   kvůli svým osobním zájmům   i s úhlavním nepřítelem. V   jednu chvíli si div nepadnou   do náruče a hned vzápětí   si klidně vrazí nůž do   zad. Jenže pro diváka to   není tak přitažlivé.   Divák nečeká obrovská   překvapení. Divák v   dobrodružných filmech   čeká, že své postavy   dobře zná, že jsou pro něj   jasné a čitelné, mají své   zásady i jakousi čest a   nemění kabáty každých   pět minut. Prostě vzájemné   podrážení se a kutí piklí   po čase začalo nudit. Z   filmu se stal propletenec   motivů, ve kterých se vyznal   snad jen scénárista. Přitom   různé vedlejší motivy z   minula zůstaly nedokončené,   místo toho se řešily   zbytečnosti a přibývaly   nové motivy, které ale   stejně tvůrci pořádně   nedořešili.

Jack Sparrow je ve své   staré formě, bohužel   scénář je tak prázdný,   že většinu času dokonce   ani Depp neměl co hrát a tak   improvizoval a pitvořil se   natolik, až začal být   pomalu otravný. Ve filmu   téměř nejsou žádné   akční scény, prakticky   nulové vtípky, hlášky,   nic. I scénáristických   fórků na oživení děje a   odlehčených záběrů je   proklatě málo, ale co je   nejhorší, že se z filmu   úplně vytratila dávka   nadhledu, která udělala   Piráty tím slavným a   vyhledávaným příběhem.   Už je to tak, třetí film je   prostě třetí film a nápady   docházejí.

Ale film má i své   kladné stránky, jednou z   nich je obdivuhodná precizní   výprava, rovněž triky   zaslouží absolutorium,   závěrečná válečná bitva   zvedá výsledný dojem. I   když já osobně bitevní   vřavy nemiluju, tady to bylo   paradoxně to nejlepší z   celého filmu. Ne, nesmím   zapomenout na dynamickou hudbu   Hanse Zimmera, ta je na filmu   to nejlepší.

Přes veškerou kritiku to   ale nebylo zase tak hrozné.   Určitě je to nejdelší a   nejslabší díl, přesto   prezentuje stále slušně   odvedenou práci.
collen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.5.2017
Přiznám se bez mučení, že   na Piráty z Karibiku se   vydržím dívat hlavně díky   Johnny Deppovi. Nějak z těch   akcí nešílím, ale jsem   nadšená ze starodávných   korábů a plachetnic, takže   i za to jsou moje bodíky.A   hudba, ta taky sedí.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.10.2010
Piráti z Karibiku: Na konci světa
Již třetí pokračování   Pirátů z Karibiku, které je   sice docela povedené, ale   prvním dvoum filmům se   nevyrovná. Opět zaujmou   výborné efektu a   přesvědčivá atmosféra,   která mě vždy dokáže   strhnout. Menší problém   vidím v ději, který není   zas tak perfektně   propracovaný a zamotaný.   Nicméně velkým plusem je   rozhodně překvapivý   závěr, který slibuje   další pokračování.
Sanchez
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.6.2007
Pirátská trilogie je   zábavná, akční,   střeštěná, napínavá ..   holt - plno kladů, který z   ní dělají výbornou   podívanou, ale zcela jistě   ne bezchybnou, což dokazuje   třetí(předpokládám   záverečný) díl. Negativní   známkou je hlavně zbytečná   komplikovanost, tahání   nových postav do již   zaběhnutého děje a   přílišné natahování   omáčky okolo hlavního   linie. Postrádal jsem také   vetší dávku humoru a   především akce(při pohledu   na masivní rozpočet). Za   nitky, které ovliňují tempo   a sílu třetích pirátů,   opět tahá J. Depp. Obecně   by se dalo říct, že   herecké výkony byly   působivé(i když Keira mi do   role "pirátky"   nepasovala nikdy). Ale i přes   kolísání celého filmu se   dají tito 'Pirátí' posoudit   jako vyvrcholení série,   tudíž spokojenost s tím, co   G. Verbinski dostal na   plátno.
mikee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.12.2007
Asi nejhorší z celé   prozatimní série a to   hlavně díky tomu že celá   jeho stopáž (která je dost   přemrštěná) směřuje k   závěrečné bitvě , která   je sice provedená bravurně ,   ale film jako celek   zachraňuje jen tak tak.   Scénář je nejslabším   článkem tohoto snímku ,   který jinak splňuje   klasické znaky   Hollywoodského   dobrodružného blockbusteru   se stále velmi dobrým Johny   Deppem alias Jackem Spparowem   a možná ještě lepším   Geoffrey Rushem alias   kapitánem Barbossou. Zbytek   herců jen průměr a snad   ještě škoda že nedostal   více prostoru Sao Feng v   podání Yun-Fat Chowa.   Stačilo by možná trochu   střihu a tím pádem kratší   stopáž , která by filmu   jako celku určitě pomohla a   posunula jej výš. Jinak   abych film jen nehanil , tak   se jedná o povedený   dobrodružný film s   excelentními triky , krásnou   hudbou a opět nádhernou   výpravou , který stojí za   to shlédnout.
sylwikk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.11.2009
Ačkoliv na můj vkus je to   už trochu přehnaný a   hlavně až moc zamotaný,   pořád je to dobrej film.   Nicméně dvoum předchozim   dílům se to už nevyrovná.   Film je pořád vtipnej, ale   ani zdaleka né tolik jako   jednička a dvojka.   Naštěstí to všechno   zachraňuje skvělej Johnny   Depp jako vždy.
basi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.6.2007
Po třetích pirátech jsem z   kina odcházel mírně   rozpačitý. Režisérovi   Verbinskému se povedlo   ještě rozšířit   megalomanskou podívanou,   kterou načal ve dvojce, ale   je to jen na úkor   roztříštěnosti děje. Ve   trojce je zase všeho víc   než ve než v předchozím   díle -   lodí,pirátů,výbuchů,padou   chů,Sparrowa,intrik,lásky   ale i kvalitních herců.Mě   nejvíc potěšil návrat   kapitána Barbossy. V podání   Geoffreyho Rushe byl   sympatický i odpudivý   zároveň. V rozvleklém ději   jsem chvílemi ztrácel   orientaci kdo s kým je a s   kým zase ne a některé   slibně rozjeté motivy   vyzněly do ztracena viz.   Bohyně Calypsó. Pro   případné pokračování by   to asi chtělo trochu nadhledu   a střídmosti. Ale co, kdy se   nám zase poštěstí koukat   na piráty, na bitvy lodí a   fandit vlastně těm   špatným? Takže hurá na   palubu vy suchozemští   červi.
frenky
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.9.2007
Bylo to temnější a proto   pro mě i zajímavější,   než dvojka, byl jsem   příjemně překvapen.   Všechny chyby předchozích   dílů, jako jsou   překombinovanost,   pitvořící se a skoro už   otravný Depp, zůstávají,   ale pro závěrečný díl   hovoří nepatetická   závěrečná bitva,   natočená o mnoho lépe, než   předchozí dva a třičtvrtě   dílu dohromady. Nedostatkem   filmu je neumerne natahovana   stopaz, kde by sa mohli v   klude vyhodit cele samoucelne   sekvencie. Tenhle díl neni   tak dobrý jako původní film   a s tím předchozím je na   podobné úrovni.
wawer
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.10.2007
dlouhatánské,místy velice   strhující, plné zvratů,   samá kliše, s mnoha silnými   momenty ale také s četnými   hluchymi mistý, s výborným   Johnnym Deppem, vynikanící   hudbou Hanse Zimmera a nutně   dobrým koncem. Co z toho   vyplývá? kvalitní   poprcornová zábava, která   ovšem nehýří kvalitou.
P.S. nedivejte se na film   pozdě večer, je vysoce   pravděpodobné že u něj   usnete
cancy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2007
Suuuuuuuuper! Necelé tri   hodiny v kine mi ubehli ako 3   minúty. Od začiatku až do   konca plno akcie a srandy.   NUDA pri tomto filme   nehrozí!!! Špičkové   výkony hlavne Johnnyho a   Keiry. A vlastne vsetkých!   Mohol by som písat   superlatívy na tri strany ale   aj tak si musí názor urobiť   každy sám. Ja ten film vrelo   odporúčam každému. Trojka   ukáže všetko aj to čo sa   Vám ani nesnívalo.
jaromir.sasinka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.11.2007
Dobry,ale misty trochu nudny.   Predesle dily jsou o mnoho   lepsi. Jinak ke zkouknuti   dobreho filmu ujde.
Ladyhawke1983
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.6.2007
Hned na začátku musím   říct, že film nestačí   vidět jen jedenkrát, aby   člověk pochopil, o co   vlastně tvůrcům šlo.
Můj osobní názor je,   že film je na výborné   úrovni. Po na děj   zaměřené jedničce a akcí   nabité dvojce přichází   kompromis děje a akce. Na   konci světa mi přišel   méně natřískaný dějem   než díl druhý, přesto toho   bylo dost.
K efektům   a digitální stránce filmu   to se ani zmiňovat nemusím,   protože je na kvalitní   úrovni, zvláště když za   vším tím stojí Industrial   Light and Magic.
Scénář je malinko   slabší, přesto klobouk   dolů když tvořili scénář   na koleni (Keira si často   stěžovala, že dva dny před   natáčením té dané scény   neměla text). Na scénář   samozřejmě navazují i   herecký výkony -   samozřejmě nejlepší byli   asi Johnny Depp a Geoffrey   Rush - na ty si nemůžu   stěžovat. Depp přestal   svůj výkon dovádět do   extrémů a působí víc   přirozeněji než ve dvojce.   Orlando Bloom ten se o   malinký kousíček zase   posunul nahoru a je vidět,   že už se Deppa nebojí, jako   tomu bylo v prvním díle.   Velkým zklamáním byla   Keira, která během filmu   měnila asi 5 grimas (pro   srovnání - používá je ve   všech filmech) a její výkon   je i mizerný - její   plamenná řeč by mě   rozhodně nevyburcovala spíš   připomínalo pištění   puberťačky. Singaporský   pirát v podání Yun-Fat   Chowa byl dobrý - i když   tento vynikající herec mě   moc v roli zlouna (byť   malinkého) nepřesvědčil,   protože má příliš   dobrácký obličej. Bill   Nighty báječně doplňoval   sestavu hlavních hrdinů (ať   už kladných či záporných)   a kdo si vzpomene na jeho   rockového děcka z Love   Actually dá mi za pravdu, že   v krátký scéně, kdy nemá   na tváři chapadla vypadá   docela hezky. Zbytek   hereckého osazenstva   dotváří příjemné pozadí   pro film.
Některý   zápletky můžou působit   nepochopitelně, ale postupem   času (nejpozději na konci   filmu), člověku dojde, že   všechno bylo už od začátku   jasné.
Konec byl   malinko překvapivý, i když   scéna s Tiou Dalmou alias   Calipso a Daveym Jonesem ve   vězení, kdy jí naznačoval,   že protože se po deseti   letech neobjevila a odsoudila   ho k doživotnímu brázdění   moří a po titulková   bonusová scéna s Willovým   "návratem" po   deseti letech naznačovaly,   že když se Elizabeth po   deseti letech objevila a   Willovi zůstala věrná - je   tady možnost jeho záchrany.   Což už jsou spolu s Jackovou   plavbou pro Aqua de vida jen   pověstná zadní vrátka pro   možný 4. díl (i když Keira   pokračování Odmítá a   Bloom taky není   pokračování nakloněn).
Hudba je stejně jako v   předchozích dvou dílech   úchvatná a místy mi běhal   mráz po zádech - i když   nejlepší píseň z celého   O.S.T. je Up is Down.
Film bych teda ohodnotila   na 8 bodů z 10. Byla jsem už   na něj v kině 4x (což by se   u předchozích dvou dílů   ani nestalo) a střípky   mozaiky příběhu mi   konečně zapadly dohromady.  
Film proto   doporučuji, je totiž   výborně skvělý.
Na   čtvrtý díl si určitě   počkám (doufám, že bude   tak dobrý jako jeden z   předchozích), i když spíš   bude jen bohužel zoufalou   napodobeninou dílů   předchozích
enejčel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.10.2011
Třetí díl bych řekl, že   je nejslabší ale rozhodně   není k zahození. Ano, děj   už trochu stárne. Zato zde   byly přidány nové   vedlejší postavy   Číňanů...
Přiznávám se, že   poprvé když jsem na to   koukal, vůbec se mi to   nelíbylo a nechápal jsem   různé věcy, ale po čase   když jsem na to koukal znovu   jsem zjistil, že vlastně   film vůbec není špatný a   dnes se na něj můžu koukat   s láskou.
Jediné co   vytýkám je už slabší   příběh, což tento díl   žene zatím na poslední   místo série. Stále je pro   mě nejlepší dvojka.
Chrustyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Lepší než první díl ale   horší než druhý. Celkem   svižná dobrodružná a   vtipná podívaná, která i   když má přes dvě a půl   hodiny uteče celkem rychle.   Jen mi tam něco chybělo.   Přeci jen ve dvojice jsme   měli Krakena a tady už nás   žádné takové překvapení   nečeká. Avšak kdo má rád   námořní bitvy zde si jich   užije více než v prvním a   druhém díle dohromady (a   samozřejmě jsou skvělé   natočené a trikově   propracované). Jen mi   chvílemi připadalo, že se   většina filmu odehrává na   lodi což si myslím, že je   celkem škoda. Ale i tak   třetí díl nezklamal a   rozhodně důstojně vše   ukončil a zajistil tak, že   jsou Piráti z Karibiku jednou   z nejlepších filmových   trilogií.
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.4.2014
Jsou sice seriály, které   mohu vidět několikrát   (Hvězdné války, Harry   Potter, Kmotr) ale Piráti z   Karibiku mezi ně nepatří   -hodnocení sice dobré,   určitě ne mimořádné.   Dovedete si představit třeba   Popelku 4 nebo Vykoupení z   věznice Shawshank 3? Já to   prostě nazývám nastavovanou   kaší - pokud se myšlenky   nedokáží vejít do   maximálně dvou nebo tří   dílů, tak s rostoucím   číslem úroveň upadá a je   jen otázkou, jaká je pauza   mezi díly rok nebo deset a na   kolika bodech série   začínala - jestli na osmi   nebo na šesti (Piráti nebo   Saw).
mildaaxe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.10.2010
Sparrow se nachází kdesi na   konci světa ale jeho   přátelé se ho vydají   zachránit, což se ukáže   nebýt tím největším   problémem. Tím zůstává   lord Beckett, držící v   rukou velký trumf – srdce   Davyho Jonese a díky tomu   také celou posádku Bludného   Holanďana pod svým   velením...
Škoda,   škoda. Trojka Pirátů už   prostě nešlape tak dobře   jako její předchůdci.   Těžko říct proč vlastně   – Johnny Depp se opět   snaží seč mu síly stačí,   zdatně mu konkuruje výborný   Geoffrey Rush a ani zbytek   starých známých se   nenechává příliš   zahanbit. Výprava je taktéž   na stejně vysoké úrovni   jako dříve, takže   největším problémem se   stává příliš   překombinovaný scénář,   kdy jsem se jenom velmi   obtížně orientoval v tom,   kdo zrovna s kým peče, proti   komu a proč vlastně. Pak je   tady další, leč zcela   zbytečná zápletka mezi   Davym Jonesem a Kalypsó.   Snímek navíc dává až   příliš prostoru velkému   množství postav,   objevivších se v některém   předchozím díle, což také   zrovna nepomáhá soudržnosti   celého díla. Která by ale   vzhledem k onomu nepříliš   povedenému příběhu stejně   asi nebyla nic moc.Další   velké mínus je stopáž –   je sice jenom o nějakou   čtvrt hodinku delší než u   předchozích dílů, ale mě   to připadalo jako alespoň   hodina. Nebýt to Piráti tak   bych byl v konečném součtu   krutější. Dávám sedm a   bojím se čtyřky...
johnny-rk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.1.2009
Musim souhlasit s mnohymi z   vas.. Tento dil byl nejslabsi   z one trilogie. Take jsem se   zde ztracel. Myslel jsem, ze   se bude pokracovat v duchu   Jacka Sparrowa a ono nic
Clockwork
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.6.2007
Po schlednuti 3 dilu musim   rict ze sem zklaman a   nezklaman. Po trykove strance   se tvurci opravdu vyradili i   hudba byla celkem k svetu. Ale   samotny obsach filmu byl az   zbytecne natahovan nudnymi   sekvencemi a dialogy. Kdyby   byl film cca o 20-30 min   kratsi myslim ze by pusobil   daleko lepe. Ovsem souboj   Jacka a Davyho Jonese na   stezni Bludneho Holandana byl   skutecne perlicka.
BlackElvis
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Dobře! Depp už není tak   vtipný. Bloom je pořád víc   a víc trapnější.   Knightley... no to ani   nestojí za řeč. Kalypsó se   to nepovedlo. Ale pořád je   to velká popcornová zábava.   Narozdíl od ostatních jsem   se já nenudil. Některé   vtípky stále fungují,   kromě těch kde není Jack   Sparrow jen jednou... Ale   citace Morriconeho a Leoneho   stojí za to, Keith Richards   byl zkrátka jedinečný a   Nighy opět výborný. Opička   s papouškem nemluvě.
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.9.2009
Z třetího dílu pirátů   mám smíšené pocity, když   jsem na něj tehdy kokal jak   vyšel, tak se mi moc   nelíbil, vlastně skoro   vůbec, až na pár Jackových   hlášek typu
Nobody   move! ... i drop my brain!!
které mě rozesmály to   vlastně za moc nestálo,   jediná hodně dobrá věc na   tom filmu byla vlastně ta   písnička na začátku.
Ale dnes jsem se na to   podíval s odstupem času a   musím uznat, že to není až   zas tak špatné, že nejen   Jack tam má své světlé   chvilky, hudba celkově je   velmi přijatelná a příbeh   .. no dnes vlastěn až na   závěrečnou 'svatební   scénu' bych možná nevytkl   ani ty tolik přehnané a   vyhrocené situace typu souboj   ve vodním víru a létání   na ráhnových lanech. Sem tam   mi tam zablesklo poznání ze   studiového natáčení ..   jistě ... všichni víme,   že to je ve studiu a ve   skutečnosti v tom víru   nejsou, ale když už je   člověk zabraný do toho   filmu a najednou jde hodně   poznat že jsou ve studiu,   naruší to zážitek ...
Wiikii
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.9.2018
Stále slušně povedený   díl. Moc se my líbilo to   zapojení několika   pirátských "rodin"   , lehce předvídatelný, ale   povedený konec s Holanďanem   tedy ta svatba byla   taková,,,no ,,, nějak my tam   neseděla... Doufejme, že   díl co bude v roce 2015   nebude bez už slavné pětky   Depp, Bloom, Knightley, Rush,   McNally... Opět pochvala za   Zimmerovu hudbu....   HODNOCENÍ: 79%
sarf
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.5.2008
Přišlo, co přijít muselo:   po výborné jedničce a   geniální dvojce nešlo už   víc přitopit pod kotlem.   Sestup byl zřetelný, i když   ne tak hluboký jako třeba u   Matrixu, takže bych navrhoval   vzít Na konci světa na   milost, i když spíš ze   sympatií k hlavnímu hrdinovi   než kvůli ději či trikům.   Ve trojce se projevily   všechny problémy, kterým se   dvojka elegantně vyhnula:   absence okouzlení novým   typem hrdiny, kam dál s   dějem, výzva dalšího   posunu ve využití triků ...   Kdysi byl problém jak to, co   dvůrci vmysleli, přenést na   plátno. V minulé dekátě se   situace definitivně   obrátila: na plátno lze   přenést cokoli, ale vymyslet   něco bombastického, co tu   ještě nebylo? Třetí díl   Pirátů zůstal i v tomto   ohledu jaksi ve stínu ...
Duster
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Překombinované až hrůza,   roztahané a ani zdaleka ne   tak nabušené jako druhý   díl. První půlka je   neskutečně nezáživná,   naštěstí druhá výborně   graduje a finále je možná i   nejlepší ze všech dílů.   Přesto na víc než 7/10 to   není.
ane15
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.2.2009
no, co si ve dvojce   nadrobili...museli holt   vyřešit tady..ale přijde   mi, že to ještě víc   zkomplikovali...tak složitý   děj se opravdu nevidí všude   a tak bizardní konec taky   ne...na jedničku to nemá, to   je nevinná pohádka o   roztomilých pirátech:-)
maillen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.7.2007
Na tento díl jsem se po   předchozích docela těšil.   Očekával jsem vtípky   Jonnyho Deepa okořeněné   pirátskou scenérií. U   předchozích dílů jsem   většinou až u   závěrečných titulků   zjistil jak je film dlouhý a   to většinou podle   otlačenýho zadku :-)   Bohužel u třetího dílu   jsem toto začal pociťoval   už po cca půl hodině.   Podívaná je to hezká,   scenérie nádherné, efekty,   že přechází zrak jenže ,   právě to jenže, jenže tomu   chybí a spoustu přebývá.   Asi nejvíce my otrávilo to   natahování a zbytečné   prodlužování někdy i   úplně zbytečných scén.   Někam do pozadí se vytratil   i tolik očekávaný humor   Jonny Deepa, i když abych mu   nekřivdil, pár hlášek   přece jenom z rukávu   vysypal.
U   předchozích dílů jsem z   kina odcházel plný dojmů a   ještě několik dní jsme s   přáteli probírali některé   scény, které nás zaujali. U   tohoto dílu jsem odcházel z   kina jakýsi   "prázdný". Bylo   tam pár scén, které mě   zaujali, ale celkově, ač ten   termín nerad používám, byl   tento film označil jako   nastavovanou kaši.
  Pokud bych to měl nějak   schrnout, tak pokus se vám   líbily předchozí dva díly,   podívejte i na tento. Už   jenom proto, aby jste   nevypadli z děje, kdyby se   náhodou rozhodlo o natočení   dalších dílů.
  Jenom tiše doufám, že si s   dalšími díly dají trošku   více práce a že v třeba   konečné najdeme nové a   neotřelé nápady   okořeněné tím pravý   pirátskám humorem.
bruccee
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.1.2009
Tento filma ma klesajucu   tendenciu od jednotky ktora   mala svoju uroven.Potom prisla   dvijka ,ktora este usla ale   trojka absolutne sklamanie   kine ma uz bolel zadok film   vobec neoslovil este stastie   zetam hral Deep.
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Pirates of the Caribbean: At World´s End
Třetí pokračování   Pirátů z Karibiku na sebe   nenechalo dlouho čekat,   protože vzniklo rok po   druhém díle a řekněme si   to upřímně je to znát, že   to byla rychlovka, ale ta   vidina peněz byla tak velká,   že se to sfouklo rychle.   Začátek byl poměrně nudný   tedy až na tu úvodní   scénu, vše začíná být o   něco veselejší, když se na   scéně objevuje Jack Sparrow,   on je právem dnes už   legendární postavou.   Přišlo mi, že scénáristé   jako by nevěděli co si   počít s třetím příběhem   a rozhodli se ho   překombinovat několika   motivy, ať už je to spojení   pirátů proti Beckettovi,   záchrana Jacka z Konce světa   a také nesmíme zapomenout na   Davyho Jonese, který v tomto   díle není tím klasickým   zloduchem, ale spíše   takovým trpitelem ze kterého   se omylem stal padouch,   další dějovou linkou je   probuzení bohyně Calypso,   což je dějová linka která   to oživuje, ale když má   přijít na to pravé   probuzení, tak z toho nic   není. Pár přetrhaných   provazů a šlus. Tvůrci tu   prostě rozjeli moc   příběhů a v podstatě   skoro žádný nebyl ukončen   snad jen ten s Elizabeth a   Willem. Když vezmu v potaz,   že film je určen dětem, tak   těm z těch šachových   partií, které se tam   rozehrávali musela jít hlava   kolem, protože člověk se v   tom celém docela ztrácí.   Bylo fajn vidět staré dobré   známé - kapitán Barbossa,   Davy Jones, Jack Sparrow a   dokonce i protivnou Elizabeth,   ale už to postrádá to   pirátské kouzlo. Přesto se   tu opět najde celá řada   výborných hlášek, opět   nechybí skvostná hudba Hanse   Zimmera. Délka mi přišla   docela vražedná a   zbytečná, protože tam byla   spousta věcí, která tam   být nemusela, přesto filmu   nemůžu upřít hravost,   navíc ty finální bojové   scény jsou vydařené, ale   protože dějová linka   Elizabeth a Willa je   ukončená nabízíse   pokračování jen se   Sparrowem, což přiláká   celou řadu jeho milovníků   ostatně i já se na to   podívám a to i přesto, že   třetí díl mých   oblíbených Pirátů z   Karibiku se prostě nevyvedl   tak jak měl. Ach   jo....Hollywood nám sice   přináší celou řadu   kvalitních filmů, ale   bohužel i celou řadu filmů   zabíjí. Je mi líto, že to   padlo na Piráty, ale ano   peníze vládnou světu a tak   vznikla rychlokvaška a tady   je!
superfilmar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.1.2012
Až moc překombinované
Nejslabší, mírně   nadprůměrný díl. Děj   řeší moc zápletek a je až   moc zmatený, občas jsem se   ztrácel a myslím, že jsem   nebyl sám. Ubylo vtipu, ale   akce je tu strašně moc a   ději to rozhodně nepomáhá,   spíš to film posílá do   kytek ještě víc...
Vedlejší postava v   podání Chow Yun - Fata byla   velmi dobrá, ale mohla dostat   víc prostoru. A taky je   zpátky Barbossa, další   plus. A to je asi všechno. A   abych nezapomněl, finále   bylo úchvatné a Depp opět   exceloval.
60%,   protože jsem se v tom vůbec   nevyznal..
RM
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.11.2007
Měl jsem se smát nebo brečet?
Tak nevím, co chtěl ten film   sdělit. Chvíli rozesmíval,   parodoval a vzápětí   plamenný projev. Pak nějaký   ten vtípek, aby vzápětí   vystřídal lítajícími kusy   těl v námořní bitvě.   Měnící se zvraty v ději   téměř nestíháte   registrovat, a jen si   šeptáte, proč on to   vlastně dělá. Pro koho byl   ten film
vlastně   primárně určen? Mno,   myslím, že ostatní   komentáře hovoří sami za   sebe. Dvou a třičtvrtě   hodiný šílený guláš.
Pecik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.1.2015
Čeho je moc, toho je   příliš a i když je Jack   stále zábavný a děj   ucházející tak už to není   ono. Nutno dokoukat sérii,   ale znovu už bych to vidět   nemusel.
hejtman
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.1.2008
To by mě zajímalo kdo tohle   vymyslel,jaký pták napsal   scénář. Jednička byla   svěží zábava,dvojka už   začala být   překombinovaná,ale tam bylo   vše vynahrazeno vtipem a   slušnou zábavou !,ale trojka   je už totální   nesmysl.Dějové skoky jsou do   očí byjící a zápletky   jsou ubohé,stále nové a   nové záhady a jejich   nesmyslné řešení,no   prostě hrůza.Vtip se skoro   ztratil,jen sem tam přijde   osvěžující moment,akční   scény jsou stále velmi   slušné,ikdyž občas   zmatené a na konci i   zamotané(vír).Johny Depp je   v každé scéně   osvěžěním,ale je vidět   ,že ho to vůbec nebaví a   jen hraje,bez zvláštních   emocí.Velmi slušná je hudba   a spousta herců ve   vedlejších rolích,včetně   opičky a papouška.6 bodů   dávám jen z úcty,k   předchozím dílům,hodilo by   se spíš 5...
MildaX
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.7.2015
Snaha točit pokračování a   dojit peníze je pochopitelná   a byla dobře znát u ve   druhém pokračování.   Tentokrát je kvalitativní   posun trochu směrem dolu,   zvlášť kvůli mírně   nepřehlednému příběhu a   nejasných motivacím   hlavních hrdinů. Jednička   byla pro všechny, dvojka pro   dospělé a trojka je jen pro   fanoušky a zvědavce.
bobo336
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.12.2013
Pirates of the Caribbean: At World´s End
Sklamanie,slaba a obcasna   akcia,Deppov humor je   slabsi,aspom ze pribeh je   zaujimavy.Dalsi plus je   posledna akcia a herecke   obsadenie.Sklamanie roka 2007.
dandysek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.7.2008
slátanina bez ladu a skladu!   ani příběh není   bůhvijaký. je to opět   podívaná, s několika málo   pěknými momenty, ale kdybych   měla říct, o čem to   vlastně bylo, nevím. dokonce   jsou v ději i chvíle a tak   divné posuny, že mi to   unikalo a občas jsem se   ztrácela. pro velkofilm   chabá zápletka, slabé   dialogy i herecké výkony...   musím si to napravit nějakou   filmovou lahůdkou ;o)
martas_v
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.1.2008
Co dodat, tento díl bohužel   nastavil laťku zase o něco   níž (doufejme, že nebude   4.díl :)).Souboje a triky   jsou hezké, Deep už není   bohužel tak zábavný, Bloom   a Keira to už vůbec   nezachrání. Děj je bohužel   odfláknutej, chvílema skoro   až nudnej.
Verik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.8.2007
Do třetice všeho dobrého???
Tato trilogie už si svou   slávu vybrala v předchozích   dvou dílech a trojka pro mě   byla určitě nejslabší.   Všechno je to tam tak nějak   zamotané. Každý je s   každým a taky sám za sebe.   Ani ve vztahu Willa a   Elizabeth už se nevyznáte. A   to ještě k tomu číst   titulky. Svoje kouzlo už pro   mě ztratil i soundtrack,   který byl možná trochu   odfláknutý a určitě už ne   tak chytlavý jako v   jedničce. Více sem čekala i   od Jacka. Moc sem nepochopila   kam se to vlastně dostal a   jak jej ostatní našli, ale   budiž. Ani jeho vtip už   není tak dobrý. Pár   dobrých hlášek i scén se   tam určitě najde, třeba   svatba Willa a Elizabeth,   která byla vskutku   originální. Některé dojme   i konec, který mě trošku   zklamal, ale aspon to není ta   klasika, kdy všechno musí   skončit dobře. I tak,   doufám, že se nevrhnou na   natáčení čtvrtého dílu.
J-CoB
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.12.2008
Jednoznačně nejslabší díl   z trilogie. Děj místy až   přehnaně překombinovaný   až se v tom člověk místy   ztrácel. Na dvojce jsem   obdivoval především pěkně   udělané masky, v třetím   jsou použité de fakto ty   stejné, což pro mě bylo   další zklamáni.
Pyjan_eS
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.12.2008
Nedávno jsem teprve poprvé   viděl Piráty 2 a tak sem byl   velice příjemně nalazen a   těšil se na troječku.   Jenže co se nestalo. Onen   třetí díl mi přišel tak   nejak chaotický mnoho tzv.   "double agentů"   cross by cross. Člověk se v   tom chvílemi i ztrácel.   Navíc obrovský play-time   aspoň pro mě teda 2 a půl   hodiny je už příliš. 3-ka   dokonce nenabídla oproti   dvojce nijak moc nových masek   a efektů...pro mě   jednoznačně zklamání.
TSZ
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.7.2007
Letosni pokracovani se prilis   nepovedla:Shrek,Hory maji oci   ani Pirati z karibiku z roku   07 mi opravdu prilis radosti   nenadelali.Neunosna delka   (doufejme) zaverecneho dilu   teto trilogie jen podtrhuje   rozpacity dojem.Po vynikajici   jednicce a obstojne dvojce tak   prichazi velke   zklamani.Prekombinovanost,zmat   eny dej (nekolikrat jsem se   pristihl ze vlastne nevim kdo   s kym je,kdo koho chce podvest   a kdo proti komu bojuje) a   lacine az trapne vtipy   posilaji tento snimek do sedi   prumeru...bohuzel.
SPECNAS
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Uvidíme.
Tak jsem docela zvědav jak si   tento již třetí kousek   povede,mě se nejvíce líbila   jednička.Je škoda že filmů   o piratech není víc.Mam   velice rad Johnny Depppa a   myslim že tahle role mu fakt   sedne jak ulita.Jen doufám   že bude víc akce než ve   druhém dílu.
zakoba
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.6.2009
Piráti
Tak tohle je už moc   přehnaný.Stane se z toho to   samé co z jiných filmů   když se přitáčí další   díly.Je to strašně moc   zamotané a každý jde proti   každému.Je tam moc akce a   celkově už je to takové   divně zamotané.Jediné co   mě na tom filmu potěší je   jak Jack na konci světa má   no jak to nazvat   ,,halucinace".To je   jediné vtipné a dokáže to   člověka rozptýlit.No   myslím nebýt Johnnyho tak to   můžou zabalit.Doufám, že 4   díl nebude něco tak hrozně   zamotaného jako je v tomhle   díle.
PORTER
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.4.2014
Bylo to trochu i tou délkou   filmu ,ale příjde mi to   trochu utahaný a chvílema   dost nudný.Efekty dobrý   ,obsazení taky dobrý ,ale   příběh a režie nic   moc,průměrná dobrodružná   podívaná.
T2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.7.2018
║Rozpočet   $300miliónov║Tržby USA   $309,420,425║Tržby   Celosvetovo $960,996,492▐   Tržby za predaj Blu-ray od   roku 2010 v USA $5,721,443   //počet predaných kusov   261,333║ Tržby za predaj   DVD v USA $312,190,382   //počet predaných kusov   14,484,821║ Režisér Gore   Verbinski sa neposunul od   prvých Pirátov absolútne   nikam, len presne šablónovo   drží celý film na už   zaužívanom plytkom deji a   tento krát pre istou   natiahnutom skoro až na 3   hodinky. Banalitky točiace sa   okolo hlavných postav sú   možno zaujímavé pre   detičky tak do desať rokov,   ktorým stačí len vidieť   všemožnú pirátsku háveď   frflajúcu si popod nos   neustále bláboli ako sa   presunúť z tohto miesta na   to druhé a potom vyplakávať   prečo tam vlastne išli, keď   im teraz všetci robia len zle   a popri tom sa tváriť ako   že my sme taký pohodový   herci, z ktorých srší po   nekontrovateľných dávkach   „prízemný“ humor.   Jediné čo my trošku   vyčarovalo úsmev či teda   skôr mierne pousmiatie, sú   postavičky zo zvieracieho   sveta, presnejšie malá   opička Jack a ten papagáj,   tých pár odľahčených   scén práve vytvoria len oni,   ani starý Jack Sparrow už   nie je to čo bol kedysi aj   keď stále ostáva   najzaujímavejšou postavou   tohto doslova a do písmena   prízemného projektu ako, že   o pirátoch Karibiku -   točiacim sa príbehom stále   na mieste, bez len malého   kroku v pred. Bruckheimer si   môže spraviť vo svojom   poznámkovom bloku ďalšiu   čiarku veď opäť jeho   produkcia splnila svoj účel   je tam všetko čo je podľa   neho podstata – tupý   príbeh a veľa výbuchov... a   ide sa ďalej. Nuž neteš sa   potom už na karibickú   tlápaninu s poradovým   číslom štyri a päť..   __Herecké obsadenie okrem už   stálice Deep , Bloom,   Knightley - v tomto diely je   aspoň o niečo   sympatickejšia než v tom   predošlom truhlicovom, je   obohatené o Hong-Kongskú   akčnú legendu Chow Yun-Fata   ale aj ten hrá svoju úlohu   piráta len tuctovo, k tomu tu   máme aspoň návrat Geoffrey   Rusha ako Kapitána Barbossu   ten je ako tak ešte   stráviteľný, v podstate   aspoň dopĺňa skoro až   nudné pasáže Jacka   Sparrowa. A ešte tu máme ako   pirátsky „rockový“ bonus   Keitha Richardsa, ten si   zamrmle pár slov popod nos a   tým aj jeho účinkovanie vo   „veľkolepej“ podívanej   končí, nuž fakt srdcervúci   part tam mal.   __Samoúčelných scén je tu   toľko, že to nieje pre dej   ani zdravé, spomeniem len   súboj lodí Čierna perla   proti Lietajúcemu   Holanďanovi Daviho Jonesa   točiacich sa vo vodnom víre,   urobenej bez nejakého citu   pre lepší efekt z atmosféry   delostreleckého súboja, kde   vzduchom nelietajú len   triesky ale aj celé   vymrštené kanóny. K tomuto   strhujúcemu súboju aby to   nebolo len o akčnosti, nám   pridajú dokonca aj sobáš   Willa s Elizabeth,   oddávajúci im je samotný   Barbossa. Spomínaný sobáš   v priebehu boja je to   najtupšie čo nám môže   Pirátska séria ponúknuť, v   podstate ako vystrihnuté z   toho najmenej nápadytého   scenára. Z toho lepšieho čo   sa nám pred zrakom upreným   na plátno udeje je putovanie   Čiernej perli po slnkom   vypriahnutej púšti na popod   ňou presýpajúcich sa   krabýkoch, ktorý ju nakoniec   dovedú do vytúženého mora.   Krabýky sú tu stvárnené   ako taká obdoba malých   Transformérov maskovaných do   ploského bieleho kameňa.   /videl v kine 2x: 55%/
callaghan
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.10.2010
"goranchorvat" to   vystihl přesně. V   porovnání s jedničkou je   tohle slaboučký odvar.   Rádoby vtipné scény, které   v jedničce zabírají, tady   už moc nepůsobí, ať už se   Depp producíruje jak chce.   Celý film je hrozně temně   laděný a místy dost   slušně zmatený. A   nejzvláštnější je, že se   tu z pirátů stávají   utlačovaní dobráci - to je   přece blbost.
cynik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.5.2008
Už u prvního dílu jsem   tvrdil, že kdyby v něm   nehrál Johnny Depp, tak by za   moc nestál, ale přesto jsem   se u něj bavil víc než   dobře. Totéž platí i o   díle druhém. Bohužel   třetí pokračování mé   tvrzení o účasti Johnnyho   Deppa jen potvrdilo a   potvrdilo i to, že pokud   máte dostatek hvězd a   odpovídající rozpočet, tak   se dá i z průměrného   scénáře vykouzlit slušná   "popcornová"   zábava.
BinLADIN
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.7.2009
tak trojka je docela děs a   hrůza opravdu škoda peněz i   za
půjčovnu hold to   nevyšlo i při stejném   obsazení
goranchorvat
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.3.2010
Na konci s dechem
První piráty byli   originální, zábavní a   hlavně neotřelý včetně   geniálního Deppa.Dvojka již   začala ubírat na svižnosti,   přidala sice na akci ale   pouze čerpala z originality   prvního dílu.Moc mi ovšem   hlava nebere jak může   právě třetí naprosto   neslabší z dílů být tak   finančně úspěšný.Může   za to asi celosvětová   masážní medializace, neboť   u trojky se mi nejvíc   vybavuje slovo chaos.Nikdo   pořádně neví kdo je s   kým, kdo je zlý a kdo   dobrý.Zmatečný a slepovaný   scénář který si bere vše   to dobré co přinesl první   díl, ale tentokrát to   proměnuje v hodně   nevýraznou filmovou   zábavu.Tvůrci se snažily   zřejmě diváka tak ohromit   až se v některých místech   film začíná   parodovat.Vrcholem   nepřehlednosti je pak   záverečná bitva kde   vlastně jen sledujeme   nekonečné množství   výbuchů a rvaček bez ladu a   skladu.Zmatek který už   pěkně nudil nemohu si   pomoci.
karlosphonic
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.4.2009
Keira opět trapná
Kdyby nebylo Deppa a jeho   nové komediální pojetí   piráta,propadl by se již   první díl do filmových   dějin.Celá trilogie vypadá   úplně stejně jako by byla   natočena Mumie na   moři.Jednou to stačí,ale   proč dělat dvě   pokračování?Pro peníze,jak   jinak.
Piráti z   Karibiku:Na konci světa   nenabízí zhola nic nového   oproti předchozím dvěma   dílům.Ba právě naopak.Depp   nenabízí nic nového,o   věčně pozitivním Bloomovi   se to ani nedá čekat a Keira   Knightley se opět pustila do   největší trapárny,kterou   si střihla již v Králi   Artuši.Mám tím na mysli   to,že vedla   protřelé,divoké a tvrdé   piráty do bitvy a oni jí   poslouchají na slovo jako   čivavi.Bylo mi trapně za   všechny piráty.Stejnou   šílenost si vyzkoušela v   Králi Artuši.Snad tento díl   byl z pirátů opravdu   poslední.Kéž by.
Tom_Hardy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.6.2007
Po třetím Spider-manovi   další studená sprcha.   Veliký rozpočet, řada   motivů a přitom úplně   prázdný scénář a   prakticky nulové akční   scény (všehovšudy dvě,   obě na vodě a obě bez   nápadu - kam se sakra poděl   ten roztomile ulítlý švih z   dvojky?!). Scénář je tak   prázdný, že většinu času   dokonce ani Depp nemá co   hrát (a nebo je ho na   plátně naopak   "moc"). Připadalo   mi to jak předlouhá   televizní inscenace, kde se   pořád jen mluví a pořád   se řeší nějaké vztahy.   Různé motivy z minula   nedokončené, místo toho se   řeší zbytečnosti a   přibývají nové motivy,   které opět tvůrci ani   pořádně nedořeší. S   nadupadnou dvojkou tohle nemá   nic společného. Není to   sice formálně tak   roztřesené, jako třetí   Spídy, ale je to   <b>mnohem</b>   větší nuda… P.S. tak   zbytečný dovětek jsem za   filmem ještě neviděl.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.7.2016
Jednička výborná,   dvojka...no až na pár   hluchých scén dobrá, ale   tohle...nápad celkem dobrý,   pár vtípků se taky najde,   leč ta hromada plkání   dokolečka, dokola.   Sáhodlouhé nudné ukecané   souboje to celé úplně   zabíjí.
Papaja73
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.10.2010
Tak nevím ale nějak už to   není ono.Ta kouzelná   atmosféra,která mně   dokázala v prvním filmu   série tak uchvátit je   bohužel pryč.Děj je   příliš překombinovaný a   na můj vkus mohl být film   tak o hodinu kratší.Film   totiž sklouzává do nudné   šedi,ze které ho nevytrhne   ani pár efektivních   scén,které vyšumí jako   láhev laciného sektu.
innael
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.10.2010
Jednička byla výborná,   dvojka hrozná a tento díl   byl příšerný. Někomu se   líbí, ale pro mě to bylo   zdlouhavé, jen samé boje a   bitky - vlasně jsem měla   dost zmatek, kdo s kým a   proti komu bojuje. Scéna -   žádost o ruku - se mi zdála   skutečně trapná.
Čtyři body dávám za   triky a samozřejmě za   Johnyho Deppa :-).
ChewieDC
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.11.2007
Rozhodně nejhorší díl   trilogie. Překombinovaná a   ukecaná epizoda, kde postavy   neustále mění strany,   porušují sliby a   přebíhají sem a tam, že   chvílemi ani netušíte, co   že se to na plátně děje,   kdo je s kým, kdo je proti   komu a proč ten který dělá   to co dělá. Mnohdy ani   nevíte, proč proti sobě   zrovna tihle dva bojují.   Pirátí mytologie bobtná do   netušených rozměrů a pokud   si po tom roce nepamatujete   dvojku, budete nejspíš   totálně ztracení (asi jako   já). Humor ve trojce ustupuje   a místo něj se hóóóódně   povídá a akce... té je   málo a žádná není   zapamatovatelná. Fuč jsou   zajímavé choreografické   kreace typu kolo ve dvojce.   Závěrečná bitva je sice   epická, všude stříká voda   a padají kusy dřeva, ale   nezapamatujete si z ní nic   výjimečného. Velké   zklamání.
lucymat
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.7.2009
Tvůrci se rozhodli vyždímat   z našich peněženek maximum,   a proto přišli s trojkou...   Na konci světa má u mě   velký tlustý mínus... čeho   je moc, toho je příliš
Thomax
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.3.2008
Tak tohle je velké   zklamání. Film který se   potácí od jedné nudné   scény ke druhé a končí   rádoby velkolepou bitvou   uprostřed vodního víru.   Když už chtěli tvůrci   mermomocí natočit   pokračování Pirátů, měli   to udělat jako jeden   samostatný film a   nerozmělňovat ho do dvou   částí.
mat.ilda
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.4.2014
V tom karibském mišmaši je   tolik nestravitelných   kousků, že kdybych je   všechny vylovila z kotlíku,   nezbylo by nic, než trochu   mastnoty na dně... tak   nevím, jestli by nebylo   lepší celý jeho obsah   rovnou vyklopit do záchodu.
Mlapiska
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.1.2008
Zklamání
Jednička byla příjemným a   vtipným osvěžením, dvojka   už byla poněkud   zmatenější, ale vtip se   nevytratil, zůstal. Trojka??   Příšerně dlouhá   splácanina digitálních   trikových scén, vtip až na   dvě, možná tři výjimky,   zcela zmizel. Herecké   výkony, až na J. Deppa a G.   Rushe, katastrofa, zejména   Keira mě nijak nenadchla. Ať   už si, prosím, nikdy nehraje   na drsnou holku (to ji opravdu   nejde), která zde suverénně   a bez zaváhání vládne   všem pirátům. Byla   přesvědčivá asi jako   žirafa, která se snaží   zahrát prase.
Ať   jsem se soustředila sebevíc,   vůbec mi nebylo jasný, co se   zrovna děje, kdo s kým proti   komu, na jaké lodi a kam,   proč a kdy... Děj kulhal až   hrůza, užvaněné nic   neříkající a dlouhé   dialogy. Rádoby velkolepé   scény začínaly být po   stále stejném průběhu   směšné. Zejména ta   závěrečná v obřím víru,   kdy jsem se málem neubránila   spánku a už jsem se skoro   začala modlit, aby byl už   konečně konec.
Pro   mě velká digitální a   hodně nepovedená nuda,   zbytečně komplikovaná,   nesouvislá, zmatená a   naprosto nepřehledná.   Dávám dva body díky jedné   scéně, která se mi líbila   – to jak obraceli loď,   nejdříve je vidět západ,   poté zase východ slunce –   jediná situace z celého   filmu, která opravdu stála   za to. Ještě se mi moc   líbil Keiřin kostýmek,   tohle tak mít doma ve   skříni...
SvoKar
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.10.2010
První dva díly by s velkým   přimhouřením očí   jakžtakž šly, ale tohle už   je absolutní odpad - byť s   astronomickými náklady.   Triky dobré, ale to je to   jediné. Film je prostě   naprostá slátanina, a   ještě dlouhá jak den v   práci.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih67913minih67913Cesta na tajuplný ostrov 2 (2012) 
Journey 2: The Mysterious Island n
minih46793minih46793Saw 5 (2008) 
Saw V n
minih36641minih36641Chladnokrevně (2003) 
Confidence n
minih11787minih11787Magická hlubina (1988) 
Le Grand bleu n
minih28161minih28161Pearl Harbor (2001) 
Pearl Harbor n
minih54750minih54750Vyfič! (2009) 
Whip It! n
minih33392minih33392Prci, prci, prcičky 3: Svatba (2003) 
American Wedding n
minih16891minih16891Prázdniny pro psa (1980) 
Prázdniny pro psa n
minih48219minih48219JCVD (2008) 
JCVD n
minih79941minih79941Norman a duchové (2012) 
ParaNorman n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Pirates of the Caribbean 6 (2018)

 Pirates of the Caribbean 6 (2018)
Pirates of the Caribbean 6 n
 
Žánr: dobrodružný / akční / komedie
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) [DCP]

 Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) [DCP]
Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta n
Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge
Žánr: dobrodružný / akční / komedie / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Joachim Rønning, Espen Sandberg

(pokračování)

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011)

 Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011)
Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna n
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Žánr: historický / komedie / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: Rob Marshall

(pokračování)

Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (2006)

 Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (2006)
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže n
Pirates of Caribbean 2: Dead Man's Chest
Žánr: dobrodružný / horor / historický / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Gore Verbinski

(pokračování)

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003)

 Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003)
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly n
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Žánr: historický / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: Gore Verbinski

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Chata na prodej (2018)

20:10 - 21:25

37 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdinové legend: Záhada krále ...

20:00 - 21:00

47 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

20:20 - 21:40

27 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

20:15 - 21:40

32 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190494
Osobností: 697736
Fotografií: 763715
Plakátů: 376310
Obsahů a biografií: 178188

Poslední komentáře

Velký Jake (1971)

Velký Jake
Johna Wayne já jaksi   nemusím, ale jako Big Jake,   zřejmě díky dobrému   scénáři, jsem visel očima   na obrazovce. Ve filmu hrál i   jeho syn Patrick, spolu   natočili 11 filmů...

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Andělské oči (1994)

Andělské oči
Tenhle film je dokladem toho,   že 90.léta byla z hlediska   naší kinematografie hodně   podivnou dekádou.Kvalitní   Hrabalova literární   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Těžká Barbora (1960) [TV divadel...

Potěšení

Těžká Barbora
Herecké výkony a hudební   doprovod Orchestr Karla Vlacha   vdechují tomuto kousku   neopomenutelný život.

Autor: Rostislav-Bartosz

Ohnivý máj (1974) [TV inscenace]

Ohnivý máj
Jedna ze série hodně   povedených televizních   inscenací z naší dávné   historie, které vznikly v   roce 1974. Tentokrát   církevní koncil v více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Šťastné a krvavé (2023)

Šťastné a krvavé
O tom, že existují skřítci   Elfové pro země, které o   vánočních svátcích   vyznávají reklamní postavu   Santa Clause společnosti   Coca-Cola, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10