reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.1.2017 a svátek má Doubravka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Piráti

Pirates

Rok:
1986
Délka:
121 minut

Celkové hodnocení filmu Piráti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.2.2008
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.8.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2009
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.1.2009
WaM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.6.2005
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.1.2010
Gucia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.3.2008
Mika.l.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2007
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29701minih29701Podezření (1999) 
Under Suspicion n
minih9216minih9216Babička a já (1962) 
Ja, babuška, Iliko i Illarion n
minih34053minih34053Mečem proti lásce (1993) 
Fei hu wai zhuan n
minih19590minih19590Star Trek: První kontakt (1996) 
Star Trek: First Contact n
minih14926minih14926Old Firehand (1966) 
Winnetou und sein Freund Old Firehand n
minih51434minih51434V tmavých zákoutích (2006) 
Dark Corners n
minih51531minih51531Air Force 2 (2006) 
In Her Line of Fire n
minih32682minih32682Pekelná ženská (2001) 
Saving Silverman / Evil Woman n
minih26570minih26570Hráči (1983) [TV divadelní představení] 
Hráči n
minih55107minih55107Kukačky (2007) [TV film] 
Kukačky n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
8   - Justik66
8   - ajaajena
6   - Agostino
6   - R.RICKIE
7   - Blanche21
9   - WaM
3   - kejtl
4   - Gucia
9   - Mika.l.
10 - volam
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140531
Osobností: 602549
Fotografií: 520680
Plakátů: 252156
Obsahů a biografií: 129563

Poslední komentáře

Výchozí bod (2014) [2k digital]

Výchozí bod
Nic moc tedy... určitě by   snímku slušela kratší   stopáž. Druhá polovina se   rozplývá v cosi   neuchopitelného a film   ztrácí dech, více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 5 / 10

Pád Londýna (2015)

Akcna cukrova vata No II..

Pád Londýna
Pokracovanie solidneho akcneho   filmu sa odohrava v Londyne,co   nie je naskodu.Zmena   prostredia filmu prospela, ale   negativa zostali   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Lví srdce (2013) [2k digital]

Lví srdce
Silný severský snímek,   který nepostrádá vtip a   nadhled. Zároveň vás z   několika scén pěkně   zamrazí. Některé scény mi   připomínají více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 9 / 10

Pád Bílého domu (2013)

Akcna cukrova vata...

Pád Bílého domu
Akcny film so zaujimavym   napadom,ale jeho realizacia je   slabsia.
Celkovy napad   obsadenia "Olympu" hranici so   sci-tematikou a je plny patosu více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

PUSTINA....

Pustina
to je seriál hodný ocenění   a to mezinárodně;herecké   výkony jsou bez chyby s   plným nasazením a   syrovostí.Zde by byl   příklad pro ČT více >

Autor: Stan.K. | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.894/0.871