reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.1.2017 a svátek má Doubravka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Pirát

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.10.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.6.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.6.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.8.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2014
Angelitos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43130minih43130Brazilský masakr (2006) 
Turistas / Turistas go home n
minih25511minih25511Z pekla štěstí (1999) 
Z pekla štěstí n
minih79996minih79996Karanténa 2: Terminál (2011) 
Quarantine 2: Terminal n
minih53745minih53745Prázdniny (1978) [TV pořad] 
Prázdniny n
minih11195minih11195Poslední kasino (2004) [TV film] 
The Last Casino n
minih14375minih14375Noc nevěsty (1967) 
Noc nevěsty n
minih6493minih6493Dnes večer všechno skončí (1954) 
n
minih47049minih47049Lodivod Petra Velikého (1982) [TV seriál] 
Rossija molodaja n
minih12954minih12954Mravnost nade vše (1937) 
Mravnost nade vše n
minih66354minih66354Ano (1984) 
Ano n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.3 %
8   - curil
8   - clara.bow
10 - pataamat
6   - Faye
8   - melakara
10 - Angelitos
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140527
Osobností: 602541
Fotografií: 520668
Plakátů: 252152
Obsahů a biografií: 129562

Poslední komentáře

Lví srdce (2013) [2k digital]

Lví srdce
Silný severský snímek,   který nepostrádá vtip a   nadhled. Zároveň vás z   několika scén pěkně   zamrazí. Některé scény mi   připomínají více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 9 / 10

Pád Bílého domu (2013)

Akcna cukrova vata...

Pád Bílého domu
Akcny film so zaujimavym   napadom,ale jeho realizacia je   slabsia.
Celkovy napad   obsadenia "Olympu" hranici so   sci-tematikou a je plny patosu více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

PUSTINA....

Pustina
to je seriál hodný ocenění   a to mezinárodně;herecké   výkony jsou bez chyby s   plným nasazením a   syrovostí.Zde by byl   příklad pro ČT více >

Autor: Stan.K. | Hodnocení: 10 / 10

Předčítač (2008)

Předčítač
Silný, dramatický příběh,   který jsem sledovala   zpočátku s pusou dokořán.   Ještě větší silou však   udeřilla skutečnost, která   spoustu více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Návrat (2003)

Návrat
Opravdu velice silný film,   který není zase až tak   daleko od pravdy. Atmosféře   nahrává i fakt, že krátce   po natáčení představitel   více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.561/0.537