Duben
ohodnotit

Pes zabiják [TV film]

The Atomic Dog

Další název:
Bestie
Žánr:
Rok:
1998
Délka:
83 minut

Komentáře k filmu Pes zabiják

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
261972
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.12.2013
Tak trochu v poslední době   sleduju zvířecí horrory.   Už jsem viděla zabijáckou   kosatku, naštvanýho   vepříka. No a včera jsem   vsadila na trochu lepší   zvíře "Pes   zabiják". Jevil se jako   nápad v knize Stephena Kinga   "Cujo".   Samozřejmě, že jsem viděla   i film, ale "Pes zabiják   " se vůbec jako zabiják   nejevil. Naopak. Byl   roztomilej ;-) A musím   říct, že to bylo místy i   smutný a já... brečela! :-(   U horroru se mi to snad   ještě nestalo (nebo si to   teda aspoň nepamatuju ;-) ).   Za mojí horrorovou   "kariéru" jsem   zažila ledacos, ale tohle...   Asi fakt ještě ne! :-D No   přišla bych k ději (a   vlastně k vysvětlení mýho   smutku ;-) ). Rodina z Los   Angeles se přestěhuje do   ospalého městečka (teda   kdybych bydlela v Los Angeles,   nikdo by mě odtamtud   nedostal! ;-) ). Každopádně   ta rodina měla pejska (byla   to fena ;-) ) a ona se dala   dohromady s pejskem, který   žil v továrně a byl   agresivní kvůli nějakýmu   plynu v tý továrně.   Samozřejmě ty štěňátka,   co se poté narodila, byla   taky agresivní (teda vlastně   jenom jedno). Jejich maminka   jim umřela! (tady máte   důvod!). Ale to není vše. V   dospělosti se u jednoho   začne projevovat agresivita   (jaký otec, takový syn ;-) )   a zabije veterináře. Ten   jejich táta sleduje tu   rodinu, protože chce svoje   syny dostat na svojí stranu.   Když jde syn z rodiny do   lesa, napadne ho ten   agresivní pes a on ho   zastřelí! :-( (další   důvod!). Pak ten jeho táta   (psí) si jde k němu lehnout   :-( Končí to samozřejmě   smrtí toho psa, který vše   začal! Celkový dojem? Nic   moc popravdě, protože jsem   čekala film z 80. let a tento   byl z roku 1998 a navíc   ještě TV Film! :-/ Bohužel   to tak dopadlo i s herci, že   byli horší ve svých   výkonech a ani psi nebyli   nijak změněni (jen se u nich   projevovala ta agresivita),   ale vlastně se dali i   ochočit lehkým způsobem   (stačilo se jich nebát ;-)   ). Každopádně žádný   ukousntý končetiny, ba ani   ukouslý hlavy nečekejte,   takže pro mě zklamání! :-/
Charlie35
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.3.2009
Podle nízkého hodnocení   soudím, že tenhle film se   moc nelibil. Přesto ho beru   na milost, viděl jsem ho asi   před 3 lety a nebyl zase až   tak špatný. Když pominu   hodně nepravděpodobnou   zápletku, určitě nebyl   špatně natočený. Slušná   atmosféra a dobrá práce se   živími zvířaty hodně   zachraňuje.
hvezdyn
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.5.2014
Voni ty filmaři snad mají   něco proti jaderné   energetice. Že vždycky   může za to, že se objeví   nějaký ten vraždící tvor.   Tady je to pejsek. Tento psík   nedorůstá výšky japonské   Godzilly. Je velký něco mezi   yorkshirem a dogou.
Po   jaderné nehodě v jedné   elektrárně je malý psík   kontaminovaný a po roce se   spáří sjednou fenou a té   se narodí štěnátka a   vůbec je to celé blbost. Do   závěrečných titulků jsem   nevydržel.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Na forbíně TM (2012) [TV pořad...

00:35 - 01:15

33 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Tátové v rolích matek

00:20 - 01:15

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

00:45 - 01:45

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

00:50 - 01:45

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697747
Fotografií: 763803
Plakátů: 376377
Obsahů a biografií: 178209

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10