reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Pes fotbalista: Evropský pohár

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.2% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.10.2009
veverka-zrzka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.8.2008
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.8.2008
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.10.2005
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.11.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.8.2008
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
12.8.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.1.2014
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2009
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.3.2013
pavolhabera
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.8.2010
SWAT0013
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.10.2012
rika-ml
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.2.2009
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.2.2009
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2009
ricky4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.1.2014
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.7.2009
sisakov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5702minih5702Čtyři pokoje (1995) 
Four Rooms n
minih20173minih20173Šest z Alcatrazu (1987) [TV film] 
Six Against the Rock n
minih22461minih22461Větší než život (1996) 
Larger Than Life n
minih40676minih40676Tlukot mého srdce se zastavil (2005) 
De Battre mon coeur s´est arreté n
minih116915minih116915Holky na sobotu (2011) 
Les filles du samedi n
minih33984minih33984Temná zákoutí (2000) 
The Yards n
minih44038minih440384400 (2004) [TV seriál] 
The 4400 n
minih30743minih30743Drsná škola (2001) 
Tart n
minih13062minih13062Můj táta hrdina (1994) 
My Father, the Hero n
minih28233minih28233Slepičí úlet (2000) 
Chicken run n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.2 %
4   - curil
6   - veverka-zr
6   - ajaajena
4   - Snura
5   - Kycky
5   - rosta12
2   - Zaplman
10 - Gremmie
3   - jambroz58
8   - Stallone56
8   - pavolhaber
2   - SWAT0013
7   - rika-ml
6   - renya007
7   - Sandruska
1   - ricky4
7   - Kloby
3   - sisakov

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

18:25 - 18:55

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Filantrop: Sanjive Suri

18:15 - 18:45

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

80 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! Poslední večeře

17:35 - 18:55

65 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.453/0.423