ohodnotit

Perfektní asistentka [TV film]

The Perfect Assistant

Další název:
Posadnutá láskou
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Perfektní asistentka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.1% (19 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.6.2012
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.3.2010
261972
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.7.2018
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.5.2010
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.12.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.1.2012
johnny-rk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.4.2015
Steve997
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.5.2010
Megan93
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.1.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.7.2011
selinger1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.3.2020
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.5.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.7.2015
Jerzi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2012
vernom
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.12.2011
janka29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.8.2020
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.1.2019
matynem
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
23.9.2010
t2765
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.7.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8305minih8305Hlavní třída (1956) 
Calle Mayor n
minih37098minih37098Okrsek 49 (2004) 
Ladder 49 n
minih28465minih28465Divoké kočky (2000) 
Coyote Ugly n
minih148496minih148496Otec Mrazík (2013) 
Le Père Frimas n
minih67913minih67913Cesta na tajuplný ostrov 2 (2012) 
Journey 2: The Mysterious Island n
minih155391minih155391Ztracen v džungli (2017) 
Jungle n
minih7697minih7697Ffolkes (1980) 
North Sea Hijack n
minih25793minih25793Vítejte v Sarajevu (1997) 
Welcome to Sarajevo n
minih59969minih59969Vyhnanství (1947) 
The Exile n
minih18821minih18821Sicilský klan (1969) 
Le Clan des Siciliens n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.1 % (19)
3   - curil
7   - clara.bow
7   - 261972
6   - Kuvik
8   - Nasudr
7   - Kycky
2   - johnny-rk
6   - Steve997
7   - Megan93
7   - oulisna
5   - selinger1
7   - rosta12
10 - Gremmie
6   - Jerzi
5   - vernom
6   - janka29
9   - respect
2   - matynem
6   - t2765

TV Program

ČT1 - Bydlení je hra (2004) [TV cykl...

01:40 - 02:05

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

01:45 - 02:10

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - CHIPS: Bláznivá hlídka (2017)

01:10 - 02:45

52 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Brokenwoodu (2014) [T...

01:45 - 03:45

17 minut již uběhlo
103 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 167955
Osobností: 664514
Fotografií: 657896
Plakátů: 316184
Obsahů a biografií: 154749

Poslední komentáře

Národní třída (2019)

Národní třída
Chápu, že se asi najde   nemálo lidí co se u toho   pobaví. Je už prostě   taková doba a fungují   takové trendy. Z mého   pohledu je to ale více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Kto je ďalší? (2018)

Kto je ďalší?
Prvni pribeh nic moc, druhy uz   lepsi a u posledniho pribehu   jsem ani nedutal a nakonec mi   vyrazil dech.

Autor: casesik | Hodnocení: 8 / 10

Tajemství (1993) [TV epizoda]

Tajemství
Z holek jde do tělocvičny   pouze Tereza, stále je   zamilovaná do Kristiána.   Lola pojme podezření, že   mezi Lindou a Kristiánem   něco je, více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Sladké chvíle (1993) [TV epizoda...

Sladké chvíle
Kristián nahání kluky do   tělocvičny, tam se na něj   vrhnou jeho bývalé milenky.   Zbaví se jich smyšlenou   historkou o bratru - dvojčeti   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Poslední legie (2006)

Poslední legie
Dobrodružný, oddechový film   na sobotní odpoledne (ovšem   sledovaný v neděli -:)).   Podtitul „historický“ je   třeba brát s hodně velkou   více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení