Zari
ohodnotit

Pekelná jízda

Hell Ride

Další název:
Pekelná jazda; Diabli na motorkách
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
83 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Pekelná jízda
Do města přijíždí motocyklový gang "Tři šestky" a začíná válka s gangem Visitors. Mezi gangy panuje nenávist od doby, kdy vůdce šestek Deuce (David Carradine) prořízl hrdlo Cherokee a upálil jí v jejím domě. Mladá žena měla dohodu s Pistolerem (Larry Bishop), který je členem Visitors, že jí ohlídá bezpečnostní schránku s dědictvím pro jejího syna. Nyní po pokladu a hlavně klíči pase Deuce se svými kumpány. Při bitce padne do rukou Visitors Deuce a zemře stejně jako Cherokee. Vyjde také najevo, že Deuce s Cherokee obchodovali spolu na trhu ve velkém s drogami, ale část ze společného výdělku si odkloňovala Cherokee stranou. V podpadku Deuceho boty objeví Pistolero klíč od schránky a vydá se se svými přáteli do pouště najít neznámý zlatý poklad, předmět posázený brilianty.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Pekelná jízda
Pistolero, Gent a Comanche. členové motorkářského gangu Victors mají nevyřízené účty jak mezi sebou, tak s gangem 666 a jejich bossem Duecem.¨

Motocyklový kaskadér a režisér Larry Bishop se vrací k režii v producentské stáji Quentina Tarantina a natočil typický "biker movie", jak vystřižený ze 70. let. A podařilo do jedné z rolí získat i ikonu Dennise Hoppera, jedno ze dvou hipíků, projíždějícíh na motorce USA ve filmu "Beztarostná jízda".


Autor: JVSoolen

Popis / Obsah / Info k filmu Pekelná jízda
Pistolero, Gent a Comanche jsou členové motorkářského gangu Victors a mají nevyřízené účty nejen mezi sebou, ale také se členy gangu 666 a jejich bossem Duecem…

Zdroj: IKO Cable, s.r.o. (Film+)


Popis / Obsah / Info k filmu Pekelná jízda
Rebeli proti celému svetu. Divoký motorkársky gang sa ženie za pomstou. Pistolero, Gent a Comanche, členovia motorkárskeho gangu Victors, majú nevybavené účty nielen medzi sebou, ale aj s gangom 666 a jeho vodcom Deuceom. Juhokalifornský motorkársky gang Victors sa musí pomstiť konkurenčnému gangu 666 a zastaviť jeho zločinného vodcu Deucea. Začína sa pekelná jazda, plná rozpálených dievčat a motorov, kde akcia sa nikdy nekončí! Dva konkurenčné motorkárske gangy, Victors a 666, natankujú a vyrážajú do posledného boja na život a na smrť, ktorý môže prežiť len jeden z nich. Úhlavní nepriatelia chcú ukončiť desaťročie rivality, ktoré im prinášalo len bolesť, smrť a straty. Všetko sa začalo v roku 1976, kedy Deuce, vodca gangu 666, brutálne zavraždil Pistolerovu lásku Cherokee, aby gangu Victors odkázal kto je tu víťazom. Pistolero, vodca Victors, sa vydá na cestu pomsty, aby zničil svojich životných nepriateľov z konkurenčného gangu 666, Deucea a Billyho Wingsa. S pomocou krásnej liečiteľky Nady a starého priateľa Eddieho Zera sa Pistolero, Gent a Comanche z Victors snažia nájsť a zlikvidovať Deucea, Billyho Wingsa a ostatných gaunerov z gangu 666, skôr než sa sami stanú ich obeťami.

JOJ


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Vlak dětství a naděje (1985) [...

17:20 - 18:25

26 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

17:00 - 17:55

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Volby 2024

13:45 - 18:00

241 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Divá Bára (1948)

17:05 - 18:52

41 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Reklama