reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Pearl Harbour

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.2.2010
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.11.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.7.2009
grif
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.11.2007
termit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44852minih44852Svítání Zuluů (1979) 
Zulu Dawn n
minih26745minih26745Bohouš (1968) [TV film] 
n
minih22319minih22319Velký (1988) 
Big n
minih13629minih13629Návrat bažantů (1982) 
Le retour des bidasses en folie n
minih41426minih41426Grizzly Man (2005) 
Grizzly Man n
minih16854minih16854Pravá a levá ruka ďábla (1970) 
Lo chiamavano Trinita; They Call Me Trinity n
minih21817minih21817Útěk z Alcatrazu (1979) 
Escape from Alcatraz n
minih34019minih34019Guru (2002) 
The Guru n
minih44984minih44984Co se děje v trávě (1980) [TV seriál] 
Lilliput-put n
minih48686minih48686Případ číslo 39 (2009) 
Case 39 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85 %
9   - Prasoid
5   - MaKy92z
10 - gyzmo
10 - tvo
9   - grif
8   - termit

TV Program

ČT1 - Jana Hlaváčová (2011) [TV film...

21:20 - 22:39

26 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

ČT2 - Klenoty naší krajiny: Kokoříns...

21:30 - 22:00

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

21:35 - 22:35

11 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause (2010) [TV po...

21:35 - 22:45

11 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599613
Fotografií: 517421
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.278/0.252