Duben
ohodnotit

Patriot

The Patriot

Rok:
2000
Délka:
159 minut
Premiéra v ČR:
20.7.2000
„Mel Gibson jako nesmiřitelný mstitel ve vzrušující podívané z doby bojů amerických kolonií za nezávislost.“

Komentáře k filmu Patriot

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 48
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.8.2009
Dost dobry historicky a   valecny film s Melem Gibsnem v   hlavni roli.Paradne udelane   souboje.Ostatni role jsou tez   velmi dobre obsazene.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.3.2011
životní dílo Mela Gibsona
jeden z nejlepších   historických/válečných   filmů své i své hrané   doby... s jakým odhodláním   a vervou Mel vraždil vrahy   svého syna - naprosto   sugestivní scéna a nejen   ona, nedalo se jinak než mu   věřit svou roli, kterou   sehrál bravurně - pyšný   otec, dříč, mstitel,   ochránce, prostě dokonale   sehráno... dokonalý až   naturalistický snímek,   založen na jediném - na   pomstě, od té nevíte co   čekat... a vlastně také   jeden z prvních veřejných   štěků Heatha Ledgera...
Cash89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Patriot je skvělý   historický dobrodružný   film.Nechybí v něm   napětí,brutalita,lítost a   hněv.Mel Gibson je zde   suprovej a nikoho jinýho si   snad v Patriotovi nedovedu   představit.Film Vás   uchvátí jak hudbou,kamerou   tak i střihem a hereckými   výkony.Bravo!
Yontalcar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.8.2008
Film s velkým F
Jak moc nemusím historické   filmy, tak tenhle jsem shlédl   velmi rád. Nádherně   zpracovaný film jak po   stránce emotivní, tak i   dějové. Skvělý herecký   výkon jak Mela Gibsona, tak i   Jasona Isaacsa. Ten   závěrečný souboj mezi nimi   byl vskutku ohromující. Je   vidět, že v kinematografii   je o jednu tu perlu navíc.
Rocky4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2008
Tento snímek patří k mím   vůbec nejoblíbenějším   filmům, příběh o   farmářovi který nechtěl   mít s koloniální válkou   nic společnýho, ale potom co   mu jednoho syna zabijou a   druhého pošlou na popravu a   válka tak silně zasáhne do   jeho rodiny pro kterou   nechtěl nic jiného než   klid, je mu jasné že i on   bude muset bojovat, za rodinu   a za čest celé své země.
johnny-rk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.12.2008
Na patriota nedam dopustit.   Film, kvuli kteremu jsem   neudelal rocnikovou praci.   Zakoukal jsem se a musel jsem   koukat az do konce. Od   pocitace otocen jsem koukal na   obrazovku televize. Valecne   filmy jsou vzdy napinave a   take naucne. Mela Gibsona mam   rad a myslim, ze je to jeden z   jeho nejlepsich vykonu.
Kmotr95
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.7.2008
Pro me je to nejlepsi film   Mela Gibsona kde se z farmare   stane hrdina....opravdu skvely   historicky a dobrodruzny film
gorous
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Mel Gibson ve válce Severu   proti Jihu,historický film   plný emocí ,akcí ,bojových   scén,jako vždy s tím to   hercem je film filmem a toto   drama je opravdovou revolucí   historických filmů,jsem   spokojený když mohu říct   ,že tento nádherný snímek   připomínající válku dvou   rozdílností,kdy jeden   unává otroctví a druhý s   úctou přijímá lidi   různých kultůr a k tomu   rodina ,která projde   peklem,senzační podívaná   10 bodů
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.11.2008
skvělý film, se skvělým   záporákem Jasonem Isaacsem   :-D jen si myslím, že to   bylo docela dost kruté hodně   takové drsné.. až teda na   konci sem si jednu chvíli   myslela, že třeba by Mel   Gibson mohl zemřít, ale nic   no... prostě záporáky nikdo   nemá rád, když vyhrají :-D
Sparta33
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Luke
Výborná práce ...skvělej   Mel Gibson a vynikající   scénář......doporučuji   shlédnout!!!!! výbornej   film!!!!
Brcko.GOS
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2007
Výborné
Výborný film, výborný Mel   Gibson, výborný Jason   Isaacs... z toho pro ostatní   vyplývá =) určite na to   mrkněte
Helča77
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.8.2009
Opravdu skvělý historický   film u kterého se vydržíte   dívat od začátku až do   konce,aniž by jste odtrhli   zrak.Jako že válečný filmy   moc nemusím,tak tenhle stojí   za to,i když tam je pár   drastických scén při   kterých přivírám   oči.Zároven je tam i pár   velmi smutných okamžiků kdy   ukápne slzička,ale klobouk   dolů před skvělými   hereckými výkony Mela   Gibsona a   "miláčka" Heatha   Ledgera.Kdo tento film ještě   neviděl,tak   neprohloupí,když se na něj   podívá.
MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.9.2010
Patriot
Roland Emmerich je prostě   rozený velkofilmař.   Natáčí dlouhé, výpravné   podívané, většinou velmi   kvalitní. O Dnu nezávislosti   natočil celkem dva snímky.   Jeden s mimozemšťany, ten   druhý s Melem Gibsonem.
Když už by The Patriot   nebyl ničím, tak aspoň   skvělým průvodcem   historií. Skoro ve třech   hodinách je zde představena   americká válka o   nezávislost. Od začátku až   do konce, a ve výsledku vydá   film za dvě učebnice   dějepisu. Děj se zde sice   rozjíždí až po půl   hodině, pak ale nepřítel   zjistí, že naštvat Gibsona   se nevyplácí (jeho fanoušci   vědí ze "Smrtonostné   zbraně",   "Statečného srdce"   nebo třeba z   "Šíleného Maxe")   a začíná řežba, která   končí až v závěrečných   minutách. Nechybí napětí,   ale hlavně akce. Bitvy jsou   vykresleny tak parádně, že   jsem se dokázal do těch   hrůz vcítit a osadníkům   jsem ten patriotismus prostě   přál. A jako největší   bonus se zde objevuje v jedné   z hlavních rolí i Heath   Ledger (poprvé jsem si ho   všiml už v "Deset   důvodů proč tě   nenávidím", ale   všichni víme, že se   proslavil hlavně jinak -   bohužel)...
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.4.2015
prodloužená verze
Boj za nezávislost je pro   Američany velice vlastenecké   téma, takže když má o tom   vzniknout snímek, musí podle   toho také náležitě   vypadat. A tento vypadá   opravdu dobře. Prvotní   protiválečné ladění je   zcela přirozeným rozjezdem.   Pak už jde čistě jen o   vlastenectví, emoce,   absurditu skutečností a   bitvy. Scénář plný   patetičnosti a klišé je   však po dějové stránce   napsaný solidně a   přínosně. Soucítíme s   hlavním hrdinou a k smrti   nenávidíme záporáka. Toto   dobrodružství bez bázně a   hany je vynikající   podívanou, jaká tu do své   doby ještě nebyla. Roland   Emmerich opět udělal kus   práce a tak lze říci, že   se tento počin určitě nijak   neztratí.
Prasoid
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.7.2008
Gibson opět ukázal, že je   vlastenec jak se patři,   hrdina, správný otec...   jakkoli vypadal jeho osobní   život tehdy jinak.   Připomíná klasickou   šablonu již vysloužilého   vojáka, který je proti   válce, ale jakmil se mu po   zahradě někdo projde, tasí   bednu se zbraněmi. Je to   velmi kvalitně natočeno,   ještě lépe zahráno-   hlavní kladné i záporné   postavy jsou přesně tím,   čím být mají.
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.7.2012
Historicko, válečné drama z   dob americké války za   nezávislost, přes dlouhou   stopáž film nijak zvlášť   nenudí,,i když dlouhé to   bylo až příliš. kdo   nadává na americké klišé   ať se na to ani nedívá,   věčné popotahování   americké vlajky přišlo   otravné už i mě. A Gibson s   ní dokonce zapíchl i koně   :-) ale snímek je to   výborný,navíc bych vyzdvihl   scénu zhruba v třetině   filmu kdy Gibson osvobozuje s   pomocí svých malých synů   toho nejstaršího Heatha   Ledgera, to byl masakr jaký   se jen tak nevidí
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.2.2010
Velmi dobrý film klidní   osadník žije klidným   životem
až do   doby než tragicky přijde o   své dítě.Pak se jeho život   zhroutí a démon pomsty   zmnění jeho život.
Barney94
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.4.2018
Moc dobře natočený   historický film. Sice nejsem   odborník na americkou   historii, tudíž nemohu   posoudit, nakolik je to   pravda, ale rozhodně se na to   dá koukat.
wena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2020
Velkofilm z doby války severu   proti jihu. Hlavním mottem   snímku je vlastenectví se   smyslem rodinné hodnoty.   Svérázná hlavní postava se   snaží držet na uzdě ale   jak mu šáhnou na rodinu jde   do akce.
Kachy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Konec 18. století a válka za   nezávislost amerických   kolonií na Britském   impériu. Úžasný   historický příběh se   skvělým hereckým   obsazením. Občas trochu   připomíná Posledního   Mohykána (1992), ale to   vůbec nevadí. Exteriéry,   bitvy, kostýmy a zbraně,   nádhera. Příběh muže,   který chtěl jen žít v   míru na své farmě, ale   okolnosti jej donutili,   pozvednou zbraň a stát se   hrdinou.
Ondrus21
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.11.2012
Řekl bych, že spolu s   Hvězdnou bránou je to asi to   nejlepší, co kdy Emmerich   natočil. Film ukazuje válku   o nezávislost v   severoamerických koloniích.   Až na několik menších   nepřesností je to opravdu   kvalitní snímek. Mile mě   překvapil i Jason Isaacs v   roli zákeřného,   despotického britského   plukovníka Tavingtona. Svou   roli zvládl opravdu na   jedničku.
tuwanakha
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.2.2005
Velmi pěkný historický film   o boji za nezávislost USA se   skvělým Melem Gibsonem.   Ovšem i australan Jason   Isaacs v roli padoucha je   nepřekonatelný (též   démonický Lucius Malfoy v   Harry Potterovi, či špion v   Tuxedu. Film má spád od   začátku do konce a klasický   happy je přece jen dost   narušen několika drsnými   scénami zabití synů.
luca-luciano
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.12.2009
Tenhle film je naprosto   uchvacující. Mnoho lidí   sice nemá Ameriku rádo, ale   mě fascinuje a jejich   patriotismus mě velmi láká.   Pěkně provedený film s   dobrými herci. Výprava je   až neskutečná, hudební   stránka věci trochu   zaostává, ale to zase   opravuje příběh. Filmový   nadšenec, který neviděl   Patriot není filmový   nadšenec.
Tarik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.11.2004
Perfektní film z prostředí   amerického boje za   nezávislost těží hlavně z   propracovaných emocí,   skvělé vizuální podoby a   perfektního výkonu Mela   Gibsona...
Kozelíno
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.8.2007
Jelikož miluju historické   filmy, miluju i tento. Mel   Gibson předvedl opět   výborný výkon. Film měl   úžasný děj, bitvy byli   skvělě natočené...   Každému kdo tento film   neviděl ho vřele   doporučuji...
jarda53
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.2.2011
Mel Gibsona já nemusím mít   ke snídani, ale Patriot se   vymyká zásadám a je   stravitelný. A ještě v   jednom filmu jsem jej mohl   vidět ato ve filmu Věčně   mladý. Pilot letadel je na   desítky let uložen k ledu a   zapomene se na něj. Po letech   se probudí a zrychleně než   se dostane k své milované,   zestárne...
Erkul
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.10.2012
Nebyla to pro Mela lehká   role, mimo slabší místa,   zejména, když byl detailní   záběr na mimiku Melovy   tváře a měl vyjadřovat   smutek a nebo vztek, byla v   jeho očích jistá   bezradnost, jak na to, ale v   gestech, a zejména   smyslupnosti jeho postojů a v   pronášených replikách,   bylo zřejmé, že hrál   přirozeně a uvolněně. V   úvahu je nutno vzít   americkou hrdost na své   dějiny, takže tent film byl   hlavně natáučen podle mého   názoru pro amerického   diváka.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.8.2009
Mě se role Mela jako hrdiny v   tomto historickém velkofilmu   moc líbila a asi je to   Emmerichův nejlepší film a   nezapomenutelný zážitek   když jsem šel z kina dnes na   DVD a v TV ta atmosféra jako   z velkého plátna nevynikne i   přesto film i když není   nejkratší rád zkouknu   kdykoliv znova.
red.mann
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.6.2017
Mnohým se film Patriot   nelíbil, ale u mě uspěl.   Historické filmy mám rád a   i tenhle mě potěšil.   Příběh se svižně odvíjel   a těžký boj osadníků o   nezávislost došel až k   závěrečné bitvě.   Potěšila i hudba Johna   Williamse.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.5.2009
Vynikajíci válečný film s   Mel Gibsonem a Heathem   Ledgerem.Jason Issacs jako   záporák.Velmi dobře   provedené souboje.
Vídžej
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2003
První pořádný film o boji za nezávislost
Konečně film o boji za   nezávislot USA. Já vím že   už je to nějaký ten pátek   co byl v kinech ale uznejte   že do té doby jsme žádný   pořádný film na toto téma   neviděli. A je to film se   vším všudy. Přesně to co   má historický film mít.   Pravdivé jádro a na něm   spoustu lží a výmyslů:)Ne   teď si dělám legraci ale   tenhle film si určitě   prohlédněte protože není   jen o válce ale je v něm   pár dobrých hlášek a   trocha té lásky.
mudr.pavlik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.10.2008
Dobrý film z období   občanské války s dobrým   příběhem a velmi slušným   zpracováním.
Jako   otce malé Emmičky mi výkon   Mela Gibsona jako otce   připadá ještě lepší.
Na film se podívám rád   znovu.
Doporučuji   koupit.
PORTER
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.7.2023
I přes tu délku se to dalo   ,Gibson svoji roli zvládnul   skvěle sice to vypadalo že   válku Severu proti jihu   nakonec zvrátil jenom on ale   nechybělo tomu snímku   srdce,emoce i nějaká ta   bitva, takže nebyl čas se    nudit a brutální plukovník   na opačné straně tomu dodal   grády.
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.6.2014
Jak se z obyčejného   farmáře stal nesmrtelný   bojovník za svobodu   Spojených států na Anglii,   to zobrazuje tento film.   Možná mi vadí délka filmu   (2,5 hodiny jsou dost).   Líbily se mi bojové scény i   proměna hlavního hrdiny pod   vlivem okolností, kterých   byl svědkem. Výborný výkon   hlavního hrdiny M.Gibsona i   hlavního anglického slizouna   plukovníka Tavingtona   (J.Isaac), prostě film,   který musíte vidět a   vychutnat si ho,
Naki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.1.2013
ano přesně tak o Patriota tu   zřejmě nešlo, ale dobrá   zápletka jak dostat Mela na   velmi vzrušující scénu,   hodně pomsty a bitek a to   bitek hodně divokých na tu   dobu až nezvyklé, ale dobré   oživení hodnotím kladně :)
kllatenka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.11.2008
Patriot je dobrý film, se   zajímavou myšlenkou. Mela   Gibson je super a ostatní,   začínaje Heathem Ledgerem   končeje Jasonem Isaacsem jsou   také skvělí, ale přeci jen   to není film na který se   budete pořád dokola   dívat.
Rozhodně bych   řekla že to je film pro   AMerické vlastence.
Já se na něj podívala   jednou, nevím jestli podruhé   v krátké době by mě to   bavilo.
Mám z toho   takové smíšené pocity ...
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.2.2015
Výpravné, historické,   válečné drama kde je vše   jak má být.Rodina, správnej   otec dětí, vlastenectví,   láska, výhry i prohry, zlej   a zákeřnej záporňák a   nějaký ten humor. Pan   Emmerich to celkem slušně   dal dohromady, ale jistým   klišé a nereálnostem se   samozřejmě nevyhnul. Jinak   hlavní hrdina mně po celou   dobu evokoval jiného hrdinu,   ano z filmu Statečné Srdce,   takže člověk malinko   srovnává. Takže viděno   podruhé a je to nějakých   poctivých 60%.
hlavsa5
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.1.2015
Až moc patriotický film   Gibsona. Historická freska z   období války o nezávislost.   Ale zase na druhou stranu je   tady ukázána i jiná   stránka války.
Rollage
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.11.2010
Snadno kritizovatelný snímek
Už jenom za princip, že   adept na jednoho z   největších amerických   patriotů je německý   režisér, který je schopen,   v počtu proamerických gest a   symbolů nacpaných do jednoho   záběru, konkurovat   samotnému Bayovi. Na rozdíl   od Independence Day se tu   drží na uzdě a až na   nevěrohodně a lacině   působícího Gibsona s   vlajkou, na konci filmu, se   Patriot dá považovat za to   lepší, s čím Emmerich kdy   přišel. Přestože Roland   technicky zvládá lépe   monumentálnější pasáže   (Tenhle prvek si příkladně   rozvinul ve svých dalších,   ničitelských dílech.),   kvůli stylu boje, v té   době, jsou rozhodně   koukatelnější guerillové   přepady, jako třeba hned ta   první, v úvodu. Celkově   Patriot si po celou dobu   nadmíru slušné stopáže   drží své klidné tempo. V   bitvách negraduje, v   "rodinných"   scénách nenudí, možná i   tam je film zajímavější -   sice to tam trochu   připomíná historické   video-filmy, často tam totiž   nechybí nadhled. Na druhou   stranu, každá dobrá replika   je vystřídána   trojnásobným počtem   skřípajících dialogů.   Divák poděkuje za schopného   hlavního záporáka (Jason   Isaacs), zato uroní slzu   (resp. slzy) za pevně   narýsovanými postavami,   které se od své šablony ani   na milimetr nepohnou a nad   přespříliš   vykonstruovaným dějem,   beroucí si spousty a spousty   prvků z oscarového   Statečného Srdce. Suma   sumárum, lepší 6.
charlie
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.2.2005
Předpokládala jsem další   úžasně skvělý film   zdůrazňující americkou   nezávislost a touhu po   svobodě, které nakonec   samozřejmě dosáhli. Sice   nechyběl zpomalený záběr   na hlavního udatného hrdinu   s rozevlatou americkou   vlajkou, ale i tak mě mile   překvapil. Patriot je trochu   zdlouhavý, ale ne špatný na   shlédnutí.
karlosphonic
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.4.2009
Patriot mohl být nádherný   film,ale není.Sráží ho   kýčovité   vlastenectví,které působí   opravdu velmi,velmi   lacině.Celou dobu války je   pro Benhamina Martina úkol   číslo jedna ochránit svojí   početnou rodinu před   brutalitou války.Nejdříve   dělá vše,aby se válce   úplně vyhnul (jako každý   otec),ale protože boje zuří   příliš blízko a on ví,že   každým okamžikem může o   své nejmilejší   přijít,aktivně se do   válčení   zapojuje.Závěrečné   mávání americkou vlajkou   pro mě působí fakt hodně   lacině.Souboj Martina s   majorem Villeneuvem je   klasické hollywoodské   dovršení filmu.Nic   překvapujícího.
kali.4
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.8.2007
Pro mě sáhodlouhá,   nenápaditá a   vlastenecko-patetická nuda.   Emmerich se měl se svými   nedotaženými scénáři   držet žánru akční,   případně katastrofické   sci-fi, kdy má možnost   ohromovat efekty a sem tam   podstrčit peprnou hlášku,   to mu sedí a diváky to   baví, ale tady, na tak   choulostivém tématu,   německý Jüngling   dojíždí. Ještě štěstí,   že Mel je v hlavní roli   přirozený a soustředíme se   na něj celou dobu. Ale co má   znamenat ten závěrečný   duel, který nám režisér   pouští odkudsi ze studia a   jako bonus zvlášť promítá   bitvu v pozadí (připomíná   mi to Pyšnou princeznu a onu   vysmátou jízdu na kládě)?
SvoKar
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.8.2010
Jen kdyby to nebylo tak   dlouhý! Na konci, při   osobním střetnutí těch   dvou, jsem skoro čekal, že   Gibson i sám zemře. Bylo by   to tak ještě   působivější. Řežba při   osvobozování syna byla dost   drsná.
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.11.2007
Podle mě hodně nepovedený a   chvílemi až nesnesitelně   nudný film z občasnké   války. Od režiséra Godzilly   a Dne nezávislosti jsem   rozhodně čekal více.
Snape
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.11.2009
Mela mám fakt rád, ale   tenhle neskutečně slabý   odvar Statečného srdce v   kombinaci s tím, jak   neatraktivní a hnusné byly   na přelomy 18. a 19. století   bitvy, se nedá skoro   dodívat.
Ivett
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Zbytečně předvídatelné,   vcelku nudné a hlavně   neskutečně patetické dílo.   Gibson je sice opravdu dobrý   herec, ale když mu scénář   předepisuje tak trapně   nabubřelé věty, nedá se   nic dělat.
norweg
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Gibsonovské film , při jeho   sledování sem uvařil aji   oběd , natolik mně zaujal ,   jednou se to dá vidět.
papi
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.10.2007
Moc jednoduché
Po vzlédnutí tohoto filmu   jsem litoval času, který   jsem u něho strávil. Od   začátku filmu lze téměř s   naprostou jistotou   předpovědět zbylý děj   filmu. Film není určen pro   někoho, kdo hledá ve filmu   něco hlubšího a   přemýšlý o ději. Ale na   druhou stranu si myslím, že   lidé kteří u filmů   odpočíjí nejen fizicky, ho   určitě ocení.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih23124minih23124Vyšší zájem (1996) 
City Hall n
minih29012minih29012Tajemství proutěného košíku (1977) [TV seriál] 
Tajemství proutěného košíku n
minih47673minih47673Mstitel (2006) [TV film] 
Avenger n
minih52951minih52951Jack Hunter: Nebeská hvězda (2009) [TV film] 
Hunter and the Star of Heaven n
minih22735minih22735Volný den Ferrise Buellera (1986) 
Ferris Bueller's Day Off n
minih103704minih103704Láska a čest (2013) 
Love and Honor n
minih40322minih40322Zátoka ticha (2004) 
Mean Creek n
minih70844minih70844Diana: Svědci z tunelu (2007) [TV film] 
Diana: The Witnesses in the Tunnel n
minih5399minih5399Čarodějky z předměstí (1990) 
Čarodějky z předměstí n
minih43983minih43983Hvězdná brána: Návrat (2008) [Video] 
Stargate: Continuum n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

TV Program

ČT1 - Bydlet jako... na plátně

17:00 - 17:30

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzlo Velké Británie

17:15 - 18:00

4 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:30

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2003/1) [TV pořad]

16:40 - 17:55

39 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376382
Obsahů a biografií: 178212

Poslední komentáře

In Nacht und Eis (1912)

In Nacht und Eis
První filmové   převyprávění   katastrofální události   Titaniku, na kterém se prý   začalo pracovat pouhé dva   měsíce poté, tedy v době, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann