reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pastýř a princezna [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1992
Délka:
55 minut
„Romantická pohádka podle legendy Kálidás E. Jiřincové a K. Bednáře.“

Celkové hodnocení filmu Pastýř a princezna

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.8.2012
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.8.2012
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.10.2015
grossberg
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.3.2014
jeremyroe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
Karoli282
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.8.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih107161minih107161Tajemství ztraceného medailonu (2003) 
Sterling: The Secret of the Lost Medallion n
minih55810minih55810Vikářka z Dibley (1994) 
The Vicar of Dibley n
minih49280minih49280Griffin & Phoenixová (2006) 
Griffin & Phoenix n
minih40731minih40731Restaurace U prince (2005) [TV inscenace] 
Restaurace U prince n
minih35403minih35403Dva muži a batole (2001) 
Nobody's Baby n
minih21253minih21253Transformers (2007) 
Transformers n
minih49608minih49608Sonic X (2003) [TV seriál] 
Sonic X n
minih57286minih57286Vřesový trůn (2006) [TV film] 
Vřesový trůn n
minih130879minih130879Reds and Grays (2015) 
Reds and Grays n
minih48489minih48489Strážci - Watchmen (2009) 
Watchmen n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 %
9   - rimeon
4   - kepsar
10 - Gremmie
6   - grossberg
6   - jeremyroe
5   - Karoli282

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

52 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

17 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

37 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599606
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.625/0.605