reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Past

The Set Up

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
93 minut
„Prvotřídní expert na bezpečnostní systémy je pro banku pravým požehnáním - nebo největší hrozbou...“

Celkové hodnocení filmu Past

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.6.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.12.2008
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.7.2011
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2006
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.12.2010
verkn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.11.2007
Michelle76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.4.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52907minih52907Chaplin manželkou (1914) 
A Busy Day n
minih19327minih19327Sólo pro dva (1984) 
All of Me n
minih46066minih46066Ace Ventura Junior: Zvířecí detektiv (2008) 
Ace Ventura Jr: Pet Detective n
minih5080minih5080Cesta zpátky (1958) 
n
minih32647minih32647Waterloo po česku (2002) 
n
minih27344minih27344Grázlové (1996) 
Bottle Rocket n
minih32819minih32819Vosí hnízdo (2002) 
Nid de guepes n
minih105613minih105613Fotbalová chůva (2010) 
Au Pair, Kansas n
minih36042minih36042O Terezce a paní Madam (1976) [TV inscenace] 
O Terezce a paní Madam n
minih29473minih29473Vila na kopci (2000) 
Up at the Villa n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.3 %
7   - Erkul
8   - curil
5   - RM
6   - catamount
7   - phorsky1
8   - rosta12
10 - verkn
10 - Michelle76

TV Program

ČT1 - Nevěsta (1985/1) [TV inscenace...

08:45 - 09:45

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Československý filmový týdeník...

09:00 - 09:15

12 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Hvězdné tolary (2011) [TV film...

08:00 - 09:15

72 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Film o filmu: Výlet

08:45 - 09:15

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Bakaláři navíc (1981) [TV inscen...

Bakaláři navíc
Povídka ´Fotbalová   odysea´

Když je někdo   televizní maniak, není divu,   že mu uniká život pod   rukama, tudíž ani neví, co   se děje v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Vrchní, prchni! (1980)

Vrchní, prchni!
Dalibor Vrána, kterého si   hosté pletou s vrchním,   přijde s nápadem, jak   vydělat peníze, jezdí po   restauracích a hosty   kasíruje. Doma více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.488/0.464