reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Past

The Set Up

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
93 minut
„Prvotřídní expert na bezpečnostní systémy je pro banku pravým požehnáním - nebo největší hrozbou...“

Celkové hodnocení filmu Past

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.6.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.12.2008
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.7.2011
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2006
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.12.2010
verkn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.11.2007
Michelle76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.4.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih86567minih86567Velká svatba (2012) 
The Big Wedding n
minih56260minih56260Parasomnie (2008) 
Parasomnia n
minih121816minih121816Šťastné a veselé (2014) 
Happy Christmas n
minih26825minih26825Blázinec v prvním poschodí (1969) [TV film] 
n
minih24482minih24482Rudá záře nad Kladnem (1955) 
n
minih137658minih137658Bessie (2015) [TV film] 
Bessie n
minih36671minih36671Hamlet (1964) 
Гамлет n
minih8091minih8091Harlemské noci (1989) 
Harlem Nights n
minih51191minih5119113: Hra smrti (2006) 
13 game sayawng n
minih3759minih3759Ben Hur (1959) 
Ben-Hur n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.3 %
7   - Erkul
8   - curil
5   - RM
6   - catamount
7   - phorsky1
8   - rosta12
10 - verkn
10 - Michelle76

TV Program

ČT1 - Carmen

14:45 - 15:00

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Miluju cizince

14:05 - 15:00

43 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:00 - 15:00

48 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

14:20 - 15:15

28 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140624
Osobností: 602762
Fotografií: 520988
Plakátů: 252273
Obsahů a biografií: 129652

Poslední komentáře

Jezerní královna (1997)

Jezerní královna
Krásná pohádka s krásnou   hudbou, skvělým obsazením,   krásnými scénami. I přes   občasnou ponurost pustim   dětem rozhodně spíš tohle   než více >

Autor: a.b. | Hodnocení: 10 / 10

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.595/0.568