reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Paraplíčka ze Cherbourgu

Les Parapluies de Cherbourg

Další název:
Dáždničky z Cherbourgu
Země:
Rok:
1964
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Paraplíčka ze Cherbourgu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.1.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.5.2012
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.5.2012
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.4.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.7.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.3.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.2.2010
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.7.2006
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.12.2010
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.9.2011
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.7.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih73507minih73507Jen pro zamilované (2010) 
For Lovers Only n
minih25505minih25505Ztraceni ve vesmíru (1998) 
Lost in Space n
minih36329minih36329Vášeň (1954) 
Senso n
minih42535minih42535Zamoření (2006) 
The Plague n
minih65113minih65113Bad Company in Concert: Merchants of Cool (2002) [DVD] 
Bad Company in Concert: Merchants of Cool n
minih114753minih114753Válka mýtů zbavená (2012) [TV pořad] 
Válka mýtů zbavená n
minih61876minih61876Kulhavý ďábel (1948) 
Le diable boiteux n
minih141094minih141094Cesta do vyšší společnosti (2015) [TV film] 
The Leisure Class n
minih20961minih20961The Scarface Mob (1962) [TV film] 
The Untouchables: Scarface Mob n
minih18252minih18252Rychlá změna (1990) 
Quick Change n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
7   - cicis
10 - curil
8   - jarda53
8   - clara.bow
5   - Bara.40
7   - Faye
10 - melakara
7   - rosta12
9   - AlbertPeta
9   - Johnny1
6   - ceskytulak
10 - Angelo.Fer

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

10 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

110 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.786/0.754