reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Paprsky inženýra Garina

Giperboloid inženěra Garina

Další název:
Гиперболоид инженера Гарина; Giperboloid inzhenera Garina
Žánr:
Země:
Rok:
1965
Délka:
96 minut

Celkové hodnocení filmu Paprsky inženýra Garina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2012
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.2.2011
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2009
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.6.2015
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.2.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11693minih11693Luxusní prázdniny (1987) 
Roba da ricchi n
minih15334minih15334Pán přílivu (1991) 
The Prince Of Tides n
minih140818minih140818Případ pro malíře (2016) [TV film] 
Případ pro malíře n
minih3114minih3114Anna Karenina (1935) 
Anna Karenina n
minih47048minih47048Kryštof Kolumbus (1985) [TV minisérie] 
Christopher Columbus n
minih44205minih44205Nebezpečné probuzení (2005) [TV film] 
The Man Who Lost Himself n
minih9817minih9817Jak sbalit Super kost (2005) 
Just Friends n
minih25903minih25903Poslední pokušení Krista (1988) 
The Last Temptation of Christ n
minih76712minih76712Across the Wide Missouri (1951) 
Across the Wide Missouri n
minih38667minih38667Dívka s perlou (2003) 
Girl with a Pearl Earring n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.6 %
6   - Erkul
8   - clara.bow
7   - green-tea
8   - brnvl2105
4   - kahi
8   - Area
7   - tvo

TV Program

ČT1 - Ztracená brána (2/3) (2012) [T...

20:05 - 21:20

15 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Ve znamení Uranu

20:00 - 21:00

20 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Únos (2014/1) [TV epizoda]

20:20 - 21:35

0 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

5 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599566
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128916

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.225/0.203