reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Panter čeká v 17.30

Další název:
Chlapec v bílém svetru; Panter čeká v sedmnáct třicet; Panther Waits at Half Past Five; Der Panther wartet um 17 Uhr 30
Rok:
1971
Délka:
66 minut
Premiéra v ČR:
21.4.1972

Celkové hodnocení filmu Panter čeká v 17.30

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.10.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.7.2012
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.10.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2014
Yahis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.6.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.4.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih123232minih123232Láska na vlásku (2014) 
Láska na vlásku n
minih111882minih111882Sputnik (2013) [2k digital] 
Sputnik n
minih47668minih47668Rallye smrti (2008) 
Death Race n
minih99944minih99944Zataženo, občas trakaře 2 (2013) 
Cloudy with a Chance of Meatballs 2 n
minih97561minih97561Kvartet (2012) 
Quartet n
minih19572minih19572Stalo se jedné noci (1934) 
It Happened One Night n
minih46135minih46135Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel (2008) [Video] 
Starship Troopers 3: Marauder n
minih22293minih22293Velké dobrodružství (1952) 
n
minih47131minih47131Emma a Daniel (2003) 
Emma och Daniel - Mötet n
minih39476minih39476Evangelium podle Jana (2003) 
Gospel of John n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.4 %
4   - curil
6   - jarda53
5   - hvezdyn
8   - martin.stu
5   - melakara
6   - Yahis
8   - oulisna
6   - rosta12
10 - Gremmie

TV Program

ČT1 - Konec semestru (1974) [TV insc...

14:45 - 15:45

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

15:05 - 15:35

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

13:55 - 15:20

81 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

26 minut již uběhlo
104 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.529/0.501