Jeden svět
ohodnotit

Panic je nanic

Žánr:
Rok:
2005
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
26.1.2006
„aneb návod, jak si konečně dosyta užít...“

Komentáře k filmu Panic je nanic

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 34
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.10.2011
Kdyby snímek víc těžil ze   svého tématu, mohl být   mnohem komičtější. Sice   občas zazní nějaká   hláška, ale ne taková, aby   opravdu uvízla v hlavě,   nicméně zasmát se tomu dá.   Mihnutí se L. Boučka zaujme   zejména z hlediska otázky   jeho honoráře.
green-tea
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.11.2011
Panic je nanic a film o něm v   podstatě taky - alespoň tedy   pro mne. Ale zase   připouštím, že už dávno   nejsem ta pravá cílová   skupina pro podobná   veledíla. A navíc jsem nikdy   nebyla panic.
;-)
veverka-zrzka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.1.2008
Celkem solidní film o   problémech kluků, jak se   zbavit panictví a ulovit   holky. Ale není vše tak   růžové, jak se zdá být!!!
řepešínský
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.2.2010
jen lehce nadprůměrná je v   celkovém hodnocení česká   filmová teenegerovská   komedie panic je nanic a   může za to především   jednoduché až přízemní   vedení děje i trapnost   konkrétních komediálních   sitaucí. pár slušných   fórů bychom ve filmu panic   je nanic nakonec našli a ve   spojení se slušně   zachycenou atmosférou   prázdnin i problémů   náctiletých se   získáváním prvních   sexuálních zkušeností se   autorům podařilo natočit   dílko, které má místy   správný rytmus s patřičnou   dávkou napětí, což jistě   také není málo.
hvezdyn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.12.2006
Snaha napodobit americký film   Prci, prci prcičky s dost   nepovedeným výsledkem. Film   bez nápadu a se slabým   scenářem i dějem. Vlastně   jsem nepochopil, proč byl   tento film natočen. Snad z   důvodu uplatnit jednu   rychlokvašku na hudebním   nebi ze Superstar. Jednou jsem   to vydržel sledovat a na   hodně dlouhou dobu to   stačí.
FLA
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.11.2011
Pokus svést se na vlně   komediích pro teen   publikum,zde moc   nevyšel.Jednoduše nemá tah   na bránu a tak dobré   vtipy,jako jiné podobné   komedie.
M.A.G.
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.4.2010
To zas byl ptákovina.Divím   se sám sobě,že jsem to   vůbec vydržel až do   konce.Dnes už bych to   nedokázal :-).Nikomu   nedoporučuju,ztráta   času.Ale tak je to jenom můj   názor.
Prasoid
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.7.2008
Cože je nanic?
Snad ten film sám, no ne?   Zbytečně natahované a   nezáživné scény   naneštěstí nejsou   vyváženy kvalitním vtipem,   takže není moc o co stát.   Ale jako takové české   Prcičky dobrý pokus, no ne?
Petra.Barbie
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.6.2008
Příšerná nuda.
Od tohoto filmu jsem nečekala   nic světoborného, spíše   nenáročnost a dobrou srandu,   jako jsou např.   Snowboarďáci. Jenže to, co   se objevilo na plátně, byla   fakt jen otrava. Jednak   veškeré myšlenky přijít o   panictví byly převzaty   právě ze zmíněného   Janákova filnu, takže nic   originálního a navíc   strašný postsynchron, takže   dialogy navíc zněly dutě a   nepřirozeně. Šárka   Vaňková hezky zpívá, ale   jako herečka byla naprostým   zklamáním, připadalo mi,   že má naučený referát do   školy a odříkává ho tak,   aby něco nepopletla. Ani   jednou jsem se nezasmála a i   když mám ráda filmy pro   mládež, odcházela jsem z   kina s pocitem promarněného   času a penízků za   lístek:-))
261972
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.8.2011
S názvem nesouhlasím spíš   si myslím, že tento film je   nanic, protože v příběhu   jsou tři kluci, kteří jsou   tak posedlí tím, že si   chtěj poprví užít až jsou   trapní a neni to hezký.   Příběh za moc nestojí
mat.ilda
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.4.2013
Jestli se tímto způsobem   baví a uvažují dnešní   teenageři, tak je mně jich   upřímně líto. Ale pravda   spíš bude, že doby a   situace neznalí tvůrci   mysleli, že se trefí do   vkusu dnešních   náctiletých, ale to se   šeredně spletli,   předpokládám, že se   nepobavily ani ročníky 1999/   2000. A že u nás nejsou   peníze na nové filmy? Pokud   jsou podobného ražení jako   tento, pak nemáme čeho   litovat.
Xpojntman
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.9.2015
Panic je nanic. Lepší jsou   pro mě panny a lolitky, ale   pozor nad zákonem. A Šárka   Vaňková ve filmu? S heslem   do měl Šárku ať uděla   čárku? Film je hroznej, ale   mohl bejt ještě horší.
mildaaxe
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.12.2011
Podle několika referencí na   tuhle českou teenagerskou   komedii jsem čekal jenom to   nejhorší. Kupodivu jsem byl   nakonec téměř příjemně   překvapen. Obsazení tří   hlavních postav mi nejdříve   vyloženě vadilo, ale v   průběhu snímku se to   (bůhví proč) podstatně   zlepšilo. Těšil jsem se   hlavně na pěkný holky, ale   ty, co se zde objevují jsou   příliš tuctové (na druhý   straně, alespoň to filmu   dodává mírně dojem   reálna). Jinak je to klasika   ne ani tak podle schématu   amerických teenage komedií   ale spíše po vzoru českých   předchůdců Snowboarďáků   & Rafťáků. Inspirace v   nich je ale místy až   příliš přehnaná a i když   ty výše jmenovaný filmy   nepovažuju za žádnej   zázrak, fungují mnohem lépe   než tenhle pokus. Abych byl   totiž upřímný, i přes   řadu trapností v ději je   největším problémem týhle   věci fakt, že je to až na   pár výjimek velká nuda. Za   celých odhadem 90 minut se   nestane nic, co by děj nějak   výrazně posunulo dopředu   ani nic, co by stálo za   zapamatování. Moje   relativně vysoké hodnocení   vychází především ze dvou   skutečností - první je   příjemná hudba Františka   Soukupa (a taky UDGček),   druhou potom fakt, že ať je   tahle věc jakkoliv blbá, tak   kvůli obyčejnému českému   prostředí a správně   českým lidem k tomu mám   mnohem blíže než k   jakékoliv (třeba i   povedené) komedii tohoto   žánru od amerických   tvůrců. S hodně   přimhouřenýma očima snad   stojí za zmínku ještě   pointa. Kdyby nebyl scénář   tak slabý (panebože, CO   měly znamenat ty animované   vložky s mravencema???) a   existoval tu alepoň nějaký   náznak příběhu či   nějaká zajímavá postava   alepoň s minimální   propracovaností (plus pár   povedených scén), mohla to   být příjemná česká   komedie, takhle je to jenom   další snímek, o jehož   kvalitách lze bez uzardění   pochybovat.
jochen
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.1.2012
Tři neuvěřitelně   přiblblíci,stupidní dialogy   a několik blbek(slečen).A to   se máme bavit?Ne   děkuji,vypínám a   odcházím.
Rocky4
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.3.2008
Česká verze prciček? No,   jestli to tak tvůrci   zamýšleli, tak se jim to   opravdu hodně nepovedlo,   když se na to nepodíváte,   tak se nic nestane. Možná   tak Šárka Vanková, ta je mi   sympatická ale jinak, je to   hodně špatný film.
Peykka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.8.2010
No, další road movie   "made in Czech   Republic" :( větší   p***vinu jsem neviděla. To   už i Pusinky byly lepší,   ale tohle je hotovej   propadák.
Steve997
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.4.2010
To je opravdu úžasný   český výplod. Je to   ptákovina na n-tou. U celého   filmu jsem se zasmál asi   dvakrát (proto dvě   hvězdičky), ale už ani   nevím u jaké scény, ale   možná mě taky rozesmálo   něco úplně jiného. Těžko   říct, na tenhle film je   totiž lepší zapomenout a   uvolnit si místo pro něco   aspoň minimálně   duchaplného. Tenhle film je   totiž ... nanic.
luongovae
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Prakticky, tento film je taky   na nic..Nechápu jak se TOTO   mohlo dostat do kin?....Jen   mezi námi, jakože jsem   neviděla.
Ivett
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.9.2007
návod, jak si konečně   dosyta užít???? těch   otazníků by tam mělo bát   tak sto...ale kdo se s tim má   psát..na druhou stranu by to   byla určitě menší ztráta   času, než se na tenhle film   dívat.
Tink
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.8.2008
Zajímalo by mě, kdo k této   stupiditě dobrovolně napsal   scénář? Neboť tenhle film   beru jenom jako špatný vtip   a nemůžu říct nic víc   než, že tento způsob léta,   zdá se poněkud nešťastný   a to jak pro herce, tak pro   diváky v kině!
AlbertPeta
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.12.2006
Hodně nepovedená komedie. Ke   zhlédnutí jen pro toho komu   nevadí zrtáta času.Dobu   potřebnou ke sledování   tohoto filmu lze rozhodně   využít lépe.
Lucelka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.8.2010
Tenhle film je opravdu nanic.   Herecké výkony   nepřesvědčivé dialogy   naprosto o niřem zápletka   téměř nulová tento film   mě vůbec nenadchl
Dawid199
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.5.2009
Ubohé
Ubohý pokus o takové české   Prcičky.Snaha snad ani   nebyla, protože sami herci a   režisér museli vědět že   to moc dobře asi   nedopadne.......
arnie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.9.2008
No, ujde to.
Sice ne něco převratnýho,   ale je to sranda! Obzvlášť   hustý jsou dva momenty: a)   jak nachytaj starý baby v   rybníce, b) scéna kdy se   bavěj s partou místních   vesničanů, kteří tam   chlastaj, kouřej a kecaj   ostošest!
Bartson
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.1.2015
Proooč? Lepší scénář by   dokázal napsat i člověk s   IQ 20 a ty herecký výkony.   Pokud chce někdo vidět odpad   tak tady je to v té   nejryzejší podobě. Tam   není vůbec nic, absolutně   nic co by jen naznačovalo,   že by Vás mohlo bavit. Z   jednoho úhlu pohledu je to   opravdu mistrovské dílo, jak   unudit diváka k smrti, tady   si někdo dával sakra   záležet, aby do toho   nevložil ani ždibíček   vtipu.
Renie
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.9.2007
Tak to je snad nejhorší film   pro teenagery. Vaňková se mi   tam vůbec nelíbila, ať   neleze do filmu, nemá tam co   dělat.
Endre-silentname
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.11.2008
prvých 20 - 30 minút to bola   nuda na n-tú. Trapné vtipy a   dokopy sa tam nič   zaujímavého nedialo... potom   prišiel ten rybník čo mi   celkom zdvihlo náladu a   rovnako aj scénka s   bombarďákmi na traktore.   :D

Ale celkovo   ... priemerné a sú lepšie   komédie s touto tematiou ako   je PANIC JE NANIC... proste ak   prekusnete začiatok, možno   sa na to celkom dívať... ale   rozhodne sú lepšie filmy ako   tento.
blondataXena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.10.2011
Film je zábavný, byť by se   dalo z daného tématu (mnou   velice oblíbeného) vytěžit   více (proto jen 8). Rozhodně   jako pobavení a uvolnění   doporučuji a upřímně   zavidím hlavní hrdince, že   je zvládla přefoknout   všechny tři - tomu říkám   slušná práce ... :-)(a jako   pointa celého filmu naprosto   super ... :-))
Manuela
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.11.2008
No tak já nevím, ale mně se   to líbilo. Tenhle film je   vyloženě pro mou   teenagerskou generaci a tak   jinou věkovou skupinu asi moc   bavit nebude. Mně to přišlo   docela fajn, i když tam byly   nudnější momenty, to jo.   Snowboarďáci jsou rozhodně   lepší, ale tohle je taky   dobrá odpočinková   záležitost. Šárka   Vaňková hraje dobře. Je   dobrá zpěvačka a ukázala,   že umí taky hrát. Akorát   mi u tohohle filmu přišel   dost špatně sladěnej zvuk.
Devilian
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.4.2008
Ač jsem přesně ta věková   skupina, pro kterou je tento   film a jemu podobné   (Snouwboardaci, Prcičky)   určené, tak to hodnotím   jako odpad. Bez nápadu,   trapné narážky na sex...O   ničem.
radik
Hodnocení:
Přidáno: 13.5.2012
Dovoluji si říci, že zatím   nejhorší film co jsem kdy   viděl.
Film po vzoru   amerických teenagerských   komedií avšak v českém   provedení je žalostný.
Nevím jestli to bylo   učelem castingu, ale slušně   řečeno hlavní chlapecké   role obsazeny přinejmenším   "nevzhlednýmy"   hochy k nímž drží velké   sympatie v podstatě   nejhezčí dívky z celého   filmu???Jak naivní...Trochu   mimo realitu..
Podle   mě se takovými filmy řítí   česká kinematografie do   nenávratné propasti...U mě   palec rozhodně dolů..
Paveln
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.9.2007
Mě osobně se to docela   líbilo....čekal sem od toho   víc,lae za zkouknutí to   stálo.a pro teen je to   parádní film.
cernoska123
Hodnocení:
Přidáno: 29.10.2007
no nic moc očekávala jsem   daleko víc,myslím si že se   snaží napodobit americké   komedie a moc se jim to   nepovedlo musí se více   snažit.
kaamillka
Hodnocení:
Přidáno: 24.10.2007
tento film sem videla jednou a   a bohate mi to stacilo.Je to   nepovedeny teen film a Vankova   v nem byla priserna ,at se   drzi jen toho co umi a   priznejme si ze to taky neni   ono

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih39624minih39624Gagman (1987) [TV seriál] 
Gagman n
minih14099minih14099Neslušný návrh (1993) 
Indecent Proposal n
minih27191minih27191Fakulta (1998) 
The Faculty n
minih36356minih36356Když se setmí (2004) 
After the Sunset n
minih43761minih43761Přímý zásah (2004) 
Direct Action n
minih74353minih74353Kameny v české krajině (2008) [TV film] 
Kameny v české krajině n
minih50916minih50916Duch spisovatele (2007) 
Suffering Man's Charity n
minih13138minih13138Muž přes palubu (1980) 
Muž přes palubu n
minih47533minih47533Růžový panter 2 (2009) 
Pink Panther 2 n
minih67150minih67150Krokodýl zabiják (2007) [TV film] 
Croc n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

09:00 - 09:40

29 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Výborná SHOW

09:25 - 10:10

4 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:35 - 09:35

54 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Zalez do spacáku (2024) [TV se...

09:25 - 10:35

4 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190271
Osobností: 697371
Fotografií: 762965
Plakátů: 375674
Obsahů a biografií: 177913

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10