reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pán na roztrhání

Žánr:
Rok:
1934
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
22.6.1934
„František Smolík v hlavní roli komedie o příhodách bonvivána v nejlepších letech...“

Celkové hodnocení filmu Pán na roztrhání

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.6.2012
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2016
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.1.2010
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.2.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.3.2016
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.10.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.1.2009
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.5.2009
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih131067minih131067Osm hrozných (2015) 
The Hateful Eight n
minih30314minih30314Dumka o Kovpakovi (1973) [TV minisérie] 
Duma o Kovpake: Nabat n
minih64299minih64299Věrná kopie (2009) 
Copie conforme n
minih10023minih10023Káťa a krokodýl (1965) 
Káťa a krokodýl n
minih39904minih39904Lovci myšlenek (2004) 
Mindhunters n
minih16319minih16319Policejní hodina (1960) 
n
minih24241minih24241Žár (1986) 
Heat n
minih52581minih52581Patty Hewes: Nebezpečná advokátka (2007) [TV seriál] 
Damages n
minih51824minih51824Bakaláři 1999 (1999) [TV cyklus] 
Bakaláři 1999 n
minih8717minih8717Hrbáč ze Soho (1966) 
Der Bucklige von Soho n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.9 %
6   - curil
7   - hvezdyn
4   - Agostino
4   - Misantrop
5   - melakara
6   - nick4
7   - rosta12
7   - scareface6
7   - Marthos
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517099
Plakátů: 250295
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.532/1.51