reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pan Kaňka ve vesmíru II - Mise Voltana

Pan Kleks w Kosmosie - Misja Voltana

Další název:
Pan Machula vo Vesmíre - Misia Voltana
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
65 minut
Premiéra v ČR:
1.5.1990
„Jak profesor Kaňka odhalil na vzdálené planetě tajemství čínské skříňky“

Celkové hodnocení filmu Pan Kaňka ve vesmíru II - Mise Voltana

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.8.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.1.2010
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.11.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.6.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.1.2013
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih66091minih66091Lakomá Barka (1986) 
Lakomá Barka n
minih108278minih108278Souboj s Antikristem (2013) 
Rapture-Palooza n
minih16771minih16771Povídky ze záhrobí: Rytíř démon (1995) 
Demon Knight n
minih7011minih7011Dunston: Sám v hotelu (1996) 
Dunston Checks In n
minih12907minih12907Mosty na Toko-Ri (1954) 
Bridges at Toko - Ri n
minih29179minih29179Otčím 3 (1992) 
Stepfather 3 n
minih138819minih138819Skrytá válka (2015) 
Made in France n
minih46555minih46555Holka jako já – příběh Gwen Araujo (2006) [TV film] 
A Girl Like Me: The Gwen Araujo Story n
minih40818minih40818Hostel (2005) 
Hostel n
minih39489minih39489A co když je to pravda? (2005) 
Just Like Heaven n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Pan Kaňka ve vesmíru I - Únos Anežky (1988)

 Pan Kaňka ve vesmíru I - Únos Anežky (1988)
Pan Kaňka ve vesmíru I - Únos Anežky n
 
Žánr: podobenství
Země: Československo / Polsko
Režie: Svätopluk Šablatúra, Krzysztof Gradowski

(pokračování)

Akademie pana Kaňky (1984)

 Akademie pana Kaňky (1984)
Akademie pana Kaňky n
Akademia pana Kleksa
Žánr: rodinný / fantasy
Země: Polsko / SSSR
Režie: Krzysztof Gradowski

(pokračování)

Hodnocení filmu

54.3 %
2   - curil
5   - Agostino
6   - brnvl2105
6   - rosta12
9   - dederon
6   - Alfonc
4   - sekkos

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

01:00 - 01:25

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdelní zločiny: Bez slitování

01:20 - 02:15

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

00:50 - 01:35

30 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Místo činu (1969) [TV seriál]

00:25 - 02:15

55 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.586/0.555