reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pán hradu [TV film]

Žánr:
Rok:
1999
Délka:
58 minut
Premiéra v ČR:
22.3.2007
„Pohádkový romantický příběh o tajemném duchovi, žijícím v zakletém hradu.“

Celkové hodnocení filmu Pán hradu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.6% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.1.2010
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.5.2007
sarhod79
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.3.2012
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.11.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.8.2015
Katka.H.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.5.2009
pantofl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.11.2007
ladzavs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.11.2007
vomil13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.8.2015
Anys02
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.6.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12870minih12870Morgiana (1972) 
Morgiana n
minih31609minih31609Kreutzerova sonáta (1987) 
Крейцерова соната n
minih30544minih30544Rose Marie (1936) 
Rose Marie n
minih55130minih55130B.L. Stryker (1989) [TV seriál] 
B.L. Stryker n
minih50212minih50212Tajfun (1940) 
Typhoon n
minih45182minih45182Návrat Franka Jamese (1940) 
The Return of Frank James n
minih28322minih28322Star Wars: Epizoda II - Klony útočí (2002) 
Star Wars: Episode II - Attack of the Clones n
minih50758minih50758Generał Nil (2009) 
Generał Nil n
minih14451minih14451Noční past (1993) 
Night Trap n
minih53067minih53067Pamatuj si mé jméno (1978) 
Remember My Name n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.6 %
7   - clara.bow
5   - Agostino
3   - Strength
4   - sarhod79
5   - phorsky1
10 - Gremmie
9   - Katka.H.
4   - pantofl
3   - ladzavs
3   - vomil13
6   - Anys02
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517159
Plakátů: 250320
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.397/0.371