Duben
ohodnotit

Pan Batignole

Monsieur Batignole

Žánr:
Země:
Rok:
2002
Délka:
100 minut

Komentáře k filmu Pan Batignole

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
p.a.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.11.2017
Gérard Jugnot!!
Za mě dost dobrý. Gérard   Jugnot dost překvapil.   Přerod pana Batignola zahrán   dobře. Pan Batrignol zkrátka   pochopil, že hranice morálky   překročit nemůže a já to   Jugnotovi věřil. Takže já   se bavil a přemýšlel u   tohoto filmu o tom jaký to v   té době muselo být   svinstvo.
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.9.2010
Tak trochu smutná komedie s   populárním Gérardem   Jugnotem. Ono když jde o   život, navíc malého kluka,   úsměv trochu zatrne na   rtech. I když tady jde   hlavně o vykreslení   charakteru obyčejného   průměrného frantíka,   který se snaží přežít   okupaci, a čekat v koutku na   konec války.
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.6.2010
Kombinace velké tragédie a   humoru, to nabízí tento   francouzský film. Je to o   příběh o odpovědnosti,   zradě a svědomí. Hlavním   hrdinou je francouzský   obchodník i šmelinář v   jedné osobě. Píše se rok   1942 a v Evropě panuje druhá   světová válka. Pod vývojem   okolností se obchodník   zaplete do několika malérů   jdoucích za sebou. V   některých malérech jde o   život a to většinou o   život cizích lidí.   Částečně jeho vinou je do   lágru odvedena jedna   židovská rodina. A teď   zbývá napravit nejen svoje   svědomí. Tento příběh a   osudy hrdinů jsou smutné,   avšak jsou vyprávěné   lidsky a s jemným humorem.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10