reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pamatuj si své jméno

Pomni imja svoje

Další název:
Помни имя свое / Remember Your Name / Zapamietaj imie swoje / Pomni imya svoye
Žánr:
Země:
Rok:
1974
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Pamatuj si své jméno

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.6.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.10.2009
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.6.2009
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.8.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.1.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.9.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.8.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.2.2012
ally.o
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2009
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.12.2012
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih73274minih73274Mizející místa domova (2010) [TV seriál] 
n
minih12675minih12675Mléčná dráha (1936) 
The Milky Way n
minih19447minih19447Specialista (1994) 
The Specialist n
minih11489minih11489Lili (1952) 
Lili n
minih29759minih29759Scary Movie 2 (2001) 
Scary Movie 2 n
minih41415minih41415Policajt v Hongkongu (1975) 
Piedone a Hong Kong n
minih27993minih27993Drama žárlivosti (1970) 
Dramma della gelosia (tutti i particolari in cronaca) n
minih4163minih4163Bitva o planetu opic (1973) 
Battle for Planet of the Apes n
minih24638minih24638Pumpaři od Zlaté podkovy (1978) 
Pumpaři od Zlaté podkovy n
minih37371minih37371Putování s pravěkými zvířaty (2001) 
Walking With Beasts - The Complete n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.4 %
8   - jarda53
8   - clara.bow
8   - green-tea
7   - Angelika28
4   - Agostino
6   - Faye
10 - melakara
10 - dederon
7   - ally.o
9   - ceskytulak
7   - tvo

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

62 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

62 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

42 minut již uběhlo
118 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

47 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599418
Fotografií: 517159
Plakátů: 250328
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.323/0.299