reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pád nebes

Himmelfall

Další název:
Padající nebe; Falling Sky; The Sky Is Falling Down
Země:
Rok:
2002
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Pád nebes

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.1.2010
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.7.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.12.2010
Tristan_
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.10.2007
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
lenuse
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41268minih41268Baby Einstein: Zvířátka ze sousedství (2002) 
Baby Einstein: Neighborhood Animals n
minih3216minih3216Archa neviňátek (1993) 
Slaughter of the Innocents n
minih40350minih40350Bylo nás šest (1985) [TV seriál] 
n
minih26956minih26956Něžná revoluce (1989) 
n
minih66151minih66151Looper (2012) 
Looper n
minih13469minih13469Náhodný turista (1988) 
The Accidental Tourist n
minih36119minih36119Eliadova knihovna II. a III (1996) 
n
minih10143minih10143Když Harry potkal Sally... (1989) 
When Harry Met Sally n
minih49866minih49866Tvář za sklem (1992) [TV film] 
Tvář za sklem n
minih7430minih7430Extralarge 2: Dělovka (1991) [TV film] 
Extralarge: Cannonball n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.7 %
4   - Agostino
6   - xebece
6   - rosta12
10 - Tristan_
3   - uriel
8   - lenuse

TV Program

ČT1 - Máte slovo s M. Jílkovou (2008...

01:25 - 02:30

9 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdelní zločiny: Bez slitování

01:20 - 02:15

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

00:50 - 01:35

44 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Místo činu (1969) [TV seriál]

00:25 - 02:15

69 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 4.45/4.428