reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pachatel neznámý

A tettes ismeretlen

Žánr:
Země:
Rok:
1957
Délka:
102 minut

Celkové hodnocení filmu Pachatel neznámý

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.2.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.1.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2009
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
012345
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44634minih44634Highlander: Havran (1998) [TV seriál] 
Highlander: The Raven n
minih19474minih19474Miláček žen (1966) 
Spinout n
minih65058minih65058Rory Gallagher - Irish Tour 1974 (1998) 
Rory Gallagher - Irish Tour 1974 n
minih11305minih11305Lelíček ve službách Sherlocka Holmesa (1932) 
Lelíček ve službách Sherlocka Holmesa n
minih43250minih43250Mutters Courage (1995) 
Mutters Courage n
minih25871minih25871Star Trek: Vzpoura (1998) 
Star Trek: Insurrection n
minih37446minih37446Arabesky (1987) [TV inscenace] 
Arabesky n
minih43017minih43017Bílé dlaně (2006) 
Fehér tenyér n
minih8696minih8696Hračky (1992) 
Toys n
minih12872minih12872Mortal Kombat (1995) 
Mortal Kombat n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.7 %
9   - cicis
4   - Agostino
8   - tvo
7   - sekkos
5   - mirisek
10 - 012345

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:30 - 05:00

78 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

ČT2 - V zajetí železné opony

03:35 - 03:50

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:20 - 04:00

28 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

03:15 - 06:20

33 minut již uběhlo
152 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.767/0.745