reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pach kafru, vůně jasmínu

Smell of Camphor, Fragrance of Jasmine

Země:
Rok:
2000
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Pach kafru, vůně jasmínu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.9.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
arysto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17976minih17976Řím (1971) 
Roma n
minih21977minih21977Ve službách Jejího Veličenstva (1969) 
On Her Majesty's Secret Service n
minih48356minih48356Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny? (2009) 
Na povale alebo Kto má dnes narodeniny? n
minih3130minih3130Annie (1981) 
Annie n
minih44405minih44405Vášeň a cit (2006) 
Becoming Jane n
minih51330minih51330Věřte mi (2006) 
Believe In Me n
minih46816minih46816Chlapi z karavanů (2006) 
Trailer Park Boys: The Movie n
minih13809minih13809Něco divokého (1986) 
Something Wild n
minih25474minih25474Animals (1998) 
Animals n
minih38909minih38909Američan (2004) 
Stateside n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
7   - Justik66
4   - Agostino
4   - Rendys
3   - Collie
4   - arysto
8   - Ladik80

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 22:49

14 minut již uběhlo
155 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenkrát v Americe (1984)

20:00 - 23:45

14 minut již uběhlo
211 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

19 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139665
Osobností: 599800
Fotografií: 517557
Plakátů: 250500
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční lov (2013) [TV film]

Vánoční lov
Další americká vánoční   televizní "rasovina". Jenom   ta špetka vyčpělého a   opakovaného humoru mě   donutila dokoukat film do   konce. Ale stálo to dost sil.

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Posedlá zlem (2010) [TV film]

Posedlá zlem
Staré dobré téma o   strašidelném domu, kde se   vyskytuje duch. Ryze   televizní snímek překvapuje   svým zpracováním ve velmi   nízkém více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.393/0.367