reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 16.1.2017 a svátek má Ctirad. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Otrokyně lásky

Раба любви

Další název:
Raba lyubvi; Slave of Love; Otrokyňa lásky (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
1975
Délka:
90 minut
„Historické melodrama slavné herečky.“

Celkové hodnocení filmu Otrokyně lásky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
lucymat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.12.2014
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2014
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
10.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.9.2010
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.5.2009
Lumaq
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.4.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3316minih3316Ať žijí duchové! (1976) 
Ať žijí duchové! n
minih55414minih55414O myrtové panně (1992) [TV inscenace] 
O myrtové panně n
minih43713minih43713Hlas smrti 2: Světlo (2007) 
White Noise: The Light n
minih22592minih22592Viva Zapata! (1952) 
Viva Zapata! n
minih40443minih40443Moje léto lásky (2004) 
My Summer of Love n
minih15033minih15033Optimistická tragédie (1963) 
Оптимистическая трагедия n
minih24588minih24588Choď a nelúč sa (1979) 
Choď a nelúč sa n
minih24571minih24571Sázka na třináctku (1977) 
n
minih59352minih59352Horníkova růže (1974) 
Horníkova růže n
minih16143minih16143Pohled společnosti Parallax (1974) 
The Parallax View n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 %
6   - lucymat
8   - melakara
2   - Andrejevna
8   - rosta12
8   - Zdenek13
8   - Lumaq
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140468
Osobností: 602412
Fotografií: 520466
Plakátů: 252070
Obsahů a biografií: 129528

Poslední komentáře

Návrat blbýho a blbějšího (2014)

Návrat blbýho a blbějšího

Návrat blbýho a blbějšího
Nostalgický návrat dvou   pomatených hrdinů je extra   nářez od začátku až do   konce. Film je takřka plný   vynikajících humorných   situací a více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 9 / 10

Volný pád (1992)

Volný pád

Volný pád
Tohle je ten typ filmu, který   celou dobu postupně graduje,   oplývá napětím,   jednotlivé scény na sebe   pěkně navazují a co je   důležité - více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Zbrusu Nový zákon (2015)

Zbrusu Nový zákon

Zbrusu Nový zákon
Uvedeno na Mezinárodním   filmovém festivalu Karlovy   Vary.
Režisér Jaco van   Dormael nám už několikrát   ukázal, že umí natočit   fakt více >

Autor: MARi0 | Hodnocení: 7 / 10

D-Tox (2002)

D-Tox
Snímek nepochopitelně   kombinující krimi, horor a   vězeňské drama. Ani v   nejmenším to celkově   nedává žádný hlubší   smysl. Že policista více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

hvezdyn

Svět pod hlavou
mi mluví z duše a má ve   všem pravdu   ...........................   :-(   ..............................   .............:..........

Autor: prdpsouk

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.191/0.169