Otec na útěku (1991) [TV film]

Otec na útěku (Runaway Father)

Runaway Father

    Žánr: drama
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 97 min.
„Pravdivé rodinné drama, natočené podle stejnojmenného románu Richarda Rashke.“
Pat Bennettová toužila po klidném domově, hodném manželovi a dětech. Už se zdálo, že se jí tento sen splnil, ale manžel jednoho dne nečekaně zmizel. Zanechal ji se třemi dcerami zcela bez prostředků a vše zinscenoval tak, aby si Pat myslela, že je mrtvý. Opuštěná manželka se usilovně snaží své děti materiálně zabezpečit a řádně vychovat, sama dokonce vystuduje a získá vysokoškolský titul a dobrou práci. Přitom však nepřestává po manželovi pátrat. Po sedmnácti letech skrovného života ho najde živého a dává se do právní bitvy, aby zpětně splatil svou vyživovací povinnost.

Drama mladé ženy, donucené vypátrat muže, který bezohledně a nezodpovědně opustil vlastní rodinu, aby si zařídil nový život, bylo natočeno podle skutečné události.  Autor: Veronika42

režie:
John Nicolella
 
 
hraje:
Jack Scalia (John Payton), Donna Mills (Pat Bennettová), Chris Mulkey (Richard), Jenny Lewis (Marcia), J. C. Brandy (Andrea), Amy Moore Davis (Christine), Lisanne Falk (Marjean), Jane Daly (Lorraine), Starletta DuPois (Ruth), Priscilla Pointer (Mary Bennettová), Nancy Lenehan (Blanche), Chick Vennera (Frank de la Grana), Ned Bellamy (strážce), John Wheeler (soudce Ciglio), Bruce Wright (šerif Frazier), Peter Trencher (Rovner), Frank Novak (šerif Marsee)
 
 
námět:
Richard Rashke (stejnojmenný román)
 
 
scénář:
Stephanie Liss
 
 
kamera:
Charles Rosher
 
 
hudba:
James Di Pasquale
 
 
střih:
Michael A. Hoey
 
 
výprava:
Ivo Cristante
 
 
výkonný producent:
Donna Mills, Judith A. Polone
 
 
producent:
Lee Levinson
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.