reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Orlí pero

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.9% (24 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.9.2008
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.8.2009
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.7.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.6.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.12.2008
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.9.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.4.2013
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.2.2005
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.7.2011
jochen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.2.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2010
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.9.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.5.2009
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.2.2010
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.1.2010
shadowdark
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.1.2016
FERA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.8.2015
Puhdys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.9.2009
zakysan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.7.2006
HonzaS11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46100minih46100Pokojný bojovník (2006) 
Peaceful Warrior n
minih12399minih12399Michael Jackson - Video Greatest Hits /History (1995) 
Michael Jackson - Video Greatest Hits /History n
minih14964minih14964Ona brání vlast (1943) 
Ona zaščiščajet rodinu n
minih128298minih128298Pořád jsem to já (2014) 
Still Alice n
minih12958minih12958Mrazivá vášeň (1992) 
Final Analysis n
minih36815minih36815Smrtonosná past 4.0 (2007) 
Live Free or Die Hard n
minih95884minih95884Král curlingu (2011) 
Kong Curling n
minih5660minih5660Člověk není sám (1971) 
Člověk není sám n
minih33762minih33762Mapa lidského srdce (1992) 
Map of the Human Heart n
minih129749minih129749Zajíček Bezušáček a ušaté kuře (2013) 
Keinohrhase und Zweiohrküken n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.9 %
7   - Erkul
9   - curil
5   - jarda53
7   - clara.bow
6   - M.A.G.
8   - jmenuji.se
8   - Bara.40
9   - Charlie35
8   - Akana
8   - satyr
8   - Kycky
7   - Ed
10 - oulisna
8   - jochen
7   - rosta12
7   - lionheart
7   - Zdenek13
9   - Pauleto
8   - pehe
9   - shadowdark

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599411
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.718/0.694