reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Rok draka [TV film]

The Lost Empire

Další název:
The Monkey King; Monkey King - Ein Krieger zwischen den Welten / Opičí král
Rok:
2001
Délka:
150 minut

Celkové hodnocení filmu Rok draka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 43.6% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.5.2010
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.8.2009
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.12.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.4.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.5.2011
meduska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.5.2010
vampyer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
23.4.2011
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.7.2009
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.2.2008
jarapara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.5.2011
Krikri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
23.4.2010
arysto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18985minih18985Sladké hry minulého léta (1969) [TV film] 
Sladké hry minulého léta n
minih54240minih54240Kaleidoskop dobré pohody (1978) [TV pořad] 
n
minih6982minih6982Dům snů (1993) 
A Home of Our Own n
minih49263minih49263Holka z města (2008) 
New in Town n
minih6925minih6925Dubnové ráno (1988) [TV film] 
April Morning n
minih105522minih105522Zlatá klícka (2013) 
La cage dorée n
minih23386minih23386Za trnkovým keřem (1980) 
Za trnkovým keřem n
minih30609minih30609Dandy v aspiku (1968) 
A Dandy in Aspic n
minih6305minih6305Diktátor (1940) 
The Great Dictator n
minih16653minih16653Poslední západ slunce (1961) 
The Last Sunset n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

43.6 %
3   - curil
7   - M.A.G.
3   - FrankieOnd
5   - R.RICKIE
6   - satyr
7   - Kycky
5   - meduska
9   - oulisna
1   - vampyer
3   - renod
3   - Raptor150
6   - jarapara
1   - Krikri
2   - arysto
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599606
Fotografií: 517418
Plakátů: 250466
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.496/0.474