reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Operace Burma

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.8.2011
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.6.2010
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.5.2008
strelec51
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.8.2014
jarecha1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.5.2011
Peter_M
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28052minih28052Drahá Brigitto (1965) 
Dear Brigitte n
minih16311minih16311Policejní akademie (1984) 
Police Academy n
minih89604minih89604Man's Favorite Sport? (1964) 
Man's Favorite Sport? n
minih36901minih36901Kráčející skála (2004) 
Walking Tall n
minih35412minih35412Pán prstenů: Návrat krále (2003) 
The Lord of the Rings: The Return of the King n
minih44426minih44426Pink Floyd - Dark Side of the Moon (2003) [TV film] 
Classic Albums: Pink Floyd - The Dark Side of the Moon n
minih55448minih55448Divočinou s Jeffem Corwinem (2001) [TV seriál] 
The Jeff Corwin Experience n
minih39182minih39182Cinderfella (1960) 
Cinderfella n
minih49613minih49613Mr. Moto´s Gamble (1938) 
n
minih139022minih139022Sangaree (1953) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.7 %
8   - clara.bow
10 - Bara.40
9   - AGAMEMNON
8   - strelec51
9   - jarecha1
8   - Peter_M

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

09:00 - 09:50

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Peking, město proměn

09:00 - 09:55

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:55 - 09:50

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

09:15 - 10:10

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140505
Osobností: 602482
Fotografií: 520543
Plakátů: 252129
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.279/0.234