Zari
ohodnotit

Vlna za vlnou

Onda su onda

Další název:
Taká šťastná rodinka (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
2016
Délka:
120 minut

Obsah filmu Vlna za vlnou

 
Gege a Ruggero jsou dva neúspěšní umělci. Shodou náhod se seznámí cestou do Montevidea, kde má Gege koncert. I přes počáteční antipatie se z nich brzy stanou přátelé...

Nova

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
italská
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Vlna za vlnou >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

klasifikátor
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.11.2020
Tady budu velice stručný. Smysl natočení   tohoto filmu mi zcela unikl. Jako komedie (tak je   to uvedeno) je to naprostá blamáž a katastrofa   a jen záblesky dobrého herectví opravňují   alespoň ty tři hvězdy. A ta dvouhodinová   stopáž to pohřbila úplně. Jak je vidět   filmová komedie není v poslední dekádě v   krizi jen u nás!
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.4.2020
Nic naplat, italská komedie hodně připomíná   osud komedií českých. Snaha vidět je, ale k   pobavení takřka nic. Příběh je klasicky   stavěný na nedorozumění, avšak dějová   zápletka jako by se nemohla rozhodnout, má-li se   brát vážně a nebo s jistým odstupem a jen   diváka pobavit. Snímek natočil pro nás   neznámý Rocco Papaleo, který si střihl i   hlavní roli a napsal si i scénář. Svým   způsobem je motiv hodně podobný snímků   dvojice Richard & Depardieu. Máme tu dva   podivíny s počátečními vzájemnými   nevraživými sympatiemi, kteří se nakonec   přinutí ke společnému přátelství, mezi   nimiž se začne pohybovat mladá dívka. A teď   jde o to, kdo z nich dvou je její otec. Rozdílem   od zmíněné francouzské dvojice pro porovnání   je, že oba jsou v podstatě charakteristicky   naprosto stejní, tudíž jeden druhého   nepřevyšuje, ani naopak a spíše je tam snaha   vzájemného doplňování. To ale bohužel   ztroskotává už v základech. Zkrátka a dobře,   film jako celek spíše vypadá jako z nouze   ctnost.
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.9.2019
Záměna dvou hlavních osob, to je to, oč tu   běží. A tentokrát záměna úmyslná, protože   se Gege ocitne v bezvýchodné situaci. Co si   namyšlený frajírek nadrobil, má mít.   Naštěstí mu trn z paty vytáhne Ruggero, který   se obětuje a zastoupí ho. Oba ovšem netuší,   že se řítí do nastražené pasti a Gilda se   vydává za někoho jiného, než ve skutečnosti   je. Není nad italské komedie z padesátých a   šedesátých let, jejich nástupci zdaleka   zaostávají. I tenhle film je pouze průměr a   nebýt Alessandra Gassmana, který se ostatně ani   na míle nepřiblížil k hereckým výkonům   svého otce Vittoria (u mě jeden ze šestice   legend italského filmu - Tognazzi, Manfredi,   Sordi, De Sica, Mastroianni), nestál by mi za   zmínku.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Vlna za vlnou (2016)Vlna za vlnou (2016)Vlna za vlnou (2016)Vlna za vlnou (2016)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jasmin Jacob

Jacob Jasmin

Naposled navštívené:
Jasmin Jacob

Jacob Jasmin