reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ohrožené druhy

Endangered Species

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Ohrožené druhy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.4% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.1.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.8.2011
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.11.2006
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.10.2009
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.4.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.5.2015
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.2.2015
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.3.2010
IZiz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.2.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.11.2007
notak01
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.2.2010
MirHer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.11.2009
Komro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.1.2008
Mirlub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.7.2008
Arachnid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2009
neila
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15530minih15530Páté oddělení (1960) 
Páté oddělení n
minih46353minih46353Armáda démonů: Matka slz (2007) 
Terza madre, La n
minih27133minih27133Mumie (1999) 
The Mummy n
minih10213minih10213Kickboxer 3 - umění války (1992) 
Kickboxer 3: The Art of War n
minih43342minih43342Swingtime (2007) [TV film] 
Swingtime n
minih47352minih47352D'Artagnan a tři mušketýři (1963) 
D'Artagnan contro i tre moschettieri n
minih47883minih47883Hodinu nevíš... (2008) 
Hodinu nevíš n
minih103734minih103734The Slumber Party Massacre (1982) 
The Slumber Party Massacre n
minih46051minih46051Taková normální rodinka (2008) 
Taková normální rodinka n
minih24644minih24644Robinsonka (1956) [TV film] 
Robinsonka n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.4 %
2   - Pitryx
3   - hvezdyn
4   - catamount
5   - R.RICKIE
6   - oulisna
6   - Dex
6   - rosta12
10 - Gremmie
6   - mrakoslap
5   - Miloš11
6   - IZiz
10 - michaela11
7   - notak01
6   - MirHer
5   - Komro
7   - Mirlub
5   - Arachnid
8   - neila
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.227/0.205