reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ohlédnutí

Další název:
Locking Back
Rok:
1968
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
3.1.1969
„Konfrontace dvou osudů, která málem přerostla v lásku.“

Celkové hodnocení filmu Ohlédnutí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.7% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.2.2013
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.9.2007
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.11.2007
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.2.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2015
Klapka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.11.2007
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.9.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.9.2008
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2015
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.11.2010
HANSIE242
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.2.2013
blue.moon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.9.2007
troufalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2015
aksura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.2.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih94439minih94439Dům v Bretani (2012) 
Cornouaille n
minih21847minih21847Utrpení mladého Boháčka (1969) 
Utrpení mladého Boháčka n
minih25021minih25021Od sedmi do čtyř (1982) [TV inscenace] 
Od sedmi do čtyř n
minih40677minih40677Někdo tam nahoře mě má rád (1956) 
Somebody Up There Likes Me n
minih3670minih3670Batman (1966) 
Batman n
minih46111minih46111Ižorský prapor (1972) 
Izhorski batalyon n
minih46999minih46999Křižovatka osudu (2007) 
Rails & Ties n
minih80274minih80274Rošťák Benny (2011) 
Bennie Stout n
minih33491minih33491Bumerang (2001) 
Boomerang n
minih37269minih37269Bohatství slečny Kronkiové (1997) [TV film] 
Bohatství slečny Kronkiové n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.7 %
8   - curil
7   - hvezdyn
8   - Frolíček
4   - mat.ilda
9   - melakara
10 - Klapka
9   - xebece
8   - rosta12
7   - fingon
8   - Bape
8   - antoninses
8   - HANSIE242
7   - blue.moon
7   - troufalka
10 - aksura
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.465/0.445