reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Ohledně minulé noci...

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2009
hledaseniki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.9.2014
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.7.2008
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.2.2011
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.4.2011
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih128052minih128052Cena za slávu (2014) 
Starry Eyes n
minih39218minih39218Život a smrt Petera Sellerse (2004) 
The Life and Death of Peter Sellers n
minih40849minih40849Modrý motýl (2004) 
The Blue Butterfly n
minih61773minih61773Temná hmota (2007) 
Dark Matter n
minih51726minih51726Saladin (1963) 
Al Nasser Salah Ad-Din n
minih14152minih14152Neuvěřitelná cesta (1993) 
Homeward Bound: The Incredible Journey n
minih47795minih47795Opuštěný kaňon (2006) [TV film] 
Desolation Canyon n
minih30789minih30789Cananea (1978) 
Cananea n
minih68759minih68759Mistrovský plán (2011) 
Tower Heist n
minih102098minih102098Hurá na Francii (2013) [2k digital] 
Vive la France n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 %
6   - curil
5   - hledasenik
9   - ajaajena
7   - RM
9   - miroslav22
10 - Nik
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.407/0.387