reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 4.12.2016 a svátek má Barbora. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Oddíl jedna

A Force of One

Další název:
Loganova síla / Logans Missile / Loganova střela
Rok:
1979
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Oddíl jedna

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.5.2009
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.12.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.3.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.5.2011
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.11.2007
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.8.2009
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36831minih36831Cold Creek Manor (2003) 
Cold Creek Manor n
minih51324minih51324Všude dobře, proč být doma (2009) 
Away We Go n
minih24841minih24841Ze světa lesních samot (1933) 
n
minih62802minih62802V síti CIA (2007) [TV minisérie] 
The Company n
minih24744minih24744Tenkrát o vánocích (1958) 
Tenkrát o vánocích n
minih128714minih128714Pořád mám životy (2013) 
Ich hab noch Auferstehung n
minih47470minih47470Sabata (1969) 
Ehi amico... c'è Sabata, hai chiuso! n
minih6680minih6680Dolarová manželství (1963) 
What a Way To Go! n
minih31857minih31857Únos (1992) [TV film] 
Baby Snatcher n
minih126560minih126560Kouzelný Valentýn (2013) [TV film] 
Be My Valentine n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.8 %
6   - curil
6   - FrankieOnd
6   - R.RICKIE
7   - oulisna
7   - rosta12
6   - Raptor150
6   - renya007
7   - martas.s

TV Program

ČT1 - Komisař Moulin (1976) [TV seri...

23:05 - 00:35

31 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

ČT2 - Highlander (1986)

21:45 - 23:40

111 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Střepiny (2002) [TV pořad]

23:20 - 23:50

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Rukojmí (2005)

22:50 - 01:15

46 minut již uběhlo
99 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139563
Osobností: 599509
Fotografií: 517280
Plakátů: 250370
Obsahů a biografií: 128885

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Bohužel velké zklamání.   Ohrané vtipy z předešlých   dílů, podtržené zvukem,   aby člověk vůbec věděl,   kdy se má zasmát. Bohužel i   tady více >

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 2 / 10

Polda (2016) [TV seriál]

Polda
Rád seriál podpořím -   určitě je to to lepší z cz   seriálové tvorby. Výborná   oddechovka na nedělní   večer, Matáskovi sedí role   dokonale. více >

Autor: aegis | Hodnocení: 9 / 10

Osm hrozných (2015)

Osm hrozných
Sice zdlouhavé, ale hodně   dobré dílo. Skvělé   herecké obsazení mě   povzbudilo abych vydržela.   Nelituji.

Autor: angi5 | Hodnocení: 9 / 10

Noční zvířata (2016)

Skvělý film

Noční zvířata
Film plný emocí, i když to   tak ani nevypadá. Bolest,   láska, osamělost, slabota,   síla, touha, ztráta, a tak   bych mohl pokračovat. I když více >

Autor: DaveSnoop | Hodnocení: 9 / 10

Thriller - en grym film (1974)

Švédský Kill Bill na cestě za pomstou,,,

Thriller - en grym film
Švédský Rape and Revage   exploitík, který údajně   inspiroval šílence z   videopůjčovny pana Tarantina   k natočení Kill Billa. Co   ale více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.57/0.543