reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Obléhání základny Gloria

The Siege of Firebase Gloria

Žánr:
Rok:
1989
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Obléhání základny Gloria

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.7.2012
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.7.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2009
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.1.2009
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.7.2015
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.2.2010
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2009
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.9.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2009
rika-ml
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.3.2009
frankleone
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.7.2011
moramp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.1.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32074minih32074Green Day - International Supervideos (2001) 
Green Day - International Supervideos n
minih41669minih41669O králi, hvězdáři, kejklíři a třech muzikantech (1996) [TV inscenace] 
n
minih9886minih9886Kámasútra (1996) 
Kama Sutra: A Tale of Love n
minih2614minih2614Agent, který mne miloval (1977) 
The Spy Who Loved Me n
minih31809minih31809Star Trek: Nemesis (2002) 
Star Trek: Nemesis n
minih25345minih25345Ferda v mraveništi (1977) 
Ferda v mraveništi n
minih28601minih28601Finta (1996) 
Subterfuge n
minih63646minih63646Pod jednou střechou (2010) 
Life as We Know It n
minih17704minih17704Rána deštníkem (1980) 
Le coup du parapluie n
minih4267minih4267Bláznivá střela 33 1/3: Poslední trapas (1994) 
Naked Gun 33 1/3: The Final Insult n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.5 %
5   - FLA
8   - ajaajena
6   - R.RICKIE
7   - lejtenant
8   - radegaster
8   - miratskyl
8   - Zdenek13
8   - kreator23
8   - tvo
8   - rika-ml
6   - frankleone
7   - moramp

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:30 - 05:00

88 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

ČT2 - Zašlapané projekty

03:50 - 04:05

8 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:20 - 04:00

38 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

03:15 - 06:20

43 minut již uběhlo
142 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.209/0.186