reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Objev na Střapaté hůrce

Žánr:
Rok:
1962
Délka:
69 minut
Premiéra v ČR:
16.11.1962

Celkové hodnocení filmu Objev na Střapaté hůrce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2006
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.1.2016
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.11.2012
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.12.2007
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.2.2013
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.1.2016
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.6.2012
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.7.2006
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2008
ZdenekJirasko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.5.2014
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2009
grossberg
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih128785minih128785Ex Machina (2015) 
Ex Machina n
minih13183minih13183Muž ve stínu (1961) 
n
minih18556minih18556Sedím na konári a je mi dobre (1989) 
Sedím na konári a je mi dobre n
minih43086minih43086Piráti z Karibiku: Na konci světa (2007) 
Pirates of the Caribbean: At World´s End n
minih42928minih42928Zmizení (2005) 
Brick n
minih43081minih43081Já, legenda (2007) 
I Am Legend n
minih33995minih33995Johnny English (2003) 
Johnny English n
minih46716minih46716Královna ročníku (2007) 
Sydney White n
minih15550minih15550Pátý element (1997) 
Le cinquième élément n
minih9912minih9912Kandidáti života a smrti (1979) [TV film] 
Fleisch n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.5 %
7   - clara.bow
2   - Pitryx
6   - hvezdyn
4   - Rene1
7   - nick4
6   - Kycky
8   - dederon
6   - AlbertPeta
6   - Area
9   - ZdenekJira
7   - tvo
7   - grossberg
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139563
Osobností: 599521
Fotografií: 517281
Plakátů: 250373
Obsahů a biografií: 128885

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Bohužel velké zklamání.   Ohrané vtipy z předešlých   dílů, podtržené zvukem,   aby člověk vůbec věděl,   kdy se má zasmát. Bohužel i   tady více >

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 2 / 10

Polda (2016) [TV seriál]

Polda
Rád seriál podpořím -   určitě je to to lepší z cz   seriálové tvorby. Výborná   oddechovka na nedělní   večer, Matáskovi sedí role   dokonale. více >

Autor: aegis | Hodnocení: 9 / 10

Osm hrozných (2015)

Osm hrozných
Sice zdlouhavé, ale hodně   dobré dílo. Skvělé   herecké obsazení mě   povzbudilo abych vydržela.   Nelituji.

Autor: angi5 | Hodnocení: 9 / 10

Noční zvířata (2016)

Skvělý film

Noční zvířata
Film plný emocí, i když to   tak ani nevypadá. Bolest,   láska, osamělost, slabota,   síla, touha, ztráta, a tak   bych mohl pokračovat. I když více >

Autor: DaveSnoop | Hodnocení: 9 / 10

Thriller - en grym film (1974)

Švédský Kill Bill na cestě za pomstou,,,

Thriller - en grym film
Švédský Rape and Revage   exploitík, který údajně   inspiroval šílence z   videopůjčovny pana Tarantina   k natočení Kill Billa. Co   ale více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.246/0.224