reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 17.1.2017 a svátek má Drahoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Oběšenec [TV film]

Hangman

Žánr:
Rok:
2001
Délka:
96 minut
„Psychologický thriller o atraktivní psycholožce, která je nucena utkat se o vlastní život s pomateným vrahem.“

Celkové hodnocení filmu Oběšenec

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.11.2010
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.11.2007
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.2.2013
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.11.2009
Tom_Hardy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.1.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.11.2010
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.1.2008
Jorge
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.2.2011
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.12.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.2.2012
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.12.2009
kudrna6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.11.2010
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.1.2008
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.2.2011
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.12.2007
Parvati
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.7.2007
Boyolomouc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
14.11.2010
Croma
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih73810minih73810Perfect Days - I ženy mají své dny (2011) 
Perfect Days - I ženy mají své dny n
minih53974minih53974Volný jako pták (2008) 
Freebird n
minih3774minih3774Benji (1974) 
Benji n
minih42868minih42868Tichý spojenec (2005) 
Silent Partner n
minih107054minih107054Život Adèle (2013) [2k digital] 
La Vie d'Adèle – Chapitre 1 & 2 n
minih12621minih12621Mladá léta (1952) 
n
minih37990minih37990Hluchý střelný prach (1990) 
Gluvi Barut n
minih54161minih54161V dobrém i zlém (1995) 
For Better or Worse n
minih116429minih116429Spin (2005) 
Spin n
minih83454minih83454Magická slova: Příběh J. K. Rowlingové (2011) [TV film] 
Magic Beyond Words: The JK Rowling Story n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
5   - curil
2   - Chrustyn
4   - mat.ilda
6   - Charlie35
6   - Tom_Hardy
7   - R.RICKIE
7   - satyr
6   - smíšek
7   - Jorge
3   - luan66
8   - oulisna
5   - rockwoman
7   - kudrna6
6   - rosta12
7   - extremek.c
6   - Zaplman
9   - Kloby
9   - Parvati
1   - Boyolomouc
9   - Croma
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140471
Osobností: 602419
Fotografií: 520489
Plakátů: 252080
Obsahů a biografií: 129529

Poslední komentáře

Prokletý ostrov (2010)

Prokletý ostrov
DiCapria mám celkem rád.   Zdá se mi, že nemá špatné   role. Bohužel tady už   člověk neví co je   skutečnost a co sen. Moc   překombinované.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

The Exorcist (2016)

The Exorcist
Televizní seriál o   vymítání ďábla už svým   názvem, motivem a desingem   předznamenává spojitost s   dnes již klasickým a po   obsahu na svou více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Mámy na pařbě (2014)

Mámy na pařbě
Příběh pojednávající   myšlenky jedné matky   vedoucí ke komediální   podívané. Jenomže tomu   nějak chybí jiskra. Místy   je to ukecané až více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí...

Len kľud pane, on je cholerik

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí
Hehe, ešte zábavnejšie,   chvíľami ešte šialenejšie   a na päste si bolo treba   chvíľu počkať. Prečo to?   Zo začiatku závodili o   buginu, více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Skrýš (2010)

Skrýš
Příběh začíná docela   dobře, ale každou další   minutou najednou skomírá a   začíná se dosti táhnout.   Julianne Moore si se svou   rolí více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.15/1.122