reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 16.1.2017 a svátek má Ctirad. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

O líné Pepině, Vojtovi a sedmi raraších [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
59 minut
„Veselá pohádka o tom, že poctivé řemeslo vyhrává i nad peklem.“

Celkové hodnocení filmu O líné Pepině, Vojtovi a sedmi raraších

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.5.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
11.12.2009
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.6.2011
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.7.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.2.2012
Miggi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.8.2012
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2008
PetrB.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2007
havry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.10.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5595minih5595Červnové dny (1961) 
Červnové dny n
minih36658minih36658Matrix Revolutions (2003) 
The Matrix Revolutions n
minih6410minih6410Divoch (1936) 
n
minih32891minih32891Špína Londýna (2002) 
Dirty Pretty Things n
minih15072minih15072Oskar (1991) 
Oscar n
minih17160minih17160Pruhovaná plavba (1961) 
Полосатый рейс n
minih9354minih9354Jan Cimbura (1941) 
n
minih65205minih65205Čertova nevěsta (2011) 
Čertova nevěsta n
minih25063minih25063Akt (1997) 
n
minih19986minih19986Svědek umírajícího času (1990) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.3 %
2   - řepešínský
2   - hvezdyn
3   - Jean-Paul
3   - Persefonia
10 - dederon
10 - Miggi
5   - Kloby
9   - PetrB.
4   - havry
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140468
Osobností: 602412
Fotografií: 520466
Plakátů: 252070
Obsahů a biografií: 129528

Poslední komentáře

Návrat blbýho a blbějšího (2014)

Návrat blbýho a blbějšího

Návrat blbýho a blbějšího
Nostalgický návrat dvou   pomatených hrdinů je extra   nářez od začátku až do   konce. Film je takřka plný   vynikajících humorných   situací a více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 9 / 10

Volný pád (1992)

Volný pád

Volný pád
Tohle je ten typ filmu, který   celou dobu postupně graduje,   oplývá napětím,   jednotlivé scény na sebe   pěkně navazují a co je   důležité - více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Zbrusu Nový zákon (2015)

Zbrusu Nový zákon

Zbrusu Nový zákon
Uvedeno na Mezinárodním   filmovém festivalu Karlovy   Vary.
Režisér Jaco van   Dormael nám už několikrát   ukázal, že umí natočit   fakt více >

Autor: MARi0 | Hodnocení: 7 / 10

D-Tox (2002)

D-Tox
Snímek nepochopitelně   kombinující krimi, horor a   vězeňské drama. Ani v   nejmenším to celkově   nedává žádný hlubší   smysl. Že policista více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

hvezdyn

Svět pod hlavou
mi mluví z duše a má ve   všem pravdu   ...........................   :-(   ..............................   .............:..........

Autor: prdpsouk

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.138/1.116