reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

O Emínce a Havlíčkovi [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1974
Délka:
43 minut
„Krkonošská pohádka podle Josefa Štefana Kubína.“

Celkové hodnocení filmu O Emínce a Havlíčkovi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.6.2012
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.7.2016
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.2.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.2.2012
Miggi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.8.2012
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.9.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
17.7.2008
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.6.2011
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27912minih27912Vražda na Stínové hoře (1999) [TV film] 
Murder on Shadow Mountains n
minih4778minih4778Kanibal! Muzikál (1996) 
Cannibal: The Musical n
minih25871minih25871Star Trek: Vzpoura (1998) 
Star Trek: Insurrection n
minih35812minih35812Krajina střelců (2003) 
Open Range n
minih30722minih30722Hellboy (2004) 
Hellboy n
minih25221minih25221Muž nie je žiadúci (1983) 
n
minih60497minih60497Růžový Hubert (1985) [TV inscenace] 
Růžový Hubert n
minih34290minih34290Úsměv Mony Lisy (2003) 
Mona Lisa Smile n
minih24462minih24462Claim na Hluchém potoku (1971) 
Claim na Hluchém potoku n
minih48386minih48386Zákon pomsty (1999) 
The Confession n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64 %
6   - argenson
7   - hvezdyn
4   - Jean-Paul
10 - dederon
10 - Miggi
6   - michaela11
6   - tvo
1   - Kloby
8   - Janinka73
6   - kata18

TV Program

ČT1 - Tak neváhej a toč – speciál ! ...

15:05 - 16:10

31 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Obrázky z Francie: Alsasko

15:25 - 15:40

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Hádej, kdo jsem! (2007) [TV po...

15:30 - 16:35

6 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140558
Osobností: 602613
Fotografií: 520701
Plakátů: 252179
Obsahů a biografií: 129567

Poslední komentáře

Ani ve snu! (2014)

???

Ani ve snu!
No ať přemýšlím jak   přemýšlím tak se tady   něco nepovedlo. Může mi   někdo říct o čem to je ?   Možná je to něčí debut,   ale trochu se to více >

Autor: 5000 | Hodnocení: 2 / 10

Green Room (2015)

Green Room
No, natočeno je to skvěle.   Hodně lehce se tomu uvěří.   Hodně potěšily poctivé   efekty, žádné digi, a velmi   dobří herci. Co už mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Kluci (2015)

Kluci
Po delší době jsem   vzhlédla skvělé švédské   drama. Co vzhlédla, spíš   jsem zírala, jak se děj   odvíjí. Příběh trochu   pohádkový více >

Autor: petule611 | Hodnocení: 8 / 10

The Gravedancers (2006)

Křepčit na hrobě má své důsledky...

The Gravedancers
Poslední rozloučení se   zesnulým kamarádem může   vyvolat nejen staré   vzpomínky a vášně ale i   temné síly které jen   čekají jak proniknout více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Pokoj s vyhlídkou (1985)

Pokoj s vyhlídkou
Oddechová romantika, která   zaručeně uspokojí   milovníky staré Anglie, ke   kterým se počítám.Hlavní   hrdinka je sice chvílemi na   pár více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.312/1.286