reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Novicky

Les novices

Rok:
1970
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Novicky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.2.2012
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.12.2012
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.9.2011
kitpos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.4.2009
Roober
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.11.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26886minih26886Žižkův meč (1970) [TV inscenace] 
n
minih46063minih46063Krokodýl 2 (2002) 
Crocodile 2: Death Swamp n
minih42787minih42787My dva a křen (2006) 
You, Me and Dupree n
minih37746minih37746Síť na bludičku (1983) [TV inscenace] 
Síť na bludičku n
minih42334minih42334Útěk ze seriálu (1989) [TV hra] 
Útěk ze seriálu n
minih24491minih24491Zaostřit, prosím! (1956) 
n
minih22592minih22592Viva Zapata! (1952) 
Viva Zapata! n
minih24603minih24603Proč? (1987) 
Proč? n
minih42645minih42645Poslední královna (1974) [TV inscenace] 
Poslední královna n
minih46775minih46775Králové jižní pláže (2007) [TV film] 
Kings of South Beach n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.4 %
8   - clara.bow
8   - melakara
9   - oulisna
9   - phorsky1
7   - ceskytulak
9   - kitpos
7   - Roober

TV Program

ČT1 - Velký flám (1966)

22:50 - 00:50

70 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Batesův motel (2013) [TV seriá...

23:45 - 00:30

15 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Těžko ho zabít (1990)

22:45 - 00:40

75 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Napospas osudu (2014)

22:05 - 00:35

115 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139669
Osobností: 599816
Fotografií: 517576
Plakátů: 250517
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 4.259/4.234