reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 29.9.2016 a svátek má Michal. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Noi duri

Žánr:
Země:
Rok:
1961
Délka:
102 minut

Celkové hodnocení filmu Noi duri

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3439minih3439Baby Boom (1987) 
Baby Boom n
minih3341minih3341Tiberius (1960) 
I baccanali di Tiberio n
minih40654minih40654Akce Jelcin (2003) 
Spinning Boris n
minih32592minih32592Chicago (2002) 
Chicago n
minih2723minih2723Akta X 7: Tunguzská záhada (1997) [Video] 
The X Files : File 7 - Tunguska n
minih8402minih8402Hoffa (1992) 
Hoffa n
minih9088minih9088Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980) 
Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back n
minih27776minih27776Gangy New Yorku (2002) 
Gangs of New York n
minih5036minih5036Cesta do ráje (1996) 
Paradise Road n
minih28973minih28973Rudá planeta (2000) 
Red planet n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.3 %
5   - Agostino
9   - vo.truhlas
4   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
6   - Grassel
3   - Alfpaseka
4   - jura1973

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

1 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesta vzhůru

16:30 - 18:15

46 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

16:30 - 17:30

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138053
Osobností: 595525
Fotografií: 513230
Plakátů: 248501
Obsahů a biografií: 127625

Poslední komentáře

Tarzan / Příběh Tarzana, pána op...

Tarzan / Příběh Tarzana, pána opic
Tarzanův osud je tentokrát   velice dobře zpracovaný do   filmové podoby a myslím, že   do hlavní role nemohl být   vybrán nikdo lepší, než   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Volání divočiny (1966)

Volání divočiny
Tohle je na hranici mezi   filmem a hraným dokumentem a   je to opravdu autentické a   dobře zpracované nádherné   téma z Africké   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Troja (2004)

Troja
Moc dobře zpracovaný   historický příběh, s   bohatou výpravou a obsazený   krásnými lidmi.Je to pastva   pro oči a přes všechny   krutosti, více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Všechnopárty (2006) [TV pořad]

Všechnopárty
Karel Šíp vždycky byl   skvělý moderátor a nic na   tom neubrala ani léta. Jeho   humor je inteligentní a   vlídný, takže na každý   jeho další pořad   Všechnopárty se   nepřestávám těšit.

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Osada Havranů (1977)

Osada Havranů
Knihu Eduarda Štorcha mám   ráda stejně, jako tento   film, který je na svoji dobu   vzniku dobře   udělaný.Možná se najdou   některé více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.184/0.162