reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Noi duri

Žánr:
Země:
Rok:
1961
Délka:
102 minut

Celkové hodnocení filmu Noi duri

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9960minih9960Karate Kid (1984) 
The Karate Kid n
minih49277minih49277Adamovo rebro (1990) 
Rebro Adama n
minih3437minih3437Babinský (1922) 
n
minih19596minih19596Starci na chmelu (1964) 
Starci na chmelu n
minih37022minih37022Nebe na dosah (2002) 
Au plus près du paradis n
minih5275minih5275Con Air (1997) 
Con Air n
minih59082minih59082Adam a Gabriel (1973) [TV inscenace] 
Adam a Gabriel n
minih17960minih17960Rok Draka (1985) 
Year Of The Dragon n
minih26575minih26575Gádžo dilo (1997) 
Gadjo Dilo n
minih32071minih320713 Ninžové - Protiúder (1994) 
3 Ninjas Kick Back n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.3 %
5   - Agostino
9   - vo.truhlas
4   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
6   - Grassel
3   - Alfpaseka
4   - jura1973

TV Program

ČT1 - Nevěsta (1985/1) [TV inscenace...

08:45 - 09:45

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Československý filmový týdeník...

09:00 - 09:15

2 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Hvězdné tolary (2011) [TV film...

08:00 - 09:15

62 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Film o filmu: Výlet

08:45 - 09:15

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Bakaláři navíc (1981) [TV inscen...

Bakaláři navíc
Povídka ´Fotbalová   odysea´

Když je někdo   televizní maniak, není divu,   že mu uniká život pod   rukama, tudíž ani neví, co   se děje v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Vrchní, prchni! (1980)

Vrchní, prchni!
Dalibor Vrána, kterého si   hosté pletou s vrchním,   přijde s nápadem, jak   vydělat peníze, jezdí po   restauracích a hosty   kasíruje. Doma více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.714/0.695