reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Noční přízrak v poledne

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.4.2009
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.10.2007
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.4.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.9.2009
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.6.2010
Jarda1744
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.6.2013
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.11.2009
Time_Raider
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.6.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36057minih36057Putování za vínem (1999) [TV seriál] 
n
minih29010minih29010Ikarův pád (1977) [TV inscenace] 
Ikarův pád n
minih77262minih77262Rychlejší než vlastní stín (2009) 
Lucky Luke n
minih56747minih56747Na tuhle nemám (2010) 
She's Out of My League n
minih81239minih81239Rubín má barvu krve (1989) [TV inscenace] 
Rubín má barvu krve n
minih47237minih47237Kulihrášek a zakletá princezna (1995) [TV inscenace] 
Kulihrášek a zakletá princezna n
minih113585minih113585Motorkář (2011) 
Born to Ride n
minih39632minih39632Spider-Man 3 (2007) 
Spider-Man 3 n
minih38457minih38457Nevyjasněná úmrtí - Oči Petra Čepka (1999) [TV film] 
n
minih45426minih45426Gangsteři (2007) 
Crime Insiders n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.3 %
5   - curil
7   - caligari
8   - Elementik
9   - oulisna
6   - pepe15
8   - Jarda1744
6   - tvo
8   - Time_Raide

TV Program

ČT1 - (?)

13:00 - 13:05

2 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

13:00 - 13:25

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

17 minut již uběhlo
108 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599404
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.358/0.338