Noc v Roxbury (1998)

Noc v Roxbury (A Night at the Roxbury)
73.2 %
 
 

A Night at the Roxbury

    Žánr: komedie
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 82 min.
Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Tedy dokud autem nenabourají do svého velkého vzoru Richarda Grieca, který je v jejich vysněném podniku pečený vařený. Aby se vyhnul případným tahanicím, propašuje je jejich "nový kamarád" dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu. Prostě to roztočit!

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 28.08.2015 CX

režie:
John Fortenberry, Peter Markle
 
 
hraje:
Chris Kattan (Doug Butabi), Will Ferrell (Steve Butabi), Dan Hedaya (pan Butabi), Molly Shannon (Emily Sanderson), Richard Grieco (sebe), Loni Anderson (paní Butabiová), Elisa Donovan (Cambi), Gigi Rice (Vivica), Lochlyn Munro (Craig), Dwayne Hickman (pan Sanderson), Meredith Scott Lynn (operátorka 238), Colin Quinn (Dooey), Raquel Gardner (dívka v klobouku), Viveca Paulin (dívka v Porschi), Paulette Braxton (dívka v Porschi), Eva Mendes (družička), Gina Mari (role neurčena)
 
 
scénář:
Steve Koren, Will Ferrell
 
 
zpěv:
Faithless ("Insomnia"), R.E.M. ("Everybody Hurts"), Bee Gees ("Stayin' Alive"), Ace of Base ("Beautiful Life"), Melanie Thornton ("Be My Lover")
 
 
kaskadér:
Ellen G. Statham, Charlie Picerni
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.