reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Noc generálů

The Night of the Generals

Žánr:
Rok:
1967
Délka:
148 minut

Celkové hodnocení filmu Noc generálů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80.7% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.12.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.11.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.7.2016
jirry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.1.2014
Ondrus21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.7.2014
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.4.2013
Anonnim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.5.2015
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.8.2016
marresi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.7.2016
sotyp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.7.2016
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.7.2016
Athos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.2.2016
S8
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.7.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5333minih5333Pokřivená srdce (1991) 
Crooked Hearts n
minih106430minih106430Lassie - Hlas naděje (1972) [TV film] 
Lassie: Joyous Sound n
minih41839minih41839Skleněná past (2005) 
Glass Trap n
minih25171minih25171Šeptající fantom (1975) 
Šepkajúci fantóm n
minih7814minih7814Gabriela (1941) 
n
minih24998minih24998Raz, dva, tři (1961) 
One, Two, Three n
minih45429minih45429Paní Harrisová (2005) [TV film] 
Mrs. Harris n
minih46366minih46366Osobní spravedlnost (2007) 
The Flock n
minih39314minih39314Vánoční skřítek (2003) 
Elf n
minih50239minih50239Smrt má svůj styl (2008) 
Fashion Victim n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80.7 %
8   - cicis
9   - curil
8   - clara.bow
8   - hvezdyn
9   - jirry
8   - Ondrus21
8   - Johnny1
10 - Anonnim
6   - motelij
9   - marresi
8   - sotyp
8   - Chroust-Sp
8   - Athos
6   - S8

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

28 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

128 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.763/0.74