reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nitti - Neústupný [TV film]

Frank Nitti: The Enforcer

Další název:
Nitti-Vykonavatel / Nitti: The Enforcer
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Nitti - Neústupný

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.11.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2015
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.6.2015
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.2.2012
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.3.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43255minih43255Cherokee Kid (1996) 
The Cherokee Kid n
minih36870minih36870Vrah jsi ty! (2003) [TV film] 
n
minih54621minih54621New Yorku, miluji Tě! (2008) 
New York, I Love You n
minih41494minih41494Stopař duchů (2005) 
Chasing Ghosts n
minih25952minih25952Očovské pastorále (1973) 
Očovské pastorále n
minih71730minih71730Velká vánoční jízda (2011) 
Arthur Christmas n
minih46894minih46894Bratrstvo kamenů (2006) 
Concile de pierre, Le n
minih42751minih42751Sólokapr (2006) 
Scoop n
minih52377minih52377A papucshös (1938) 
A papucshös n
minih58280minih58280Hříchy pro diváky detektivek (1995) [TV seriál] 
Hříchy pro diváky detektivek n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
8   - cicis
8   - curil
8   - martin.stu
8   - R.RICKIE
8   - Kycky
7   - rosta12
9   - michaldoko

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:50

15 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

0 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

20 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

14:35 - 15:35

45 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139601
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Sebevražedný oddíl (2016)

Ujetá šílenost

Sebevražedný oddíl
Nevím kdo co čekal, ale já   moc nečekal. A tak jsem nebyl   zklamán, naopak velmi   pobaven. Ano, je to   šílenost, a toho si cením,   páč více >

Autor: roox | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.556/0.53