reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nic než trable

Nothing But Trouble

Další název:
Valkenvania / Git; Len samé problémy (SK)
Rok:
1991
Délka:
94 minut
„Vyhněte se Valkenvanii, jinak se už nevrátíte!!!“

Celkové hodnocení filmu Nic než trable

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.4% (28 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.4.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.10.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.8.2014
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.8.2009
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2008
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.12.2008
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.10.2013
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2011
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.2.2007
goranchorvat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.1.2010
Kmotr95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.8.2008
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2014
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.7.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.6.2010
KKralik77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.7.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.11.2009
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.5.2014
NakasiPes
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.1.2012
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.10.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.6.2014
jeromeklapkajerome
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2011
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.9.2015
Henry66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.5.2010
Romca75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.9.2008
d.lilien
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.11.2007
HE.SHE.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.12.2009
KATO77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.7.2009
Jakob2013
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.7.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih63692minih63692Magické stříbro (2009) 
Julenatt i Blåfjell n
minih48679minih48679Ben X (2007) 
Ben X n
minih48828minih48828Velcí bratři (2008) 
Role Models n
minih10054minih10054Kazimír Veliký (1975) 
Kazimierz Wielki n
minih15318minih15318Pan Chůva nebo-li osobní strážce (1992) 
Mr. Nanny n
minih20758minih20758Ten nejlepší (1963) 
The Best Man n
minih76807minih76807Vraždy v Yorkshiru: 1974 (2009) 
Red Riding: In the Year of Our Lord 1974 n
minih49479minih49479Polská krev (1978) [TV inscenace] 
Polská krev n
minih145160minih145160Kosmo (2016) [TV minisérie] 
Kosmo n
minih46421minih46421Hraniční čára (1999) [TV film] 
Border Line n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.4 %
5   - Erkul
8   - curil
2   - Pitryx
6   - M.A.G.
7   - ajaajena
7   - LenC2
5   - PORTER
7   - vojtam
4   - catamount
6   - goranchorv
4   - Kmotr95
7   - Faustka
8   - smíšek
9   - oulisna
4   - KKralik77
6   - rosta12
6   - ASPHALT
7   - NakasiPes
8   - Henry2222
10 - Gremmie

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.448/0.42