Duben
ohodnotit

Nezvratný osud

Final Destination

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
26.10.2000
„Smrt má svůj seznam a uniknout z něj není snadné.“

Komentáře k filmu Nezvratný osud

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 53
Deviant_Girl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.7.2022
Smrt je nezvratitelná
Skvělý úvod do hororové   série která se povedla od   začátku do konce. Nechybí   napětí a příběh o   "Smrti" a jejím   plánu byl originální.   Hlavní hrdinové jsou   sympatický a dobře zahraný.   Navíc se tenhle film obešel   bez nahoty a vulgarit. Což je   u hororů pro mladé   výjmečné. Povedený horor.
Kmotr95
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2008
Smrti neunikneš!!!!!
Výbor thriller s   originálním nápadem.   Zajímavý film který ukazuje   že smrt si cestu vždy   nejakou najde
Faustka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.6.2010
Přijde vždy, to je   nezvratitelná jistota! Má   všechny trumfy v rukávu. Je   možnost "Ji"   obalamutit..snad. Najde si je?   Má všechny předpoklady. Lze   se před "Ní"   schovat, možná..na určitou   chvíli. Znovu jde za nimi.   Kličkují..je to marné. Už   je drží..velice silně!! Ta   sladká   nevědomost..nemyslíte?!   Tento ústupek není pro   každého. Těm obdařeným   nezbývá než...utíkat..
Helled
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.10.2013
Skvělý film vymyslení   nečeho co zabijí je   většinou vrah nebo zvíře a   zakončení proběhlo skvěle   stejně jako u některých   jiných serii i tento má   bezuspěšné pokračování   sice dobré kvalitní a   proyšlené ale některé jsou   už jen pruměr
Nikii
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.8.2012
Nejlepší díl ze série   osudů. Nejsou tam přehnané   scény a je i dost napínavý.   Za to pětka a čtverka... to   už je úplný konec. Nechala   bych je vyškrtnout ze   seznamu. Scény tam byly až   moc přehnané. Když např:.   Olivie spadla z mostu do vody   a teď ji muselo ještě   dorazit auto! Všechno muselo   být prostě do puntíku   přesné. Mám nejhraději   jedničku, dvojku a trochu   trojku. Nejvíc co mě   překvapilo bylo to, že do   pětky dali opět takové   hudby, které byly v   jedničce, když třeba Alex   nastupoval do letadla.
IGCONEK
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2007
superhoror
Smrt je někde nablízku a   Alex Browning má to štěstí   (nebo smůlu?), že ví kdy a   kde se zubatá objeví.   Alexovo zvláštní nadání   se poprvé projeví těsně po   nástupu na palubu letadla,   kterým má, společně se   svými spolužáky ze   střední školy, letět na   školní výlet do Paříže.   A právě když už sedí v   kabině a se zapnutým   bezpečnostním pásem čeká   na odlet, promítne se mu   před očima hrozivá vize, ve   které prožije start letadla   následovaný explozí, již   nikdo z pasažérů   nepřežije. Alex propadne   panice a vyzývá všechny,   aby okamžitě vystoupili,   čímž způsobí mezi   pasažéry takový rozruch,   že jej společně s dalšími   šesti spolucestujícími   posádka vykáže z   letadla.
Kromě Alexe   se tak ocitnou zpátky na   letišti jeho kamarádi Tod a   Billy, spolužačka Clear,   která instinktivně   vycítila, že Alexovy obavy   jsou oprávněné, Carter,   který se s Alexem v letadle   popral a byl za to vyveden i   se svou přítelkyní Terry, a   jejich učitelka, slečna   Lewtonová, která se   dobrovolně rozhodla, že se   svými studenty počká na   další let. Atmosféru   vzájemného obviňování za   ztrátu půldne v Paříži   přeruší výbuch letadla, ke   kterému skutečně krátce po   startu dojde.
Nikdo   nechápe, jak mohl Alex   katastrofu předvídat, a   nakonec, místo aby mu byli   vděční, se ho spíš bojí   a hledí na něj s   nevraživostí. I agenti FBI,   kteří ho vyšetřují, si   jeho vysvětlení vyslechnou s   nedůvěrou a spíše si Alexe   zařadí mezi podezřelé.   Zvláště když po několika   týdnech začínají umírat   další z těch, co díky   Alexovi přežili. Alex   postupně nabývá   přesvědčení, že díky   jeho předtuše se jim všem   sice podařilo smrt obelstít,   ale ne nadlouho. Proto se   spojí se zbývajícími   kamarády, aby společnými   silami čelili osudu a   vyzráli nad smrtí...
Skvělý horor u kterého   stojí za to shlédnout   všechny díly,protože nikdy   nevíte jaká smrt může   potkat vás...
cira
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.11.2007
Smrt je někde nablízku a   Alex Browning má to štěstí   (nebo smůlu?), že ví kdy a   kde se zubatá objeví.   Alexovo zvláštní nadání   se poprvé projeví těsně po   nástupu na palubu letadla,   kterým má, společně se   svými spolužáky ze   střední školy, letět na   školní výlet do Paříže.   A právě když už sedí v   kabině a se zapnutým   bezpečnostním p
Merito
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.5.2007
Musím po pravdě říci, že   mne tento film   nadchnul.Sledovala jsem jej   neboť jsem chtěla zkouknout   thriller, ve kterém nebude   vraždit šílenec s nožem po   babičce a podobně. Myšlenka   nechat vše na   "osudu" bylo něco   pro mne a navíc místy to   byla černá komedie.
Každá smrt byla tak   originální a tak nečekaná,   že jsem ihned věděla, že   se podívám i na   pokračování.
ajenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.7.2009
...
skvělí filmín....
fakt parádička   .......konečně pořádnej   filmík kterej má všechny   díly dobré jako první díl
lenca1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.6.2007
Vynikající horor u kterého   se zamyslíte zdali by něco   takového se mohlo stát ve   skutečnosti je to napínavé   až běhá mráz po zádech   vřele doporučuji
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.10.2009
V celku povedení film,je to   skvěle točeno zvolené téma  
je velmi   dobré.Mít předtuchu je   dobrá ale někdy to může   bít na škodu.
davidek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Ani minutu jsem se nenudil.   Perfektní horor. Každou   chvíli jsem čekal kdy smrt   zaútočí a jak a pokaždé   jsem byl překvapen.
Rocky4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.2.2011
V novinách jsem četl o   lidech kteří vystoupili z   letadla, které později   spadlo a oni pak našli   stejně smrt třeba v autě.   Tak jak to vlastně je? Jsme   opravdu v rukou osudu,   všechno máme předem dané a   nemůžem to ovlivnit? Já   doufám že ne, ovlivnit se   toho dá myslím dost.
Ale u film u vás   nepříjemný pocity vyvolá   tak jako tak. Což se od   hororu čeká a tenhle to do   puntíku splnil.
Peykka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.7.2010
První díl ze série hororů   je vždy nejlepší. Tenhle   není žádná výjimka.   Neokoukaný námět, dějově   napínavé a konec nečekaný,   no i když možná trochu se   to čekat dalo :) Ale když to   vidíte poprvé, běhá vám   mráz po zádech. Drudý díl   s havárkou ještě jde, ale   další jsou rutina, jen   chabý opis prvního dílu.
lynn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.2.2008
Tak to byl dobrý film.   Bohužel další protahováky   už nedosahovaly kvality   prvního dílu. Nezvratný   osud jako název zcela   vyjadřuje obsah filmu. Smrti   prostě neunikneš, ať se   snažíš sebevíc. Dost   dobrý film.
Strength
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Tento thriler se velmi povedl.   Jedná se o naprosto   originální nápad plný   napětí, očekávání,   strachu, abčas dost lekavých   scén. U toho se dalo vydržet   celou dobu a jen se čekalo,   co bude následovat, kdo bude   další, zda se povedou   pokusy, jak smrt odvrátit.   Originalita se cení!
sismik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.10.2009
Opravdu zajímavý film,   který stojí za to vidět. Je   úplně jedno, že většinou   předem víte co se stane,   přesto je ten film napínavý   a zábavný. Opravdu se mi   líbil a těm, který mají   rádi katastrofické filmy   jako já vřele doporučuju.
BiTch_
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.12.2008
Originálních filmů je   málo,Nezvratný osud knim   patří.
Po vizi   studenta Alexe ketrá jemu a   pár jeho spolužákům   zachrání život a smrti   překazí plán,přichází   krutá,plíživá nekdy   rychlá ale hlavně   nevyhnutelná pomsta všem   provinilcům.
Znamená   to jediné - SMRT.Skvěle   zpracovanej a udelanej film s   vetšinou dobrými výkony   hereckých představitelů.
lemurek80
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.5.2007
Na sérii filmů   "nezvratný osud"   mě upozornil kolega z   práce.A teď mu musím   poděkovat.Jedná se o opravdu   dobrý nápad.Sudentíci se   díky vidináím jednoho z nic   vyhnou jisté smrti ale osud   se změnit nedá...a tak je   čeká možná ještě horší   smrt...
Film mě hodně   vtáhnul do děje,a sám sem   byl zvědavý co si osud   připravil na   "náhodou"přeživš   í studentíky.Film není ani   moc krvavej,nebo,jinak,krvavej   je,ale tak nějak v mezích a   tak mě potoky krve bavěj,asi   jako u Kill Billa.Prostě   není to klasický horor kde   by jste se báli.
10   jsem nedal jen proto že u   jedné smrti se mi nezdálo   že voda začala couvat   zpátky do záchodu.Ale jinak   super filmy a určitě   zkoukněte i dvojku a   trojku...
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.5.2010
Final Destination
První snímek, který   odstartoval smrtící sérii.   Sledujeme příběh Alexe,   který jako první zakusil   předzvěst smrti a tím   odstartoval řetězovou   reakci, seznam Smrti je   neúprosný, a přesto, že z   něj unikli neznamená to, že   napořád, protože Smrt si   pro ně jde a to v pořadí v   jakém měli umřít.   Poměrně zajímavá myšlenka   a řekla bych že v roce   vzniku nebyla tak okoukaná,   atmosféru to mělo, vražd je   tam poměrně hodně a místy   jsou skutečně hodně   brutální až je to někdy   moc. Já sama upřednostňuji   druhý díl, který jsem   viděla také první, ale   Nezvratný osud nastavil   pravidla,která lidi baví a   herecké obsazení není   vůbec špatné.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.7.2014
Osud si s naším životem   hodně zahrává. Každý z   nás by mohl vyprávět. Ale   co když se někdo dostane na   práh smrti a nějakým   zázrakem tomu unikl? Ano,   každý si řekne: tak to bylo   o fous. Mělo to však tak   být? Nebyla to jen náhoda? A   co když je ten dotyčný na   seznamu? Projde mu to? S   takovou myšlenkou si pohráli   tvůrci tohoto fenomenálního   snímku. Smrt se oklamat nedá   a ať se děje co se děje,   nikdo svému osudu prostě   neunikne. A tak je rozehrán   příběh několika   středoškoláků, kteří se   do takovéto situace dostali.   Hororovou atmosféru však   nečekejme, i když tu   několik děsivých scén je.   Snímek je pojat s jistým   nadhledem a tak se spíše   jedná o jakousi popkornovou   zábavu. Pravda, poněkud   odvážné hodnocení, ale v   tomto případě jsem se   hrůzou opravdu nepotil.   Vlastně se tu představuje   taková přehlídka různých   stylů úmrtí. Natočeno je   to však dobře. Svým   způsobem se vlastně jedná   jen o další teenagerovskou   vyvražďovačku, kdy oním   zabijákem je samotná smrt.
prvosenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.1.2012
NEZVRATNÝ OSUD

Docela zajímavý film.   Jak námětem, tak i   provedením. Já si sice na   horory zase až tak   nepotrpím, ale toto se mi   docela líbilo. Sice ta   scéna, kdy tam někomu upadne   hlava, je zbytečně   morbidní, ale třeba se to   někomu takto líbí víc.   Docela příjemné   překvapení, čekala jsem   méně, dostala jsem více.
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.2.2013
Když jsem si tenhle film   půjčil ještě ve   videopůjčovně nevěděl   jsem co od toho   čekat,nezajímavej   název,neznámí herci ale   příjemně překvapil úplně   jiný téma thrilleru.Smrt   stíhá své oběti kteří   měli už dávno zemřít a   chystá jim smrtíci pasti.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Perfektní a maximálně   napínavý thriller kde   nevraždí nikdo menší než   sama "Smrt".   Výborný a hlavně   originální thriller.
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.1.2012
První a nejlepší díl   skvělé hororové série. Má   dost mrazivou atmosféru a   poměrně kvalitní herecké   výkony, třeba Seana Williama   Scotta...
A najde se tu   čas i na humor a nějaké to   odlehčení děje. Film má   zajímavý a hlavně   originální nápad a dokáže   ho dost dobře využít. I   způsoby smrti jsou v tomto   díle dost propracované,   třeba sejmutí hlavního   hrdiny...
Na film   navázaly další díly, já   jsem viděl celkem tři, ale   poslední ještě povedený   byla dvojka.
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.7.2018
║Rozpočet   $23miliónov║Tržby USA   $53,331,147 ║Tržby   Celosvetovo $112,880,294║   Horror čo je svojou témou   veľmi originálny a aj keď   pokračovania maju svojou   úrovňou klesajúcu tendenciu   stále sa jedná o jednu z   najlepších horrorových   sérií, čo majú slušnú   pútavosť. Tento príbeh je   miestami až zdrvujúco   smrštný vo svojom prevedení   a je tam cítiť skúsenosť z   mysterióznymi vecami   režiséra Jamesa Wonga,   ktorý sa spoluprácou   podieľal na seriály Akty X.   /videl v kine: 85%/
Robinson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.2.2011
Hodně zvláštně pojatá   vyvražďovačka. Hlavní   záporák je samotná smrt,   vraždy jsou efektní a   promyšlené. První dvě   třetiny jsou slušným   mysteriózním thrillerem, ale   potom se to mění v cosi   komediálního. Scottovo   zkonání snad ani nemohlo   být nápadnější a scénka,   kdy hlavní hrdinku   pronásleduje kabel el.   vedení je ... docela divná.   Naštěstí je to celý docela   zábavný, takže proč to   nezkusit.
red.mann
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.11.2019
Úvodní film povedené   série. Originální   příběh, příchod smrti je   takový tajemný a samotná   smrt je zpracována s   neuvěřitelnou dokonalostí.   A dvojka je ještě lepší.
RwlBem
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.4.2016
Velmi zajímavý
snímek, který naplno   otevřel nový tématický   směr filmové tvorby. Jen mě   poněkud mrzí český název,   vnášející do logiky chaos.   Pokud by byl osud nezvratný,   je zcela nepochybně osudem   těch pár šťastlivců jako   zázrakem uniknout zkáze.   Jenže tady to vypadá že   osud mávl lhostejně rukou,   zatímco smrtka nedokáže   skousnout že někdo unikl   její kose a tak navzdory   osudu likviduje hrdiny po   svém...
meduska
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.4.2011
Moc dobrý horůrek. Máme   šanci utéci Smrti, když už   nás má jednou na svém   seznamu?? Pokud o tom nemáte   jasno a chcete se nad touto   tématikou   zamyslet...shlédněte toto   dílko a udělejte si vlastní   názor. Doporučuji.
Steve997
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.8.2005
Vynikající horor s   příjemně mrazivou   atmosférou, kde největším   nepřítelem je sama smrt.   Úvodní scéna s letadlem   bere dech a dává tak najevo,   že film není jen nějakou   obyčejnou teenagerovskou   vyvražďovačkou. Opravdu   přesvědčivě natočené   způsoby umírání, které   někdy přichází v momentě,   kdy to opravdu nečekáte.   Celkově asi nejlepší teen   horor jaký jsem kdy viděl.
Warrior7
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.2.2010
Pro mě tedy absolutní bomba!   Jestli na něco věřím, tak   je to osud. Po shlédnutí   tohoto filmu jsem se bál   vyjít ven v domnění, že na   mě může spadnout asteroid   anebo mě přejet nějaký   opilý řidič kamionu :D   Skvělý nápad natočit film   o nevyhnutelné smrti.   Rozhodně napínavý,   přiměřeně nechutný.   Digitální i hudební efekty   jsou na skvělé úrovni.   Není co dodat. Výtečný   filmový počin.
Markst
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.10.2008
Zajímavej horror, a je to   snad vŮbec poprví co jsem   viděl Seann William Scotta   jako "blbečka" on   umí každou roli, tohle je   fakt dost dobrý.
Ocean
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.10.2009
Nakrútenie toho filmu sa v   celku vydarilo. Počas celého   sledovania som sa vôbec   nenudil. Dej bol napínavý   zaujímavý a napínavý od   samotného úvodu. Boli tu   výborné akčné scény,   ktoré miestami išli až do   extrému.
sniki88
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.10.2008
takto toto horor podla mna   nieje pretoze to ako zomirali   tam bolo skor vtipne ako   hrozostrasne pritom sa fakt   naozaj viac nasmejete ako   budete bat.
Prasoid
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.7.2008
Určitě vyniká neotřelým   nápadem. Přesto pokulhává   po stránce logické a svým   celkovým zpracováním,   které na mne dělalo dojem   zaměření na pouhou   efektivnost. Herci se   naštěstí rozhodli hrát,   takže to částečně   zakrývají.
Agostino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.11.2009
Celkom dobrý film, perfektný   a napínavý dej. Svojím   štýlom sa líši trochu od   ostatných hororov. Zároveň   veľmi zaujímavý a dobrý   námet, k tomu o čo si   lepší scenár. Špeciálne a   zvukové efekty sú na   výbornej úrovni, nehovoriac   o atmosfére pri jeho   sledovaní.
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.12.2011
Tak toto se mi docela   zamlouvalo.Chytře natočený   neokoukaný příběh s tempem   neutuchající podívané,   která se rozrostla do   několika víceméně   podařených dílů.
karlosphonic
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.7.2011
Kdyby nebylo zbytečně   kýčovitého vyvražďování   na efekt (třeba efektivně   useknutá hlava,dlouhý boj s   elektrikou,atd.),byl by to   hodně zajímavý film.Své   fanoušky si Nezvratný osud   ale jistě najde,hlavně mezi   teenagery.Podobný styl jako   série Vřískot.
mildaaxe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.12.2009
Docela solidní horor s   originální   myšlenkou.Přesto de v   podstatě zase jenom o jatka,   slušná atmosféra a   originální způsoby smrti.Na   druhou stranu znova to   sledovat už asi nebudu, jedno   zkouknutí úplně stačilo.
marci22
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.8.2010
Oproti ostatním hororům je   to zase nějaká ta   změna.Tentokrát teenagery   nezabijí žádný vrahoun,ale   samotná smrt.První díl je   pro mě nejtemnější...ale   ne nejlepší...
nash
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.10.2006
Vyvraždovačky jsou   většinou docela   stupidní,Final Destination je   ale trochu jiná.Má totiž   nápad.
Medousek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.4.2008
Nezvratný osud je horor,ve   kterém neuvidíte žádného   maskovaného vraha,ani   žádnou vraždící   obludu(upíra,démona...),ale   i tak se dočkáte   originálních vražd.Film   není vůbec špatný.
xmatasek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Je to zajímavé, ale tento   film jsem zkouknul až dnes, 6   let po premiéře a z velké   části to ovlivnilo můj   názor k prvnímu dílu...   Nejdříve jsem viděl 2,   poté 3 a až nakonec 1...   Musím uznat, že zde jsou   dobře promyšlená úmrtí,   ale oproti druhém dílu (o 3   raději ani nemluvit...) jsou   takové sušší... Navíc se   film místy táhl a proto   dávám 70%. Pokud jste tedy   neviděli ani jeden díl, tak   vám vřele doporučuju   sáhnout po Nezvratném osudu   2. Hezkou podívanou
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.1.2011
Prvek fantastična, horor snad   ani ne. Efektně useklá   palice, jinak bez efektů.   Několik překvapení v ději.   Film jsem už také viděl,   ale záznam opět zmizel.   Dívat se dalo, takže budiž   průměrný. Prima 120807   8841/9403
Akana
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.1.2010
Na tomhle filmu je nejlepší   originální prvotní nápad.   V druhé půlce jsou ale   autoři v jeho využití čím   dál bezradnější a nedaří   se jim přivolat zpátky   rafinovanost prvních   "úmrtních" scén.   Po shlédnutí filmu jsem   chvíli dával pozor na co   sahám a kam šlapu, ale to   brzy pominulo, stejně jako   zážitek z tohohle   sympatického, ale narychlo   spíchnutého hororu.
wena
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.5.2020
No koukat se na to po dvaceti   létech od natočení není   nic extra. Žádné triky a   otevřený konec který může   za x pokračování . Samotný   námět je dobrý ale   zpracování a hlavně   herecké obsazení   pokulhává.
monchu
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.11.2007
Nevím, jestli je to tím, že   jsem jedničku viděla až po   dvojce, ale zdá se mi hodně   jednoduchá a nepropracovaná.   Ve dvojce čekáte, že   dotyčného už už zabije   tohleto, ale nakonec je to   úplně něco jiného a ten   moment překvapení mi tady   chyběl.
CeskePivo
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.4.2016
„Teenagerská lehkovážnost   vystřídaná krvavými   nehodami“ –- ON: Tento   film jsem viděl již   několikrát a stále mě   neomrzel. Poprvé to byl   opravdu zážitek, podruhé si   začínáte všímat   komediálních prvků, no a   potřetí už to je   čistokrevná pr***l.   Naposledy když jsem tento   snímek viděl mi to už   připadalo jako fakt   podařené WIN / FAIL   compilation videjko. Nicméně   efektům se nedá nic vytknout   a dynamika kamery vás   rozhodně zaujme. --- ONA:   Dobrá podívaná, dobré   efekty, dobré scénky, jedna   lepší než ta druhá.   Akorát „Stiffler“ nebyl   tentokrát tak vtipný jak   obvyklé bývá. Občas mi to   připomínalo když hrajeme   člověče nezlob se...furt se   řeší kdo je na řadě!   Když ale přehlédnu lehkou   natvrdlost charakterů tak   celkem dobrý film. –- –-   FACIT: Film ke kterému se   rádi vrátíte když nebudete   zrovna vědět co si pustit.   Dáváme 58 %
Hugin
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Bezpochyby zajímavá teorie o   nezvratnosti osudu a marné   snahy o jeho změnu. Jeden z   mála, no, možná jediný   teenagerovský horor, který   nepůsobí směšně a   trapně. Od závěru, v němž   tři přeživší sedí v   kavárně a debatují, jsem   čekal typický „americký   konec“, ale poslední   záběr mě přinutil   přehodnotit celkový dojem a   zvýšit hodnocení.
ergotoxin
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Teenagerovský horror s   lacinou myšlenkou. Nudný,   předvídatelný a plný   horrorového klišé -   bohužel přitom ale bez   samotného vraha.

Film možná pobaví   během hodně nudného   večera či při   teenagerovské párty,   náročnějšího diváka ale   pravděpodobně neuspokojí.
SvoKar
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.9.2010
Kdyby nic jiného, tak   originální nápad a triky.   Sean William Scott ve   "vážné" roli   netradičně coby outsider.
Steawi
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.11.2009
Zaráží mě,že tenhle   "horor" má   poměrně vysoké   hodnocení,protože si   myslím,že to až zas takový   zázrak nebyl.Jsou daleko   hezčí a dějově   zajímavější horory,které   by si takové hodnocení   zasloužily.No,nevím nevím..

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih9162minih9162Invaze do USA (1985) 
Invasion U.S.A. n
minih49701minih49701Zhubni! (1996) 
Thinner n
minih14413minih14413Noční dravci (1981) 
Nighthawks n
minih39718minih39718Kanibalové (1979) 
Cannibal Holocaust n
minih17255minih17255Předvečer svátku Všech svatých (1978) 
Halloween n
minih54727minih54727Saw 6 (2009) 
Saw VI n
minih55277minih55277Kanec (1984) 
Razorback n
minih5880minih5880Dařbuján a Pandrhola (1959) 
Dařbuján a Pandrhola n
minih51357minih51357Nenarozený (2007) 
Born n
minih52841minih52841Mrtvé duše (2005) 
Bag det stille ydre n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Nezvratný osud 5 (2011)

 Nezvratný osud 5 (2011)
Nezvratný osud 5 n
Final Destination 5
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: Steven Quale

(pokračování)

Nezvratný osud 4 (2009)

 Nezvratný osud 4 (2009)
Nezvratný osud 4 n
Final Destination 4
Žánr: horor / komedie / thriller / trikový
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: David R. Ellis

(pokračování)

Nezvratný osud 3 (2005)

 Nezvratný osud 3 (2005)
Nezvratný osud 3 n
Cheating Death: Final Destination 3
Žánr: horor / thriller / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: James Wong

(pokračování)

Nezvratný osud 2 (2003)

 Nezvratný osud 2 (2003)
Nezvratný osud 2 n
Final Destination 2
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: David R. Ellis

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Smrt lorda Edgwara (2000) [TV ...

22:00 - 23:40

35 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

ČT2 - Konec rozkvětu (1972)

21:50 - 23:15

45 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - 2012 (2009)

20:20 - 23:35

135 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko

22:00 - 23:45

35 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10