Duben
ohodnotit

Nezvratný osud 3

Cheating Death: Final Destination 3

Žánr:
Rok:
2005
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
29.6.2006
„Jsou odsouzeni k smrti, nebo se tomu dá ještě zabránit?“

Komentáře k filmu Nezvratný osud 3

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 39
hledaseniki
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.8.2010
Final Destination 3
Třetí pokračování série   je dle mého nejslabší.   Hlavní hrdinka nedostane body   za sympatie, protože jsem   nikdy Mary Elizabeth Winstead   neměla v oblibě. Jediné   plusové body dostane film za   Ryan Merriman. Příběh je   stará ohraná písnička   tentokrát se podíváme pro   změnu na pouť, další   zajímavé místo pro smrt a   její seznam. První polovina   filmu ještě ušla, ale ta   druhá polovina nestála za   moc. Nejlepší úmrtí bylo v   soláriu, od té doby se mu   vyhýbám jak čert   kříži!
Bylo to   nudné, neoriginální a   celkově to byla ztráta   času.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.7.2014
Smrt si se svými nástrahami   prostě nedá pokoj.   Tentokrát se smrtící nehoda   stane v zábavném parku na   horské dráze. Předtuchu má   Wendy Christensen, která   způsobí nemalý rozruch a   tím zachrání několika   osobám život. Řetězové   nehody a souhra náhod   nenechají dlouho čekat.   Tvůrci se zřejmě poučili z   chyb předchozího dílu a na   scénáři daleko více   zapracovali. Dějství se   odvíjí plynule a tak z něho   postupně přirozeným tempem   vše vynikne. To však platí   pouze pro první polovinu   snímku. Pak se vše urychlí,   jakoby se někdo nemohl   dočkat finále. Jisté   napětí tu však je, což   zaslouží chválu. Naopak   kritika patří převážně   záběrům padajících   vozíků z horské dráhy. Je   to naprosto nereálné a   blbé. Kazí to celkovému   vyznění snímku. Co mi však   při sledování tohoto již   třetího dílu o   nemilosrdnosti smrti samotné   napadlo je to, co vlastně ty   předtuchy jednotlivců   způsobuje. Smrt pracuje podle   svého plánu, ale ten je   vlastně vyzrazen. Jak to? Ani   zde se nikdo nenamáhá   takovou záležitost   vysvětlit. No, snad se to   někdy dozvíme při dalším   pokračování.
Justik66
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2008
Asi nejslabší film z celé   třídilné serie, ale přesto   dobrý film, ten námět je   prostě super u všech třech   dílů
M.A.G.
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.12.2009
Nepochopil jsem proč se tato   trojka vlastně točila.Podle   mě je to jenom opičení se   po dvou předchozích   dílech.Důvod asi bude v   tom,že tvůrci chtěli   zřejmě jen vydělat   prachy.
Ale tak je to   jenom můj názor.Podívat   jednou a dost.
261972
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.8.2011
"Nezvratný osud" je   jedna z nejlepších sérii.   Ovšem každým dalším   dílem ztrácela své   původní kouzlo a všechno   zkrátka vymizelo a šlo do   háje! :-/ Ani   "Nezvratný osud 3"   to příliš nezachránil, i   když je to druhý nejlepší   díl. Režisér James Wong,   který se sérií   "Nezvratný osud"   začal v roce 2000, si dal   načas pauzu a pokračoval v   režii až v roce 2006, kdy   zrežíroval "Nezvratný   osud 3". K oboum dílům   si také napsal scénář.   Jednička měla nádech,   mrazivý děj. Trojka už jen   opakuje to, co jsme tu viděli   a tak trochu pokulhává.   Navíc divák ví, co ho   čeká a jak postavy budou   jednat. Přesto si u mě   drží solidní druhé místo,   protože o ostatních dílech   radši ani nemluvit! :-/ I   když se v hlavní roli   "Nezvratného osudu   3" představí Mary   Elizabeth Winstead   ("Černé Vánoce"   2006), není to stále to   pravé ořechové. Herečka je   sice talent, ale oproti   hrdinovi z prvního dílu   (Devon Sawa) má, co   dohánět. Naštěstí vše   zachraňuje děj, který se   tentokrát odehrává na   horské dráze, což se mi   jeví jako zajímavý nápad a   diváků to k obrazovce   přitáhlo určitě víc ;-) O   krev také není nouze.   "Nezvratný osud 3"   přináší i ty momenty   zvratu a detaily (ná)(ne)hod.   Můj názor je, že trojkou   měla série skončit,   protože ostatní díly už   nenabídnou opravdu nic   nového, kromě horších   herců a horšího děje.   Zkrátka jen kopírují   (navíc špatně) to, co tu   už dávno bylo a pro mě   série "Nezvratný   osud" skončila   "Nezvratným osudem   3", ale aspoň že   skončila dobrým koncem ;-)   :-)
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.7.2009
no co dodat velice slabé   díl od dílu horší a   horší podle mého názoru   je škoda že to tak dopadlo   jednička je nejlepší
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Rozhodně nejslabší díl ale   přesto stále koukatelný   horor. Hlavně díky novým   celkem originálním ale   hlavně morbidním úmrtím.
superfilmar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.1.2012
Dost zklamání, od tohoto   dílu jsem už vůbec nic   nečekal. Nejlepší část   filmu je ta na horské dráze,   pak je to jen ubohost za   ubohostí. Strašidelné to   není ani trochu, vymizela   atmosféra, herecké výkony   stojí za víme co a smrti   jsou nudné, ničím   nepřekvapily a jsou k smíchu   stejně jako celý film.   Jediná aspoň TROCHU dobrá   byla t v sauně a úplně   závěrečná. To už je   lepší čtyřka... 50%.
T2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.7.2018
║Rozpočet   $25miliónov║Tržby USA   $54,098,051║Tržby   Celosvetovo $113,270,608▐   Tržby za predaj DVD v USA   $18,198,543 //počet   predaných kusov 1,291,994║   /videl v kine: 55%/
Robinson
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.11.2011
Je to zábavné, napětí   funguje, jenže ... už to   vidíme po třetí.   Předvídatelné je úplně   všechno a navíc je to   úplně stejné, jako   předchozí dvě části. Tak   už nám zbývá jen čekat na   jednotlivá úmrtí, které se   naštěstí docela povedly.   Horská dráha na záčatku   byla taky docela pěkná, jen   škoda těch ne moc   povedených digitálních   triků. Tahle série se už   asi nemá moc kam vyvíjet.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.2.2008
Od tretieho pokracovania som   necakal nic-len to,ze to budu   este vacsie splasky ako dvojka   :))) Napocudovanie sa tento   diel celkom vydaril,aj ked   zakladna schema zostala   rovnaka."Nahodne   nezvratne umieranie" sa   podarilo len mozno tej krvi je   tam az privela :))) Solarkova   scena vynikajuca :))) Pacilo   sa mi ako sa reziser vyrovnal   s povodnym filmom-netovy odkaz   na podobnu tragediu v   minulosti posobil   doveryhodne.Da sa to   pozriet-nepovazujem za stratu   casu.
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.10.2009
Nezvratný osud 3
Slušný horor, kterému   chybělo určitě víc   napětí. Tato série těží   hlavně z originálního   nápadu, kde největším   zabijákem je rovnou osud.   Tady se mi ale zdálo, že   děj byl málo rozvinutý a   postrádal něco nového   oproti starším kouskům.   Chválím však tvůrce za   vynikající vizuální a   světelné efekty. Oceňuju   taky to, že se tvůrci   nebojí ukázat pěkně zostra   všechny vraždy a divák tak   má z tolika prolité krve   lepší zážitek.
Snura
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.10.2007
Ono to tak obvykle bývá, že   každé další pokračování   bývá jen taková   nastavovaná kaše. Ale tady   tahle kaše, i když to   nastavování lze poznat, se   stále ještě dá jíst.   Samozřejmě ta originalita a   prvek překvapení z prvního   dílu je již dávno pryč a   některé mordy jsou tam   opravdu vskutku velmi   vychytané.
Deviant_Girl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.7.2022
Smrt nejen na horské dráze
Trojka se mi líbila víc než   dvojka. Je víc vážnější   a hlavní hrdinka je   sympatičtější než ta z   dvojky. Taky je tu míň   hysterie. Jen mi tu chybí   postava Tonyho Todda. Ale   jinak dobrý pokračování.
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.10.2009
Hezky natočené třetí   pokračováni vraždíci   série.Zde jsou herci opět   dobrý,i vizuál a triky se   povedli.Trojka je vlastně   úplně stejná jako jednička   a dvojka,svým scénářem mě   zaujala hlavní postava a   dobrá byla i scéna v   posilovně,kde jeden z   přežitých umře hroznou   smrtí počas cvičení na   stroji.
marci22
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.8.2010
Pro mě nejlepší díl série   Nezvratný osud.Dobré   rozeznávání smrtí podle   fotografií.Jednotlivá   úmrtí už jsou   propracovaná,některá hodně   krvavá.
Faustka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.6.2014
Trojce se nevyhýbá únavový   syndrom; nastupuje   stereotypní linka. Ovšem   grilovačka je dostatečně   žhavá, horská dráha   předvede slušný sešup…   zbožňuji divokou jízdu… a   hráč Lewis se smrti   nebojí… to mě hodí do   pohody:) a můžu si říct -   nebylo to tak špatný. Yuri   přilož!
Steve997
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.4.2010
Pokračování, které sice   nepřináší vůbec nic   nového a vše se zde   prakticky opakuje pořád   dokola, na druhou stranu jsou   děj filmu a jednotlivé   způsoby umírání všech   "šťastlivců"   natolik propracované, že se   u toho člověk v žádném   případě nenudí. Jestliže   jednička vynikala   originalitou, dvojka měla   úchvatnou úvodní scénu tak   tento třetí díl vyniká   právě propracovaností   jednotlivých úmrtí a   některými opravdu   šťavnatými scénami.
gorous
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.4.2007
i já jsem čekal na tento   snímek s očekávaním ,že   zase bude ještě lepší než   díly 1,2.No scény jsou   hrůzné,ale na díl 2 nemají   ani z poloviny,ale dívat se   na to dá,horor to je a   každý má svůj názor si   udělat ,tak se pojďte na   tento film podívat
Strength
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Nezvratný osud 3 se mi už   moc líbil. Občas se jednalo   o velmi zajímavé scény, ale   jinak nic moc. První díl byl   originální, ale už to   začíná být tak nějak   stejné. člověk už   vytuší, co by měl tak   nějak očekávat. Prvotní   kouzlo pominulo... Konec   napovídal, že se chystá i   čtvrtý díl, ale myslím si,   že už to ani není nutné.
scorpiontom
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.9.2009
Hodně slabé oproti   jedničce a dvojce.Trojka je   bez nápadu a jen kopíruje   první dva díly.Snad se   další díly povedou lépe.
BlackElvis
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.12.2007
Vzhledem k předchozím   dílům se jedná už spíše   o slabší průměr. Většina   vražd vypadá lépe, ale už   nemají tu originalitu a   šmrnc.
Warrior7
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.2.2010
Přibližně stejná kvalita   jako předchozí dva díly. Z   příběhového hlediska opět   jenom kopírování. Vše   ostatní ale na jedničku.   Opět spousta dobře   propracovaných nehod a   skvělých digitálních   efektů. Musím říct, že si   rozmyslím, jestli půjdu   někdy do solária nebo na   horskou dráhu :D
Steawi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.10.2010
Podle mého názoru Kruh a   sága Nezvratného osudu   nepatří mezi dobré   horory.Jakože mě ani jeden z   Nezvratných osudů   nebavil,tenhle je možná   jediný,který trochu   "zaujal".Neříkám,   že si ho rád někdy   nepustím znovu,ale   říkám,až někdy za hodně   dlouho.
Helled
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.10.2013
Tohle bylo sice příměrné   dvojce čimž je to na stejné   urovni i tak byl film dobrý   dobře propracovaný ale od   režie Jamese Wonga jsem   lepší film ale některé   scény dokázali pobavit
ergotoxin
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Pořád ta stejná laciná   myšlenka dokola... Film   nepřináší prakticky   žádnou inovaci... Kdo má   představu o hlavním konceptu   nezvratného osudu, může   jít v klidu dál...
BiTch_
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.12.2008
Vynalézavá smrt a osud   který nelze zvrátit už   potřetí.
Nato že je   to "trojka" a už   víte co čekat je to víc   než dobrej film s pár   novými nápady.Uvodní scéna   s horskou dráhou byla   zajímavá...krom toho je   Nezvratný osud 3   nejkrvavějším dílem.
Panzerfaust
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.1.2009
Toto je príklad, ako nemá   vyzerať nasledujúci diel.
Ponáhlali sa pri   natáčaní a taký je aj   výsledok - Vôbec ma to   nebavilo.
vercounek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.12.2007
moc pěkný film, jehož   hlavní postavou je smrt.   Musím říct, že ze všech   třech se mi právě ten   třetí díl líbí nejvíc
cira
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.11.2007
S každým dalším dílem mé   hodnocení klesá.Člověk už   ví co nastane a jen čeká   jak dobré budou triky.Třetí   pokračování stejného   děje?už celkem nuda
Lusinka1312
Hodnocení:
Přidáno: 6.2.2008
James Wong sa po šiestich   rokoch vracia k dnes už   kultovému hororovému   thrilleru Nezvratný osud a   prináša na plátna kín jeho   tretie pokračovanie. V   jednotke i dvojke sme videli   márny boj skupinky ľudí,   ktorí sa snažili uniknúť   rafinovaným nástrahám   smrti. A "oklamať   smrť" sa budú snažiť   aj hlavní hrdinovia trojky.   Osud hrdinov prvých dvoch   príbehov sa uzavrel a   začína sa úplne nová   kapitola.
Po lietadle a   diaľnici sa tentokrát dej   prenesie na horskú dráhu.   Hlavná hrdinka Wendy má   predtuchu, že populárna   horská dráha "The   Devil's Flight" sa   vykoľají a všetci   pasažieri budú doslova   rozmetaní po celom zábavnom   parku. Podarí sa jej   presvedčiť zopár ľudí,   aby sa horskej dráhe vyhli a   našli si radšej inú   zábavu. Po chvíli z   bezpečnej vzdialenosti   sledujú, ako sa vízia stáva   skutočnosťou a horská   dráha sa rozpadáva. Ale ako   sme sa už dozvedeli z   predchádzajúcich filmov,   smrť sa len tak ľahko   oklamať nedá. A ak je váš   čas, ona si spôsob ako vás   dostať nájde...
lemurek80
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.5.2007
trošku vaří z vody
Tak třetí ze série   "nezvratných   osudů" se mi zdá   nejslabší.Už trošku vaří   autoři z vody a nezachrání   to ani propracovaná smrt   skladnice v OBI :o)Podle toho   jak mončil druhý díl,jsem   si sliboval od trojky   pokračování v důmyslných   vraždách a třeba i trošku   jiný začátek s   vidinou.Pravda je tady ta   změna že "médium"   nemá vidiny,ale čte smrt z   fotek,ale to je podle mě   trošku málo.Takže já   dávám 7 za nenaplněná   očekávání...
misalka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.7.2008
Rekla bych ze film netrpi   zrovna prilisnou   vynalezatvosti a z casti   kopiruje predchozi dva   dily.........ale libi se mi   atmosfera a "vrazedne   nahody" jsou zajimave a   pekne...pri¨padal mi trochu   debilny scenar a sceny mezi   jednotlivimi vrazdamy byly   vetsinou nudne.......ale z   trojice filmu se mi trojka   libila nejvice....jen skoda   ze usto tady bylo dvakrat.....
xmatasek
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Když jsem druhý díl   ohodnotil 90%, tak třetímu   pokračování musím dát   slabou 30! Tak slabý herecký   výkony jsem už dlouho v   žádném filmu neviděl   (naposledy snad ve filmu   Prokletí). Co se týče   děje, tak už je hodně   ohraný a trojiku neměli ani   točit. Ztráta času, pro mě   velké zklamání.
jaromir.sasinka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.11.2007
je to sice treti   pokracovani,takze divaci uz   vedi co maji od pribehu   ocekavat,presto se mi film   libil.Dobre efekty,kdyz vyjde   4 dil,urcite se na neho   podivam.
Merito
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.5.2007
Tento film se mi z celé   trilogie líbil nejméně,   neboť si myslím, že typy   úmrtí nebyly tak   originální jako v   předešlých Nezvratných   osudech, ale myšlenka   vyčíst budoucnost z   fotografií byla   zajímavá.
Byla jsem   také zklamaná ze závěru   filmu (otevřené konce nemám   zrovna nejraději a toto mi   jej hodně připomínalo)
mark20185
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.4.2015
Nezvratny osud 3
vyborny horor nejlepší z   cele serie jen ten konec mohl   byt lepší děj je lepší   než u 1,2,4,5 film byl na   100%
katule
Hodnocení:
Přidáno: 9.4.2007
Podle mě je toto třetí   pokračování o chlup lepší   než to druhé, každopádně   když někdo natočí tři   filmy se stejnou zápletkou je   to už trochu nuda. Doufám,   že nás nečeká ještě   čtverka..
lenca1
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.6.2007
Když už je natočený   třetí díl tak už si   říkám že to nebude takoví   jako jednička ale vždy se na   to podívám trojka nic moc   bylo to takoví nesmyslný až   moc přehnaný akorát jiný   že neměla vidinu ale četla   z fotek no nic moc

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih7052minih7052Dva kluci v palbě (1983) 
n
minih7504minih7504Tváří v tvář (1990) [TV film] 
Face to Face n
minih16683minih16683Pošetilost mocných (1971) 
La folie des grandeurs n
minih67346minih67346Muž, který nikdy nebyl (1956) 
The Man Who Never Was n
minih46994minih46994Prostě spolu (2007) 
Ensemble, c'est tout n
minih25639minih25639Univerzální voják II: Bratři ve zbrani (1998) 
Universal Soldier II: Brothers in Arms n
minih4257minih4257Bláznivá mise 1 (1982) 
Zuijia Paidang 1 n
minih18414minih18414Sam Whiskey (1969) 
Sam Whiskey n
minih41799minih41799První rána (1996) 
Jing cha gu shi IV: Jian dan ren wu n
minih20372minih20372Švéd (1994) 
Men of War n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Nezvratný osud 5 (2011)

 Nezvratný osud 5 (2011)
Nezvratný osud 5 n
Final Destination 5
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: Steven Quale

(pokračování)

Nezvratný osud 4 (2009)

 Nezvratný osud 4 (2009)
Nezvratný osud 4 n
Final Destination 4
Žánr: horor / komedie / thriller / trikový
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: David R. Ellis

(pokračování)

Nezvratný osud 2 (2003)

 Nezvratný osud 2 (2003)
Nezvratný osud 2 n
Final Destination 2
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: David R. Ellis

(pokračování)

Nezvratný osud (2000)

 Nezvratný osud (2000)
Nezvratný osud n
Final Destination
Žánr: thriller / horor
Země: Spojené státy americké
Režie: James Wong

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

33 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

ČT2 - Perimetr

13:00 - 13:25

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:35

43 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

12:30 - 13:25

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani